Hirdetés
-
GAMEPOD
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Turbomann #17428 üzenetére
Szabad szemmel is meg tudod nézni a felső- és alsó indikátort. Ha csak halványan is elszíneződött, az már sajnos rossz. Túlzottan érzékenyek sajnos ezek az indikátorok. Az enyém soha nem látott esőt, se fürdőszobát, mégis az alsó indikátorom totál piros.
Bár azt is el tudnám képzelni, hogy mikor hátraviszik, megoldják ők okosba, hogy legyen is elszíneződve... persze előtte nem is néztem meg, mert teljesen biztos voltam, hogy nem lehet gond vele.
Már most nézegetem, hogy mi legyen az i4 után, de sajnos iPhone nyújtja azt, ami nekem tökéletesen megfelel, csak sajnos nem az én pénztárcámhoz találták ki, hogy évente 100 ezreket költsek telefonra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kuponkunyeráló
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Magisk
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Yettel topik
- Milyen széket vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Proxmox VE
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest