- Nintendo Switch
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Xbox Series X|S
- Már tudjuk, hogy mikortól lesz elérhető a Detroit Become Human magyar szinkronja
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- Delta Force (2024)
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Arena Breakout: Infinite
-
GAMEPOD.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
golfvariant
aktív tag
válasz
Tsebacsi #302053 üzenetére
Szerintem azért van a telefon hogy használjam, ne azért hogy olvasgassak utána. Ha arra lenne igény, akkor még mindig C64 szintű kódsorokat írogatnánk parancssorba.
Mondhatnák, hogy ha hívást akarsz elutasítani akkor keresd meg a manualban és üsd be a call_refuse parancsotMostantól még a ruhaszárító manualját is el fogom olvasni
Egyénként annyira tipikus, ha valaki leírja a tapasztalatát, és nem tetszik nektek, azt csak támadással tudjátok fogadni. Pedig írtam jó dolgokat is, viszont tényleg van pár nomád szokása az androidhoz képest.Pedig még nem is az apple innovativitását támadtam, mert hallgatva az Iphone használó kollégákat, a többi gyártótól évekre le volt maradva az innovátor
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Bitcoin topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mini-ITX
- Milyen monitort vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest