Hirdetés
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- PlayStation 5
- Last Epoch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- World of Tanks - MMO
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- EA Sports WRC '23
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Srácok próbáljátok ki Prime Large ftt kell tesztelni jobbban igénybe veszi az egész rendszert, proci , memcsi, ált 2ó futtatom, utánna még megkínálom egy kis intel burn-el, az így belőtt géppel még soha nem volt semmilyen bajom, nem fagytam, nem dobott ki semmi, pedig nállam megy a gép éjjel nappal, sőt tesztek alatt is netezek zenézek multkor ment a prime ráindítottam az nfs-t csodálkoztam miért lassú, amikor kiléptem akkor láttam a prime még futott.
Próbáljátok ki nállam bevált. -
NFree
addikt
-
NFree
addikt
Elvileg igen ha tényleg bírja , Prime nál futtasd a large ftt tesztet vagy 2ó-át ha ez megvan zavarj neki eggy kis intel burn tesztet, vagy kétszer 10 est, ha bírja akkor stabil s mehet neki, de ehez az órajelhez már inkább eggy gtx260-hd4870 passzzol, nekem a gtx em 3.3-on kihajtja s nem is kell nagyon meghajtani a procit.
-
NFree
addikt
válasz
Killerlaca #1880 üzenetére
Nállam egy X.achilles hűt, A lényeg én úgy általába intel burn-el kínzom s körülbelül 70-76 fok szokott lenni a kicsike, szerintem ez így belefér game közbe soha nem fog ennél nagyobb terhelést kapni. Prime-nál 70 fok körül. Ha ezekkel letesztelem utánna mehet a 24/7.
-
NFree
addikt
válasz
petrinho21 #1814 üzenetére
Tudom hülye tipp, de názd meg mennyi feszt ad neki a lap, nem-e feszeli túl?
-
NFree
addikt
válasz
brownus #1794 üzenetére
Oks aláírom ,de akkor neked, nekem, meg még egy pár usernek ,nagy malaca volt , hogy 300 felett is kitudott belőlle sajtolni egy 24/7 erdményt. Egyébként én is 10x333-on használom,csak megkugsíztam a többi lehetőséget, s nem értem hogy a picsába képes ez a pici jószág ennyi hőt termelni, volt q66-om nem volt egy tuning bajnok, meg melegedett is rendesen, de ez túlszárnyalja.
-
NFree
addikt
válasz
Bluegene #1785 üzenetére
Megy ez 300as fsb- nél jóval többet ,csak ahhoz hogy normális sebességet elérj vele agyon kell feszelni, próbáltam minap, a lényeg pillanatok alatt 90 fok és fagyott, aztán csak fosok, hogy kinyiffan így nem erőltettem talán majd ha hidegebb lessz,
egy kis max fsb : [380Fsb] még a vint betőltötte 385-ön de megfagyott
Szerintem egy erősebb deszka meg nitró kéne s meg lenne a 380x12,5 -
NFree
addikt
Szerinted bele tud szólni a táp a tuningba?(jó tudom igen de vajon mennyivel) szerinted kevés lenne hozzá? esetleg ha kicsivel menne jobban nem látom lecserélni egy Corsairra mert szerintem nem tud annyit hozni, mint amennyivel többe kerül.De nagyon kivánccsivagyok a véleményedre.
-
NFree
addikt
A kurv@ életbe, Úgy néz ki kevés az achilles ehez a kis döghöz
adok neki 1.56v ot biosba 355x12.5=4430mhz boot vin betőlt, everest stabilitás teszt egy pillanat alatt 90 fokés már ki is kapcsol, így nem toom lefutatni a 3d markot
pedig biztos szép lenne a kicsitől. Lehet vízzel kéne megpróbálni vagy tegyem ki az erkélyre a beált a fagy -
NFree
addikt
Teljesen igazad van, én játékra, netezésre, néha dvd-t tömörgetek oda vissza, de nekem előtte volt egy q66-om, és valahogy, olyan érzése volt az embernek, hogy nincsenek határok mármint ami megfogná a vasat, jelenlegi vid karit 3.3ghz-en kiszólgálja ez a kis prockó, de nem sokára akarok venni nagyobb moncsit, vga-t, és az alá kell majd a több craft, a core i7 szép nekem is tetszik, de nem éri meg lecserélni az egész gépet miatta , viszont ha netán jövőre elkezdenek jövögetni a 4 magot támogató gamék nem akkor akarok prociér szaladgálni, szeretnék minnnél hmarabb, túl lenni az egészen aztán nem akarok géphez nyúlni 1 másfél évig.
-
NFree
addikt
válasz
Kiskokó #1721 üzenetére
Milyen alaplapod van?
Memcsi hogy áll hogy van belőve, esetleg valami más lehetőség ami nem engedheti a tunigot.
gondolok itt olyasmire MAX CPUIDVALUE LIMIT HA TALÁLSZ VALAMI HASONLÓT kapcsol ki
kellene valahogy a biosod beállítása, mert olyan nincs hogy 1.175 el megy aztán 1.4 volton meg se nyikkan van közte 200 mghz azz enyém 1.4v al boot ol 4ghz-en 1.5v-al meg 4200 on de csak 3.8 ra tudtam stabilra belőni 3 ghz-et mennie kell!
A memcsinek adj 2.2v ot lehet azzal van abibi, de inkább próbáld belőni fix 800mhz-ra
HA van olyasmi hogy pcie freq azt is 100 ra vagy linkeld be a bioszod -
NFree
addikt
-
NFree
addikt
-
NFree
addikt
válasz
sid.:Rc211v #1612 üzenetére
Nincs mit furcsállani, hogy kéri a feszt anno q66 mért valaki csinált valami görbét és ott is hihetelenül kellet adagolni a feszt bizonyos freki után.
Úgy nézett ki mint egy moci teljesítmény görbe csak ott a fesz volt meg a mhz beskálázva -
NFree
addikt
válasz
sid.:Rc211v #1603 üzenetére
Azért óvatosan ne adj neki több feszt, nehogy besokaljon monjuk én adtam neki 1.45v ot de csak addíg míg a vinfos bejött, meg egy super pi lefutott [link]
Óvatosan hajrá -
NFree
addikt
válasz
sid.:Rc211v #1601 üzenetére
Hajrá menni fog az
, én reggel próbálgattam
csak már egy kicsit sok fesz kellet neki asszem 1.34v ot kapot biosban [link] ment egy 2 órát utánna még játszoggatam egy kicsit, aztán visszavettem 3.3-ra elég.
-
NFree
addikt
válasz
beszizoli #1595 üzenetére
Az alaplapod topikjában kérdezz rá biztos tudnak neked segíteni.
De egy pár tipp vedd le a szorzót (cpu multiplier) 10 re és emeld az fsb-t(333), szinte mindekinek megy 3.3 ghz-et majdnem alapfeszen de ha kell adj neki egy kicsit, kb 1.25v körül mennie kell, közben ügyelj a ramokra nehohogy amiatt ne menjen probáld öket 800Mhz (Dram Frekvency)körül tartani.
Azért nem írtam konkrétumokat mert nem ismerem a lapodat -
NFree
addikt
válasz
sid.:Rc211v #1590 üzenetére
Én azt hittem Honda, hátha jövöre pályanap alkalmával összefutunk
-
-
NFree
addikt
válasz
Picturemaker #1569 üzenetére
Köszi
Azt nem tudod mikor jön a következő everest?
-
NFree
addikt
Kezd el kínozni Prime, Orthos, Inte Burn teszt, Ha alapjáraton eldobálja magát, kilép, hibázik ,leáll ,ujraindul, Kékhalál akkor próbáld meg gariztatni nem lessz könnyü, Ilyen nincs, hogy, lefagyott pár másodpercre, ami lefagy azt azér nevezik úgy ,mert úgy is marad, vagy mit értessz ez alatt
-
NFree
addikt
Valószinű szerintem ,hogy a prociban szar a hőérzékelő és akkor a sajna nincs mit tenni,az lenne jó neked ha hibázna alapjáraton, s akkor lehetne gariztatni de a szar érzékelő miatt szerintem még megy rendesen. Előfordulhat még hogy szar a kupak nem sík a felület ezt le tudod ellenőrizni kiveszed, fény fele fordítva vizsgálod egy sík felületen, de még az is lehet, hogy a forrasztást baszták el amivel a kupak rögzítve van a magokhoz, esetleg nézd már meg ,hogy mennyi a hőmérséklet húzva , mert mondtad,hogy nem egy tuning darab és előfordulhat , hogy a melegtől nem lehet húzni akkor viszon az utsó 2 dolog lehetséges ha a kupak nem sík azon lehet segíteni polírral .Így hirtelen ez jutott eszembe
-
NFree
addikt
Háát az a bibi én nem ismerem az alaplapod bios-át így tunying ügyben nem tudok neked szinte semmit mindani sz. a lap topikjába biztos el tudnak látni egy két jótanáccsal.
Viszont az a 8-10 fok már szerintem nem normális, 2-4 esetleg5 magonként elmegy de a tied sok. Mérd meg azért vagy 3 progival hátha.Borkai
-
NFree
addikt
Srácok egy kérdés, everest memória copy nekem nem méri=0,
de csak azóta amióta ez a proci van benne, nem tud valaki valami megoldást rá?
Bocsi a dupláért csak lekéstem -
NFree
addikt
Mennyi feszkót adsz a memonak? meg még be nem lövöd a procit, a memot addíg vedd visszzább.
Nekem is geil ramjaim vannak, hát mit mondjak a régi alaplapba jól ment, de nem lehetett tunyingolni, ebbe meg szarul megy viszon lehet tunyingolni.De holnap jönnek a G Skill 1066-os ramok na kiváncsi leszek
-
NFree
addikt
Akkor mostmár ha megvan a stabil eredményed,csinálhatnál valami oc top-ot is had irigykedjünk, de csak ésszel szét ne feszeld!! max 1.36v azzal mit menne a kicsike esetleg megnézhetnéd fsb-ben mi a vége? kis szorzó nem kell agyon feszelni csak az fsb-t növelni amíg bírja, és ha ezekkel megvagy küldhetnél egy pár képet.
-
NFree
addikt
Neked a hűtőd fel van csavarozva? vigyázz vele nem szabad agyon húzni, mert asszem az eggyik srác anno a quad topikba ugyan így volt, melegedett neki a cumó mert agyon volt húzva a csavar, és meghajlott a lap vagy mi al ényeg nem feküdt fel rendesen a hűtö, ha már kiveszed akkor ésszel szépen nyugodtan mindent hátha.
-
NFree
addikt
Hát nagyon úgy néz ki mákom volt, egy e2200 at cseréltem be érte meg fizettem rá 5k-t, mert a e2200 nem akart menni 3ghz fölött az istenért se, szét feszelni meg nem akartam. most viszont visszább vettem egy kicsit, mert feleslegesen megy annyival ugyan is a játékokba 3.2ghz-től felfele nem jelentkezik semmilyen +, úgy látszig vga limit. ugyhogy most 10x333 mon megy load 1.176v ,idle bios 1.21v,
brownus
Szorítok -
NFree
addikt
Nos akkor megszületett 24/7 beállításom :[link]
-
-
NFree
addikt
válasz
brownus #1475 üzenetére
Nos asszem az intel burn, hagyjad had menjen le akkor is lemegy ha valami nem smakkol és a végén írja ki százalékban, hogy mi a helyzet, amikor feltesz valami kérdést hogy 5 és annál több asszem én mindíg 10 írok és utánna hagyom had dolgozzon. lehet nem csak fesz kell lehet más komponenseknek is adni kell egy kicsit sajna ez ilyen játék( nb fsb pll stb).
nekem 10x333 on megy bioszba 1.21v ot adtam terhelés allatt 1.17 re esik de ez így jó nekem
3.5ghz környékén már kéri az enyém is a feszt, Úgyhogy nekem elég. -
NFree
addikt
Sziasztok mivel a e2200 nem váltotta be a hozzá főzött reményeket kicseréltem ma egy e5200-ra.
a Kérdésem a következő mit lehet elvárni ettől a gyönyörűtől, és menyi feszt adhatok neki 24/7-re
a vid 1.1375v most 10x333-on tesztelem 1.2v-al. véleményekre lennék kíváncsi sűrgős lenne ha lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Asztrofotózás
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest