Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
addikt
válasz Gorneck #2349 üzenetére
@Gorneck23: Azt még nem néztem, de már nincs támogatottsága a kártyának, 2010 év végi a legutóbbi driver, frissebbet már nem adnak ki, régebbi se érhető el rá. Érdekes mód -direkt feltettem megnézni-, csak IE 9 esetében csinálja ezt, firefoxal totál jól mennek a flashes oldalak, youtube is.
@Donvit078: Nem maga a videó akad, hanem az oldal fagy miközben megy a videó. Tehát mondjuk görgetni lefelé esélytelen. Amúgy nem teker a vinyó.
[ Szerkesztve ]
-
Pano
addikt
válasz Donvit078 #2352 üzenetére
Windows 7 64 bit. Intel Core i3 proci, 4 Giga ram, a vidkártya ugyan régi, de még mindig remekül teljesít játékokban, rtika 256 bites kártyák egyike (1950 XT).
Próbáltam flashbe variálni. Csak a 32 bitesel, aztán a 64-esel, de mindegyikkel fennáll ie9 esetében a gond. Próbáltam kikapcsolni flashban a hardveres gyorsítást is.
Nagyon tudnék örülni, ha nem ragaszkodna ennyire az ie-hez a delikvens, de muszáj lesz megoldani :\. De ez nekem is rejtély, hogy miért pont ezzel cseszekszik, pont ellenkezőleg kéne lennie.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
És ha a YouTube-ot visszaállítod régi fajta megjelenésre....vagy épp az újra? Nekem is volt ilyen "nem lehet mozdítani az oldalt" problémám a régi gépemmel...igaz ez nem oldottam meg. Vagyis akkor még nem volt új megjelenés mikor lecseréltem azt a gépet. De a mostanival viszont jóval könnyebben megy minden az új felületen.
-
Pano
addikt
válasz #36819456 #2358 üzenetére
Az mérsékli a problémát, viszont azt kéne megoldani, hogy ne kelljen minden egyes flash tartalmú oldalon kompatibilitásra kattintgatnia.
Sajnos nem az én hülyeségeim ezek, de muszáj idomulnom a kéréshez. Ha meg itt komp. nézettel kell vacakolnia, engem kinyír, hogy milyen szart csináltam neki@Donvit078: Kikapcsoltam, de sajna nem segített.
Azért kicsit viccesnek érzem ezt a helyzetet. Pont, hogy az IE-nél nem kéne, hogy ilyen problémák legyenek (weblap megjelenítés). Azért elég röhejes, hogy elsősorban IE-re optimizálnak, de más böngészővel mennek az oldalak gond nélkül, ezzel meg szenvedni kell.
-
Gorneck
legenda
Sztem a hw/driver hiba van...főleg ha más böngivel megy, mert ugye ie9 egy csöppet át lett dolgozva és a legfőbb előnye a hw gyorsítás.
Nálam semmi baj...vagyis sztem nem az oldallal van a baj és nem is az ie9cel. Egyszerűen leszarják a régi karikat...frissebb driverral sztem nem lenne baj...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Pano
addikt
válasz Gorneck #2363 üzenetére
Nemsokára kiderül.
Amúgy van alaplapi vidi kari, de hiába sokkal újabb chipsetes sz**t se ér ehhez az elavulthoz képest. Azért nem lett kivágva, mert vidi karira már nem maradt zsetonja
Egy játékkal játszik csak, de összehasonlíthatatlanul jobban fut ezzel a karival, mint az alaplapival és ahhoz kell.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
olyan problémám lenne ie9cel, hogy néhány oldalra nem tudok bejelentkezni. a deezeren ahogy a loginre kattintok, feljön új ablakba a facebook azonosítás, azonban azt az oldalt már nem tölti be. Egy más oldalon a login with facebook-ra kattintva fel sem jön a beléptető ablak, ráadásul ott ha a saját e-mail/pass párost beírom, majd a loginra kattintok, akkor sem történik semmi. Más böngészőben persze működik
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Mi a legegyszerűbb módja a mozilla könyvjelzők, mentett jelszavak stb explorer-be áthelyezésének?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
attika89
senior tag
Üdv!
Gyors segítségre lenne szükségem.
Adott egy weboldal, aminek az admin oldalára szeretnék belépni. Eddig minden gond nélkül működött, de most az IE8 azt írja, hogy "Az ADMIN-oldalakhoz csak Internet Explorer böngészővel férhet hozzá!"
Nem tudom miért szórakozik. Fontos lenne!Attila
fountain pen is life | Samsung S22 Ultra | Hifiman Ananda Nano
-
Donvit078
tag
válasz attika89 #2372 üzenetére
Hello
Gondold végig feltettél valamilyen új progit ami módosította a böngésző beállításokat vagy más egyéb ,,optimalizálást" ami miatt megváltoztak ezek a dolgok? Eszközök-Internetbeállítások alatt vannak a kis fülek ott mindent alapértelmezettnek állíts vissza ahol lehet adatvédelemnél a hely elöl a pipát vedd ki talán segít.vegetáriánus vagyok...csak növényevő állatokat eszek
-
attika89
senior tag
válasz Donvit078 #2375 üzenetére
Igazából, az illető telefonált a szolgáltatójának aztán a többit valahogy megoldották, mert szerkeszteni kívánt oldallal is valami baj volt. Szóval konkrétan én sem tudom, mert nem nekem kellett végül bajlódnom vele.
Szerencsére, mert nem nagyon értek hozzá.[ Szerkesztve ]
fountain pen is life | Samsung S22 Ultra | Hifiman Ananda Nano
-
dethroner
veterán
Srácok, ti explorer alatt be tudtok lépni a freemailbe? Én napok óta nem, holott chrome, firefox, opera meg behozza
[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
-
Midway
senior tag
A képen látható hiba van win7 32 bit alatt.
Mi a hiba oka?
[ Szerkesztve ]
-
Donvit078
tag
válasz dethroner #2386 üzenetére
Nem lehet az h úgy érzékeli a freemail hogy be vagy lépve másik böngészőröl és azért nem enged? Most egyébként visszakapcsoltam a kis reklám blokkolóját és így is be tudok lépni fene se érti... ActiveX szűrésed be van kacsolva? mert ha az be van akkor előfordulhat h nem enged.
vegetáriánus vagyok...csak növényevő állatokat eszek
-
dethroner
veterán
válasz Donvit078 #2388 üzenetére
Nem tudom én hogy mit érzékel, az biztos hogy nem vagyok bent a freemail-ben más böngészővel amikor az explorer-t próbálgatom. ActiveX nincs bekapcsolva.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Donvit078
tag
Esetleg még Microsoft Visual C++ újratelepítése és vagy az internet beállítások alatt a grafikus gyorsítás átállítása vagy átnázni hogy milyen kiegészítőket használsz amik bezavarhatják az ie-t tűzfal vírusirtók registery tisztítók, bővítmények....
Vagy egy unevezett tiszta rendszerindítás: [link]
-
Donvit078
tag
válasz dethroner #2393 üzenetére
Az előbb én is próbáltam ie-vel belépni freemailbe megint de nem sikerült 2szer is... töröltem a böngészési előzményeket és akkor belépett azt ajánlom használj inkább pop3 levelezőprogramot vagy hát másik böngészőt...
-
nagyúr
Amikor egy új lapot nyitok IE8 alatt, akkor valami Babylon Search nevű keresőoldal jön be automatikusan, ráadásul törökül
Honnan van ez és hogy lehet kiirtani?
Bővítmények között nincs ilyen, nem telepítettem semmit, alapértelmezett böngésző a gugli, van még wiki és bing fenn...Aki él és nem boldog, az téved!
-
Donvit078
tag
ez alapján be tudod állítani de az furcsa hogy új fül nyitásánál ez jön be neked szerintem ott fent van valami bővítmény vagy valami eszköztár vagy akutya füle tudja mi más mahinálás ami megváltoztatja ezt a dolgot...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest