Hirdetés
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Cyberpunk 2077
- Last Epoch
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
-
GAMEPOD
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ÁdiBá #251278 üzenetére
Ha valaki ráfüggött a droid nagy szabadságára,akkor az ios elég zártnak és fapadosabbnak hathat.
Viszont ha hozzászoksz,akkor rájössz hogy mennyire nem is lényeges az a fene nagy szabadság.Cserébe sokkal gyorsabb és stabilabb a rendszer még évek múltán is,plusz biztonságosabb.Ha meg esetleg van még Apple terméke (ipad,mac,macbook,apple tv),akkor rájön milyen jól működik az Apple ökoszisztémája.
Persze lehetnek ezekután is olyan fukciók amik hiányozhatnak,ezzel vagy együttél valaki,vagy visszavált droidra ha létfontosságúak azok a funkciók.
Nekem személy szerint nem hiányzik semmi a droidból,még az AoD sem.Azt mindig ki is kapcsoltam rövid idő után,mert érezhetően jobban merült a teló.
Ha valaki nem akar uralkodni a telefonja minden része felett,nem akarja aprólékosan tesztreszabni és témázni,akkor nagyon boldogan együtt tud élni az ios-szel.
Persze ez a rendszer sem hibátlan és tökéletes.Az i12 a 76. telefonom (kiakasztó tudom
),többségében droidjaim voltak,középkategória és csúcskategória vegyesen,de mindig jobban húztam az ios felé az egyszerűsége és a megbízhatósága miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 25
- sziku69: Szólánc.
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- iPhone 15 128GB Apple garancia! Akku 100%!
- GOOGLE PIXEL 9 PRO / 256GB / HAZEL / ÚJ
- Huawei Pura 70 PRO!!!! GOOGLEVAL! Független, 2 sim, 9 hónapos,számla-doboz van,részlet-hűség NINCS!
- ALZA garanciás iPhone 14 Pro 128GB Silver eladó.
- HUAWEI P60 PRO 8/256 független,karcmentes, Google-val! Doboz,98% akku!!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest