Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
t72killer #3065 üzenetére
Akkor az nem attól lett
Megnéztem ezt a Békésszentandrásit, és kb hasonló készültségi állapotban van itt a faluban is egy épület, tavaly kora tavasszal elkezdett épülni egy igencsak méretes családi házikó, 10×20 méteres szintekből rögtön három is. Egész gyorsan haladtak vele egy darabig, végül felkerült rá a tető, sőt szürkén már be is van pucolva, ablakok még nincsennek berakva, meg van még bőven tennivaló. Majd tavaly augusztus közepe fele egyszercsak leállt a meló, de totál. Hogy mesterhiány, anyaghiány vagy pénz hiány, azt nem tudom, de nagyon csúnyán megállt a project egyik pillanatról a másikra, pedig aug közepén még bőven lehetett volna vele haladni.
Erről írtam hobizoli-nak a politika topic #390351 postjában. Annyi változás történt azóta, hogy másnap délelőtt miután írtam róla (tehát feb 4-én) kikerült rá az ELADÓ tábla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- EVGA 750 BQ 750W
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- 16" Brock alu felni Continental TS830P 205/60 téli gumi szett, 5x120
- JVC Autós Fejegység /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest