Új hozzászólás Aktív témák
-
DEV_NULL
őstag
válasz kicsipapucs #22742 üzenetére
Különösebben nem izgat az érzékeny lelked állapota (ha ez megnyugtat). Amúgy meg rohadtul nem kötöttem bele semmibe csak már kezdem unni a lekezelő, személyekedő hangnemedet.
Érveket akarsz? Akkor elmondom szerintem miért hülyeség már a Quadot magasztalni ma. Sajnos ez már több éves architektúra, nem egy, nem két generációváltás történt azóta. Eljárt felette az idő. A QX9770-et is hajthatod Te akár 5GHz-en is, akkor is kevés lesz már. Nézz szét itt a fórumon multi játék topikokban. X fórumtárs minimum FPS problémákról számol be az Ő kedvenc játékában egy tuningolt Quaddal. Ajánlanak neki egy i3-at H-s lappal és láss csodát ezek a gondok megszűnnek. Ja, hogy Te nem játszol hanem a sub 8s SuperPI 1M a fontos? Én kérek elnézést...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elektromos cigaretta 🔞
- Hobby elektronika
- Óra topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Otthoni időjárás-állomás
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- One mobilszolgáltatások
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- További aktív témák...
- INGYEN FoxPost! Intel Core i9-14900 LGA1700 processzor - 12 hó magyar bolti garival! -
- INGYEN FoxPost! Intel Core i7-13700KF LGA1700 processzor (hűtő nélkül) - 12 hó garival! -
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- Quad Core AMD Athlon X4 740 3,2 GHz FM2 Processzor
- AMD Ryzen 5 5600X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-