Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
válasz
zeus_2k14 #281666 üzenetére
Én lehet a másik irányból közelíteném meg, ha jól értem a problémát. A Jack-re raknék inkább egy Bluetooth modult. Természetesen előtte mérlegelném, hogy melyik kütyüt használnám ki hosszabb távon. Mivel a telefonon én BL fülest használok nekem ez az egy dolog miatt nem érné meg a DAC.
Ellenben ezzel a kis kütyüvel, amit után akár máshol is tudsz használni. Én jópár évvel ezelőtt egy régi, de jó minőségű audio rendszeremhez vettem ilyen BL kütyüt. A garázsban jó szolgáltatot tesz azóta is, előtte már pár éve porosodott. A nem eredeti, itt említett átalakítókkal ellentétben az adatátvitellel semmi gond nincs, és a minőség is szerintem bőven vállalható.
Nem audio rajongóknak természetesen, bár ezeknél a kütyüknél is van már mindenféle minőségben természetesen. Nekem akkor egy $3-os verzió, tökéletesen áthidalta ezt a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest