Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz sz.zoli25 #11300 üzenetére
"Mi az a C.I.A.2 ?"
Gornek oldaláról :"C.I.A.2 megengedi a rendszerbuszodnak, hogy CPU terhelése alapján dinamikusan megváltoztassa 5 előre beállított séma használatával a CPU teljesítményét/órajelét.
Disabled Disables the use of C.I.A.2. (Default)
Cruise Increases CPU frequency by 5% or 7% depending on CPU loading.
Sports Increases CPU frequency by 7% or 9% depending on CPU loading.
Racing Increases CPU frequency by 9% or 11% depending on CPU loading.
Turbo Increases CPU frequency by 15% or 17% depending on CPU loading.
Full Thrust Increases CPU frequency by 17% or 19% depending on CPU loading."(#11301) BeLucZ
[ Szerkesztve ]
vga
-
darál0w
Jómunkásember
válasz sz.zoli25 #11299 üzenetére
szvsz érdemes kicsit beleásni magad. anyagi vonzata is lehet ugyebár. kisebb fogyasztás, nagyobb orajel, kisebb számla
(#11300) sz.zoli25 nem a neteddel van gond. képfeltöltéssel vagy az oldallal. nekem sem engedi beillszteni, csak linkbe
C.I.A.2 - annyit érdemes rola tudni, h autotuning beállítás...de nem érdemes használni....de látom is a többiek már leírták
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
lipi67
nagyúr
válasz BeLucZ #11264 üzenetére
Az se q alá..
#11270) fagy53:
#11300) sz.zoli25 : Azaz opció a biosban ami kva lusta embereknek parasztvakítás, és semmire se jó annak aki szeretné megismerni a lapja-procija képességeit...[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Nemsokára jön egy M1es Q8200..és még itt van a P/G35 lap, ill. már itt lesz a P45 Gene is. Ezután lesz egy M1 Q9300 és a régi R0 Q8300 is nálam..azt hiszem alaposan körbe lesz tesztelgetve melyik cuccban ki/mit bír ;p
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz barnam_ #11311 üzenetére
Ha hozza amit a lapom bír (466), akkor már jó szerintem. ahová lesz, ott P35 van és 400 kell, setöbb, attól meg nem félek..ami jobban izgat, az az, hogy mit bír majd P45ben a régi R0 Q8300 és vajon meglesz-e a 7x500 a Q8200al
Ha megy normális fesszel 3.5ön, szerintem hagyom a pékbe a Q9550et..persze, heppi lenne 4GHz, de 500MHzért amit ki sem használok, nem akaródzik kiadni +30kt..merthogy az utóbbi idők üzleteivel jelenleg ott tartok, hogy a Q8200 tisztán 20ból lett meg..ennyit akkoris megért, ha csak 7x400on fog menni ;p
A különbözetet meg a jelenlegi léghűtés árát meg elverem vízhűtésre&VGArasz.zoli25
Nálam ilyesmi nincs (nem is volt), de ha küldesz egyet, szívesen lecsekkolom 8)darál0w
A 7 közepére van ígérve a P45 Gene és akkor jön a Q8200 is, Q9300 15.-e magasságában, mihelyst meglesz rá a lé a vevőmnél. Szóval 7végén Q8200@P35 vs. Q8200@P45, a többi majd 20.a körül lesz meg.
#11315 Olyannal nem, azon a feszen 7x500al viszont határozottan de
A Q8300 1.15ön csak 3Gt ment, a P35ben, Valszeg P45ben meg fog lódulni[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Speed® #11314 üzenetére
de egy ilyenben már akkor kiegyeznél
ettől többet sajna én sem bírtam kicsikarni primestabilan. 510 a max de nem stabil. vszínű lapnak is vége 510nél és procinak is vége lehet stabilan...
(#11316) sz.zoli25 BIOSba?
hát én nem kaptam képet tőled. topikba sem találom
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Speed® #11321 üzenetére
VTT 1.36V MCH 1.38V
kell neki a magas FSBhez.
remélem sikerrel jársz. nem igazán láttam még másik Q8xxx procit megfelelő feszen 3500 körül azért vagyok kíváncsi.
(#11320) sz.zoli25 mert ezt dobta a gugli
és ahogy látom, a képen nem szarozik a gyerek a feszekkel
na ilyet te ne csinálj
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Speed® #11325 üzenetére
nemtudom....kérte a VTT. alatta nem volt hajlando elindulni...MCH meg a 4 giga miatt van.
ha 2 gigával kevesebb , akkor nem kell neki ennyi...de ugye nekem 24/7es eredmény kellett. de ha megnézed a feszeken 24/7es határétéken belül vannakohoo i'm addicted
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz darál0w #11328 üzenetére
A tanulság egyik fele valszeg az lesz, hogy kis pénz, kis foci
Nem szaladok neki túlzott elvárásokkal (7x500 szvsz nem az)..Akkor lesz itt nemulass, ha végre összeáll a teljes konfigom ;p
Nagyon régóta tervezem, most nekilátok a vízhűtést megépíteni.
Nem nagy szám, első körben only CPU és duálradi, de jó lesz! -
darál0w
Jómunkásember
válasz Speed® #11329 üzenetére
egyértelmű. de minek nekünk a nagyobb? ez is bőven sok...legalábbis nekem.
7*500 nem nagy elvárás a procitol. a lapot meg nemismerem. de majd kiderül
(#11330) NFree lapos topikba linkeltem neked szépet
[ Szerkesztve ]
-
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Nem lesz komolyabb víz és nincs is hely komolyabbnak, sem a mostani V350ben, sem a tervezett A05NBben. Nem akarok semmi extrát, csak, hogy ne kelljen sok venti a ~200Wnyi hő házon kívülre juttatáshoz. Jelenleg 6 venti dolgozik a gépben, nem annyira leszabályozva, mint amennyire a hangjuk indokolná, ezt akarom leredukálni 3dbra, amik 5-600 rpm körül mozgatják a levegőt, kussosan. Persze nyílván az is cél, hogy ne legyen a hő probléma, mikor éppen meg vagyok őrülve és 1.5+Vokat adok a CPUnak
lipi67
Én is így voltam vele, de aztán most elkezdtem számolni..használt árakkal gondolkodva is 25 felett van a jelenlegi léghűtésem..és semmi extra. Jó, nyílván kategóriákkal halkabb a gépem mint azt sokan igényelnék, de ez a heppem, mit csináljak.
Szóval eladom szépen a teljes Noctua armadát (NH-C12P CPUhűtő, P12/2xS12/2xR8 ventik), az árukból simán kijön egy 45mmes duálradi és egy Laing DDC. A HR03GT a rajta lévő R8al meg kiad egy normális blokkot. Belefeccölök még 10kt normális csövekbe/csatikba/tartályba/rácsba, meg ellövök pár korongot a dremellel mire kivágom a kecó tetejét..és kész. A ház gyári 12es ventijei 5Vra kötve kussosak és valszeg simán kiszellőztetnek így is majd. A teljesítmény meg picit enyhén más kategória lesz..az NH-C12P 1800rpmen is gyenge tud lenni..és keringeti a meleg levegőt a RAM/NB/FET bordák közt..
Szóval ez a terv, és általában ha eltervezek valamit, abból megvalósítás lészen -
zeeland66
tag
Sziasztok!
Segítsetek,van egy Gigabyte p35-ds3 lap q8300 procival,levettem a hűtőt bekentem pasztával,vissza..azóta nem indul a gép a giga induló kép megvan,csippan azután sötét képernyő,az alaplapon minden státuszled világít..sőt vissza raktam az előző E4600 procit hátha hazavágtam a 8300-at de semmi változás
előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
-
zeeland66
tag
válasz sz.zoli25 #11336 üzenetére
tudtommal nem,mikor megvettem a procit kb 4 napja és kicseréltem,szintén csinált ilyet,akkor ismét csere a régire az elindult,majd vissza és a 8300-is beindult,azért kentem be a ventilátort mert az előző sok cserebere után nem maradt rajta paszta,4 napja ment,ma kaptam a havertól pasztát,gondoltam átkenem
-
zeeland66
tag
válasz sz.zoli25 #11336 üzenetére
tudtommal nem,mikor megvettem a procit kb 4 napja és kicseréltem,szintén csinált ilyet,akkor ismét csere a régire az elindult,majd vissza és a 8300-is beindult,azért kentem be a ventilátort mert az előző sok cserebere után nem maradt rajta paszta,4 napja ment,ma kaptam a havertól pasztát,gondoltam átkenem
elnézést,nem akartam kétszer
[ Szerkesztve ]
-
sz.zoli25
aktív tag
válasz zeeland66 #11340 üzenetére
Hát ahhoz,hogy jó legyen oda kell figyelni mindenre...Szerelésnél kimozdithatsz valami csatlakozót...a hűtö sem árt ha jól érintkezik a procival...Ha nem férsz hozzá normálisan dobd ki a tápot...Azt könnyü utána is visszarakni...Bár a gyári hütő nem nagy...
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu
-
lipi67
nagyúr
válasz Speed® #11333 üzenetére
Szuper!
Nálam..Sajna lövésem sincs a vízhűtésről, ez az 1ik. A másik meg az, hogy most is pl. pénteken tettem be tesztelésre a 3200-at, ma már veszem ki. Sokat kellene bontogatni, ami elég gázos lenne..(Pasztát milyet használsz? Ez az MX3-as..fos. Az egy dolog, hogy kenni alig-alig lehet, de hogy 3 hét után teljesen kiszárad..Lepereg a prociról, nem hiszem el . Pedig amúgy jó lenne..Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz zeeland66 #11347 üzenetére
Igen, normális. Az alacsonyabb a takarékos módhoz tartozó, az 1,2875 ami érdekes..
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD A8-7600 Quad Core FM2+ processzor
- CPU Processzor Kiárusítás SALE
- Intel Core i5 14500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Új, gépben még nem volt - Eladó!
- Hibátlan - AMD Ryzen 5 3600X 6-Core 3800MHz AM4 CPU processzor + új gyári hűtő
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2695v4,2697Av4(áfás számla, 1 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest