Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulerr
őstag
Megjött a monitorom.
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
Napot.
Amd - Radeon - Ryzen
-
lipi67
nagyúr
Jó estét (hajnalt?)
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
törölt tag
válasz Gorneck #29471 üzenetére
Azért a garázsba, pincébe, padláson, kinek mi van,szóval a lomtárba illene pár 20-asnak is lenni, vész esetére. Igaz, azt fel vagy le cipelni se kis feladat.
kulerr: meglepően jók ám a rendes crt-k is. Csak először tűnik kicsit életlennek, ha megszoktad az lcd-t. Fél óra visszaállni rá..
Ja, csak helyi vörösborom van. Bár valaki ígért páleszt is, de az szerintem sose fog ide érni. -
Gorneck
legenda
válasz kulerr #29469 üzenetére
Pedig ottan van nyomkövetés (kapsz mailt folyamat, legalábbis én kapok)...nekem eddig pontosak voltak amit írtak az volt...bár az uccsó sáfjornak igen csak fingja se volt, hogy a digitális aláírós vmi hogy müxik...
dolargaan: Arról én tolom...már könnyezik a szemem...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
kulerr
őstag
válasz Gorneck #29465 üzenetére
DPD.
dolargaan: majdnem egy 19" Prestigion vagyok....komolyan mondom egy kicsit állítgattam és nagyon fasza képe van ennek a kis szarosnak. Le a kalappal előtte. Kíváncsi lennék miből rakták össze mert eskü szebb képe van mint a Samunak amit eladtam pedig 2000-es felbontáson szép volt a Samu nagyon.
shteer: Hú basszameg! ....mivan mi az az óóóóó?, már értem
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
nem jött meg a monitor.
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz shteer #29460 üzenetére
Amit írtál kb egyik se...se laphroaig se ardbeg se chivas se a két kommersz viszki dzsoni és dzsimi. Persze a viszkisek meg amit én iszok nem bírják...becherovka, unicum, jager, rum ami kicsit fura számomra. Ahogy egyik se boros...én meg szeretem főleg, ha vmi facca házi...
Persze a sör az legalább közös pont. Bud, heineken, sopi...attól függ mennyire vagyunk eleresztve.Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
Köszönöm.
Ahogy hallom az alkohol tartósít...szal még pár évig elállok...
kulerr: Igazi vének. Mikor beszéltünk mondtam, hogy rezeg a léc igen csak...erre ma ex főnököm véletlen elszólta magát, hogy felmerült a nevem egy másik mérnöki melóval kapcsolatban...szerencsére olyan feltételeim lennének amiket nem fogadnának el semmiképp...így mondjuk alap, hogy nem is fognak megkérezni... Rühellem azt a labort ahova kéne mennem...legfőképp az ottani főnököt (volt 1-2 nézeteltérésünk).
Attila: Mennyivel?
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
Mielőtt elfelejtem...szép estét mindenkinek így 30 felett pár órával...
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
válasz dízelracer #29451 üzenetére
Nemtom, de fix előfizető lennék rá...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
darál0w
Jómunkásember
napot.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Gyuri27
félisten
Napot.
Amd - Radeon - Ryzen
-
hackeeeee
Jómunkásember
Szép napot.
Véleményem szubjektív...
-
kulerr
őstag
[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
válasz shteer #29437 üzenetére
már mindegy...azzal lesz összekötve. Legalább a tudatot hagyjátok meg h jobb
Holnap megnézek rajta egy jobb filmet, kíváncsi vagyok rá nagyon.Eddig a hang már ok, most ha kép is jó lesz....
Ezzel a mostani monitorommal nagyon kijön a Dsub DVI közötti különbség, de más, a DVI-nél nincs a 60Hrz-es korlát azaz 70 körül állítólag még ok., viszont ez a kábel tudja, vagy rosszul értettem valamit?
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
miért mondjátok h a kábelt felesleges volt?? (2k volt egyébként) nem jobb mint a DVI?
Holnap megkapom, de mikor telóztam először azt hittem h nincs mert a srác eléggé hezitált.Lehet ha tényleg kell Gorni ne ülj rajta sokat.perpill egy Prestigio P392BD-vel nyomo... de basszus egész kellemes a képe ennek.
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
Napot.
Amd - Radeon - Ryzen
-
shteer
titán
mi a "szeretkezés"?
amit a nő csinál miközben a férfi keféli
szerintem jónak tűnik..
-
darál0w
Jómunkásember
reggelt.
itt esik. és este is esett.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Napot.
Véleményem szubjektív...
-
krammerka
őstag
Reggelt!
-
kulerr
őstag
...na végre. Gamma? az jó, a kerti meló itt nem jött volna össze mert esett az eső.
Gorni !: monitort eladtam, most egy szebb képet adót keresek. és erre gondoltam... Valakinek vélemény, azon kívül h burzsuj zsidó?[ Szerkesztve ]
-
dízelracer
őstag
Reggelt.
-
kulerr
őstag
hát nem nagyon pofáztok feleslegesen az tuti. ....nem szárad ki a gigátok.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Napot.
Véleményem szubjektív...
-
Gyuri27
félisten
Reggelt.
Amd - Radeon - Ryzen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest