Hirdetés
-
GAMEPOD
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
koma106
senior tag
Sziasztok! Névjegy kezeléssel kapcsolatban szeretnék kérdést feltenni (iCloud, iOS 10...)
Gépen csoportokat alakítottam ki (pl. magán, céges,), telefonon viszont az egyes névjegyeknél nem látom ki melyik csoportban van. Új névjegy felvitelénél sem tudom a telefonon beállítani, hogy melyik csoportba kerüljön.
1. Lehet a csoportokat valahogy telefonról menedzselni, vagy csak asztali gépen tudom (icloud.com, illetve macOS névjegyek)? Ha felviszek egy új névjegyet telefonon, akkor most nem tudom csoportba sorolni.
2. Létezik olyan névjegykártya szkenner, ami segíthet abban, hogy a sok céges névjegykártyám egyszerűen bekerüljön a névjegyzékbe?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Unlimited Power! Megnyitotta a Honor a 8000 mAh-s mobilok sorát
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HTML szerkesztés
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest