Keresés

Aktív témák

• klepto

addikt

válasz MUŁĐER #6 üzenetére

Végre találtam egy topicot, ahol nincs 1-2k hozzászólás, és ahol, akinek elmondhatom a véleményem ;]
    Én AMD 1,8+-al kezdtem, ECS sises lapban. Stabil volt, de lassú. Lapcsere,Acorp VIA-ra. Stabil, gyors, a kékhalált hírből ismertem, mindösszesen 1x, egy vírus támadás után.
    Bővítni akartam a gépet, de a procicseréhez lapcserét is kellett eszközölnöm, mert a lapba nem ment bele a 333-as buszsebességű Bartonmagos AMD. Akkor legyen Intel, mert olyanom még nem volt. Sok PH!-s beszélgetés után Sis-es Gigabyte lapot vettem, és mivel nem volt sok pénzem, vettem bele egy Celeront. Nem rossz, de nem az igazi, de majd ha Dual memóriám lesz... Memócsere megvolt, 2 egyforma ram, Dual mód izzít, a memória sebesség nőtt, de a gép sebessége válltozik. A Cerka nem használja ki a Dual adta lehetőségeket. Azt hittem, hogy egy 2,4Ghz valós órajelen működő 400Mhz-s bsuzsebességű Cerka nem lehet roszabb, mint egy 1,53Ghz órajelen, és 266Mhz buszsebességen ketyegő AMD. Hát tévedtem!!! :(((
    Amióta Cerkém van, lassabb a gépem! Egyszerre 2-3 műveletnél többet akarok csinálltatni a géppel kifagy. Pl. 2 honlapot megynyitok egymás után, kb. 10-ből 3 esetben reset a vége, ha viszont azonnal rányitok egy AdeAcrobet-et használó honlapot, akkor 10-ből 9x reszet :O
    Szóval ha lesz pénzem, azonnal a Cerka helyett nézek egy igazi P4-et, de lehet, hogy inkább megint AMD-t veszek.
    Nem hittem el, és soha nem hittem volna, hogy az agyonsztárolt Intel, Celeron procija egy nagy rakás... megbízhatatlanság :O
    Ha valakinek nincs pénze azonnal egy P4-re, az ne vegyen mást, csak AMD-t, mert míg kiböjtöli, hogy a Cerkát lecserélje, addig elmegy a kedve az egész számítógépesditől :(((

Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)

Aktív témák