Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcpeter
tag
Bocsánat az offért, hátha valakit édekelne: eladó T400 mini dockkal.
http://hardverapro.hu/apro/elado_thinkpad_t400-as/hsz_1-50.html#include <sör>
-
hcpeter
tag
Sziasztok!
Szeretnék gépet váltani, és eladni a meglevőt. Egy T400 -asom van most, 1280X800 a felbontás, intel beépített videókártya, ujjlenyomat olvasó, 4 Giga rammal. Adnék hozzá dokkolót is, illetve természetesen a garancialavelet. Még több mint egy év garancia van rá. Akksi kondició good, cycle count 18. Jó állapotban van a gép.
Kérdésem lenne, hogy mennyit kérhetetek/kérjek érte?
Köszi!
#include <sör>
-
hcpeter
tag
Sziasztok!
Végre egy álom beteljesült: megjött az advanced mini dock t400-hoz. Nagyon hasznos cucc, elsőre csodálkoztam, hogy milyen pici. Végre nem kell kihúzni mindig a kábeleket. Ahogy kicsit meg döntve kényelmesebb nézni is, a gépelés is simán megy így.
Meg vagyok elégedve vele nagyon. (-:
Negatív tapasztalatom egyelőre nincs vele ( remélem nem is lesz, egy darab műanyag, csak nem romlik el ).#include <sör>
-
hcpeter
tag
-
hcpeter
tag
Sziasztok!
Mai nappal megérett bennem az elhatározás, és újra telepítem szeretett T400-omra a Windows nevű operációs rendszer 64 bites változatát.
Tervet készítettem eme lépés minél gyorsabb elvégzése érdekében. Előre letölteném hozzá a telepítés utáni összetevőket, ezzel is gyorsítván a folyamatot.
Itt lép be a képbe egy kérdés: egyesével töltsem le a drivereket a mátrixból ( na nem abból ), vagy csak töltsem le az lenovo update szoftvert, aztán az majd mindent felpakol?
Most a változatosság kedvéért szeretném, ha működne az onscreen display, ezért kérnék tanácsot. Akinek már sikerült win7 64biten ezt a csodát végigvinnie, árulja el mi a helyes metódus, így szerezvén nekem örömet.
A rendszer újratelepítésétől a következő előnyöket várom: hibernálás végre működjön, a tegnap óta nem működő youtube videók végre menjenek ( most csak zöld masszát látok a videók helyett, ne is mondjátok, vga driver ), onscreen display minden álmom, ismeretlen 4 darab bluetooth eszköz eltűnése az eszközkezelőből, örök élet, és ingyen lőszer.Segítségeteket szívesen veszem, tanácsotokat meghallgatám, és megköszöném.
#include <sör>
-
hcpeter
tag
Sziasztok!
Egyszer régebben már írtam a problémáról, a T400 nem hibernál, windows7 64 bit alatt.
Sajnos, még mindig nem hibernál, nem követtem a fórumot, én vagyok az egyetlen, akinek ilyen problémája van?
Kerestem a neten, nagyon kevés ilyen thread-et találtam, azok vagy válasz nélkül maradtak, vagy nem oldódtak meg végül is.
Sajnos nem tudom bevinni szervizbe (egyáltalán, foglalkoznának ilyennel?), reinstall már megtörtént.Megnéztem a logokat, semmit nem találtam benne. Az összes driver a legfrissebb (kivétel, fingerprint, volt egy időszak, amikor a lenovo-s driverrel nem ment...), bios friss, linux alatt megy a hibernálás.
Hibernálás be van kapcsolva, hibernációs file ott figyel. Alvás minden további nélkül megy.Ötleteket nagyon szívesen fogadok, bosszant a dolog.
#include <sör>
-
hcpeter
tag
Sziasztok!
Akinek van thinkpadhez külső thinkpad billentyűzete: hozza a minőséget, mint a beépített?
Érdemes beruházni rá? Van olyan, hogy nem egysoros az enter, és magyar?Köszi!!
#include <sör>
-
hcpeter
tag
Sziasztok!
Megpróbálom itt is, hátha belefutott valaki a hibába már.
Win7-em van, és opensuse dualboottal egy T400-ason. A win7 alatt nem működik a hibernálás. Egyszerűen csak kirak a bejelentkező képernyőre. Alvó állapot megy. Újratelepítettem már a win7-et, azután se jött rendbe. suse alatt minden megy, hibernálás, alvó állapot is. Ráadásul mióta újratelepítettem a win7-et, nincs osd-m se Suse alatt természetesen van. Nos, nagyon bosszant a helyzet, és nem tudom mit lehetne tenni, már szétgugliztam magam.
Ha valaki tudna segíteni, nagyon értékelném.
A rendszer win7 64bit, fenn vannak a thinkpad update-os driverek. Win7-ben be van kapcsolva a hibernálás.
A legszebb a történetben, hogy működött, egyik napról a másikra tűnt el ez a számomra fontos feature....#include <sör>
-
hcpeter
tag
Köszi!
Én is így gondoltam, nálam is visual studio, eclipse, netbeans, office inkább ami telepítve van, egy játék van fenn, ajánlom mindenkinek: Type of the Dead
Na, akkor szétszedem, és újrateszem... a biztonsági partíciókat törölhetem? (Vista-s recovery-k, én többet fel nem teszek vistát A win7-ről meg van külön helyen mentés, illetve lesz is
#include <sör>
-
hcpeter
tag
Sziasztok!
Akinek win7/64 bit van a gépén, meg tudná mondani, mennyi helyet eszik?
Nekem ez van a gépen, és megette mind a 40Gigát, amit erre szántam... Konkrétan 16G win könyvtár, 13G users könyvtár, 9 Giga ProgFiles64, és 1 Giga progFiles.
Na, most 58Mega szabad helyem van, természetesen minden temp, ilyesmi törölve van.
Újra akarom húzni, mit javasoltok, mekkorára vegyem a particiót? Nem tudom érdemes-e külön particióra helyezni a ProgFiles-okat, meg a saját könyvtárat... (amúgy régen így csináltam, még xp, vista alatt, sőt swap is külön partició alatt volt).
Kinek mi az erre kialakított metódusa?Köszi!!
#include <sör>
-
hcpeter
tag
válasz hcpeter #6435 üzenetére
Na, ez nem az én napom. A kérdés felvetése után megtaláltam:
sax2 -r, és ott kell bepipálni hogy engedélyezve legyen a két monitor. Előtte init 3, majd init 5-el újra be kell jelentkezni.Király amúgy az opensuse, majdnem minden out-of-the-box, és gyors. Ráadásul a kde 4.4 is hasít rajta, tetszik. Ha valaki linuxban gondolkodik, ajánlani tudom.
#include <sör>
-
hcpeter
tag
Sziasztok!
Akinek esetleg opensusét használ, nem találkozott valami videó driverrel hozzá? Vagy howtoval? Néztem thinkwikin, de nem leltem megoldást. Amúgy kubuntu alatt ment rendesen, most az a baj, hogy nem tudok rátenni másik monitort, azt írja nem támogatja.
Intel kártya T400-ban, nincs Ati.#include <sör>
-
hcpeter
tag
-
hcpeter
tag
No, sikerült úrrá lennem a driverek egy részén. Leírom, hátha segít másnak is.
A legfrisebb videó driver a win updateről olyat produkált, hogy teljesen elállította a színegyensúlyt. Vissza lehetett állítani, de nehezen, az egér mutatót alig lehetett látni.
Leszedtem, és feltettem a legfrisebb lenovo-s drivert: jó, és végre láttam a fényerő kijelzőt.
Ujjlenyomat érzékelő: legfrisebb wines-el nem ment. Leszedni nem egyszerű, legjobb ha az eszközkezelőben tiltom le, és szedem a drivert, fel a lenovos (ezt megcsináltam vagy 3-szor), és egyszer csak megy.
Hibernálni még mindig nem tudom, de már azon is dolgozok.
Nagyon sok dolog van a gépen, nehéz dolog lenne újrahúzni, de meg fogom tenni.Ha valaki tudna abban segíteni, hogy milyen drivereket tett fel win7 64-bitre, amivel működik minden, azt megköszönném. Felraknák mindent, aztán ghost, meg rendszer visszaállítási pont... Régen mindig csináltam ilyet winre, de most a 7-nél kihagytam :S
#include <sör>
-
hcpeter
tag
Teljesen megőrült a win7-em alatt a driver kavalkád. (Lenovos, win updates driverek összevisszasága)
Tud valaki valamilyen programot, amivel hatásosan lehet eltávolítani drivereket?szerk: Jah, programok telepítése és eltávolítása menüpont nem játszik, ugyanis nem tudom ott eltávolítani. Van pár sérült driver is, javítani se lehet Őket...
[ Szerkesztve ]
#include <sör>
-
hcpeter
tag
Ejj, február 24-én feltettem egy intel videókártya frissítést, win updateből. Azóta ha rádugom a külső monitoromra, csak egy elmosódott 8bites képet látok, semmi nem mozog rajta.
A frissítést nem tudom leszedni, 100 szor próbáltam....Mi a fenét tudok már csinálni, szétvet az ideg...
#include <sör>
-
hcpeter
tag
T400 tulajok! (Vagy akinek ilyen selymes anyag a laptop teteje)
Mivel lehet ezt takarítani? Sajnos kicsit meglátszanak az ujjlenyomatok, szeretném leszedni róla.#include <sör>
-
hcpeter
tag
Eszközkezelőben néztem, ott minden ok volt. Próbáltam ráfrissíteni a driverre lenovosat, de nem ment.
Leszedni viszont még nem tudtam. Látom a frissítések között, a winupdate-nél, de csak a listában, törlést még nem találtam.
Hibernációs gond csak Nekem van? Neten se találtam ilyesmit...#include <sör>
-
hcpeter
tag
Ajjjaj, árnyaltabb lett a probléma amit múltkor írtam.
Win7 alatt most nem működik a hibernálás (helyette lockolja a munkaállomást), ÉS nem működik az ujjlenyomat olvasó.
Ez szinte biztos, hogy egy windows frissítés miatt van. De azóta volt egy lenovos driver frissítésem, úgy se megy. Leszedtem a win frissítést, nem változott...
Bejelentkezéskor hiába húzom le az ujjam, az írja nincs tárolt lenyomat. Amikor megpróbálom beállítani, akkor meg az a szöveg, hogy nem tudja használni az olvasót.
Két olyan dolog nem megy hirtelen amit naponta használok. Mi a fenét csináljak?:S#include <sör>
-
hcpeter
tag
Tegnap el is felejtettem.
Valaki nem akar venni dokkolót? Én csak a minin gondolkodom, de itthon az is nagyon aranyár. Ha rendelnék külföldről (esetleg többen) akkor olcsóbb lenne, és megoszlana a postaköltség is. Valaki?#include <sör>
-
hcpeter
tag
Sziasztok!
Sikerült belefutni egy érdekes problémába, pár napja googliztam utána, akkor nem lett megoldás. Tehát: hibernálás helyett lockolja a gépet mind a hibernálás dedikált gomb, és a menüpont is. Mindezt win7 alatt teszi, úgy hogy eddig teljesen jól működött.
Linux alatt megy a hibernálás, szépen. (egyébként aki gondolkozik valami linux, suse ment most fel rá, out of box ment, ultranav középső gombjával se kellett semmit varázsolni).
Természetesen frissítettem drivert, windows frissítés is volt (lehet az tett be neki? mintha utána tapasztaltam volna...), és még újra is indítottam
Valakinek valami ötlete?#include <sör>
-
hcpeter
tag
Ohh, hányszor néztem meg a hardveraprón, és nem leltem ilyesmit
Na sebaj, majd nézegetem alaposabban.
Király dolog, én is akarok mindenképpen (nem beszélve arról, hogy itt a nagy monitor, én meg ezen vakulok.....)Most olvasom, hogy mégse lett meg... hát ez sux. Amúgy nem gondolkoztál ebay-es rendelésen?
[ Szerkesztve ]
#include <sör>
-
hcpeter
tag
válasz buherka #3005 üzenetére
Nekem van benne ujjlenyomat olvasó, de már gondolkodtam, hogy teszek alá valamit. Csak nem tudom mit érdemes, papírzsepit, összehajtogatott A4-es lapot gondolom nem Valami műanyag darabot? Vagy esetleg valami speckó dolgot? Van valami tapasztalatod ilyenben?
Köszi!#include <sör>
-
hcpeter
tag
válasz #91574272 #2993 üzenetére
Helló!
Nekem pont ez a problémám, szétszedtem, újra összeraktam, megpróbáltam meghúzni csavarokat, de nem lett sokkal jobb. Az a baj azzal a résszel, hogy csak egy műanyag pöcök tartja, amit beakasztasz az elejébe. Na nálam az nem passzentos, ezért lehet lenyomni.
Szerintem szervizben biztos megnézik, ha mást nem kicserélik a pamrest-et.
Majd írj ha beviszed, és hogy mi történt veleJa, mondjuk nekem T400 de nem lehet nagy különbség, gondolom...
[ Szerkesztve ]
#include <sör>
-
hcpeter
tag
válasz buherka #2926 üzenetére
Na megvolt, szétszedtem, és összeraktam. Amint láttam jobb oldalt a winyó részén elől csak egy műanyag pöcök van, abba akad be. Na nekem itt mozgott nagyon, most is mozog, de már nem vészes. Azért én oda tettem volna egy csavart, nem tudom mennyivel dobta volna meg a T400 árát
Szóval nem hiba(gondolom), ha nem ez ilyen
Annyit még lehet megpróbálok, hogy teszek oda valami kis tömítést, hogy ne mozogjon.Ja, és a palmrestről van szó.
[ Szerkesztve ]
#include <sör>
-
hcpeter
tag
-
hcpeter
tag
Sziasztok!
Ma reggel linux telepítés alatt észrevettem a következőt: ahol a winchester van, jobb oldalt ha megfogom a palmrest elejét akkor kb 4mm-et fel tudom emelni. Másik oldalon, a firewire csatlakozónál is. Meghúztam kicsit a csavarokat, és ott már stabil, de jobb oldalon nincs csavar... Valahogy meg lehet ezt húzni, vagy stabilizálni? Esetleg kis ragasztó?
#include <sör>
-
hcpeter
tag
válasz Napfénysüti #2551 üzenetére
Szia!
Nincs valami workaround-od fényerő OSD-re? Régi vágyam, de azt hittem ki kell várni az újabb drivereket.
Ja, nekem is w7, 64biten.Más. Nem tapasztalt valaki olyat, hogy ubuntu hibernálás után kb fél nap mire feláll? Bootolás ellenben elég gyors. De valahogy lassúnak tűnik a linux, pedig tekernie kellene ezerrel. Az is 64-bites, Ubi.
[ Szerkesztve ]
#include <sör>
-
-
hcpeter
tag
Sziasztok!
A T400-ban lévő WD 5400-es winchester milyen hőfokon szokott menni? Nálam everest szerint 45 fokos... Nem sok az egy kicsit?
#include <sör>
-
hcpeter
tag
Ez milyen király dolog lehet egy ilyen Tablet... fura helyen van az ujjlenyomat olvasó
Mindig is erre vágytam, de sajnos még nem érkezett el az idő, hogy birtokoljak egyet.Amúgy, csak említés képpen: amikor együtt vannak fotózva a T400-al, ott is látszik a felpúposodás a szalagkábel alatt. Bár én már annyira megszerettem, hogy asztali gépem nem is használom. Illetve, ha leülök elé, automatikusan elkezdem keresni az ujjaimmal az ultranavot
#include <sör>
-
-
hcpeter
tag
Sziasztok!
Ubuntu tapasztalat valakinek T400-al? Nem megy a hibernálás, és lefagy a kikapcsolásnál is, gyakorlatilag ugyanaz a hiba, minden megvan, és nem kapcsol ki, csak fekete képernyő. Esetleg ötlet?
Másik kérdésem, garancia jellegű. Más van beregisztrálva, mint amikor vettem. Természetesen megvan a számla, kinek kell ilyenkor írnom, hogy írják át a honlapon is? Egy címet már kaptam, semmi válasz nem érkezett...
Ja, és mégegy win7 alatt ha kikapcsolom, akkor nem jelennek meg az asztali ikonok, és az egy darab twitter gadget is teljesen üres. (Sajnos a gadget nem is jön vissza, hiába frissítem, újra ki kell tennem az asztalra..)
Köszi![ Szerkesztve ]
#include <sör>
-
hcpeter
tag
válasz Dr. Akula #1669 üzenetére
Helló!
Nekem többször volt ilyen, asztali gép esetében. Fel kell hívni a microsoftot(van magyar 80-as szám is ha jól emlékszem), végig verekeded magad a menün, majd az ügyintézőnek megmondod, hogy aktiválni szeretnéd a windowst, hardver csere után. (Nekem 3 szor volt ilyen, 2 winyó csere, meg egy nem is tudom mi ) Kérdezik majd a kódot, meg hogy miért, megmondod csere volt, vagy újrahúztad. Utána már megy is remekül.
#include <sör>
-
hcpeter
tag
válasz g.gergo #1636 üzenetére
Szerintem nem nagy bosszúság kifizetni azt a ~5k-t, ahhoz képest, hogy kapsz egy ingyen win7-et.
Más kérdés: garancia. A honlapon nem a vásárlásnak megfelelő dátum van regisztrálva, egy 4 hónappal előtti. kérdeztem a lenovo supportot, átírható, írtam is mail-t a megadott személynek. 1 hét eltelt, semmi válasz. Vagy még van remény rá, hogy válaszolnak?
#include <sör>
-
hcpeter
tag
Ezt most olvastam, Nekem must have
[link]
Bár nem tudom milyen árban lesz erre fele....#include <sör>
-
hcpeter
tag
válasz McAdam6 #1563 üzenetére
Nehéz ezt elmondani, hogy hol púpos Küldenék képet, de csak egy 2mp-s autofokusz nélküli telefonom van, jobb esetben el lehet dönteni a képről hogy nem egy gyárkémény van rajta, hanem egy thinkpad...
A legegyszerűbb talán így: van egy kis műanyag, amin a hangerő, tv, bekapcsológombok vannak. Itt a ThinkV és az onoff gomb között van egy kis hely. Na ez fölött, a gép szélének műanyaga púpos.
De igazából, nem izgat a dolog. Inkább használom, és nem rágom magam rajta, esztétikai hiba csak (remélem)Palmrest nekem is szétállt, egészen addig míg memóriabővítés ürügyén le nem vettem, és fel nem raktam újra. Azóta nagyon passzent, semmi szétállás, nyöszörgés.
Ha egyszer lesz szabad délutánom, szétszedem. Láttam a service videót, nem nagy dolog, kíváncsi vagyok a rollcage vázra#include <sör>
-
hcpeter
tag
Sziasztok!
Elöljáróban: Én meg vagy elégedve a T400-ammal.
Összesen két problémám van vele, az egyik már kivesézett lid mozgás (lecsukott állapotban).
A másik, hogy a szalagkábel ami megy a monitorba, a géptesten fel van kicsit púposodva a műanyag. Pont azon a helyen, ahol a thinkvantage és a bekapcsológombok között üres hely van. Találkozott ilyennel valaki?
Telefonáltam szerviznek, sajnos azt mondták 5 munkanap, de inkább több. Nagyon nehezen tudok felmenni pestre (tanulás + munka), leginkább vasárnap lenne jó
Tud ajánlani valaki olyan szervizt, ahol gyorsabb esetleg, ne adj isten beviszem és meg is tudják nézni? Valószínűleg csak a kábel nyomja kicsit, azt kellene megigazítani.Köszi!
#include <sör>
-
hcpeter
tag
válasz g.gergo #1467 üzenetére
Ha lecsukod a képernyőt, bekattan a pöcök, akkor sincs holtjáték? Kicsi rés a test és a képernyő között?
Ma megkérdezem a szervízben, hogy ez hogy is megy, tudják-e javítani, vagy felesleges aggódnom. Bár előre sejtem a választ...
Más tészta: regisztráltam a forum.thinkpads.com forumon, gondoltam csak megkérdezem, mert érdekes módon nem nagyon találtam a hozzászólások között ilyen problémát, míg itt azért néhány embernek előfordul. Két napja regisztráltam, admin jóváhagyása kell manuálisan, hogy aktiválják az accountomat, azt írták. Nem kapkodják el#include <sör>
-
hcpeter
tag
Részemről szó sincs fikázásról Ha a fedél hézaga feature, és nem bug, akkor rendben van a dolog, Nekem semmi más gondom nincs vele szerencsére. Mint mondtam, mind a palmrest, és a billenytyűzet atomstabil. Mellesleg nagyon meg vagyok elégedve vele. Csak ha már ennyi pénzt kiadtam, tudatosan úgy, hogy most 3 évig ez lesz, akkor szeretném, hogy a maximumot nyújtsa
[ Szerkesztve ]
#include <sör>
-
hcpeter
tag
válasz Viktor X #1345 üzenetére
Nekem is tokban van
Amúgy szerintem nem okoz problémát, hacsak nem csúszik bele valami. Csak bosszant a dolog, hogy az egyébként példásan összerakott gép (palmrestet szétnyomkodtam, nem hajlik, billenytűzet se) van egy ilyen "lötyögés". Na holnap rákérdezek a szervízben, hogy mit tudnak vele kezdeni, azért, hogy nézegessék.Remélem azt mondják: hozd csak be, pikkpakk megcsináljuk.#include <sör>
-
hcpeter
tag
válasz Viktor X #1342 üzenetére
Én is így voltam vele, hogy legyen jó. Az a fura, hogy más részén pedig teljesen meg vagyok elégedve. Egyébként ahogy néztem billenytűzet nem nyomja a monitort, csak a pöcökegér teteje ér hozzá kicsit.
Van valami esély, hogy javítsák ezt? Ha minden T400nál fennáll, mit tudnak csinálni vele?#include <sör>
-
hcpeter
tag
Elég rosszul értelmeztem akkor
Felhívtam a Lenovot, és azt mondták, hogy a legközelebbi parnter szervív székesfehérvár (Albacomp). Nem nagyon akarom hozzájuk vinni, úgy látszik pest lesz belőle...
Amúgy nem kaptam számlát (amit eléggé furcsállok), usanotebook-tól vettem, posta hozta.#include <sör>
-
hcpeter
tag
válasz Napfénysüti #1336 üzenetére
Szia!
Szerencsére nekem ilyen three years warranty van: "...and is entitled to mail-in or carry-in repair service." Ha jól értem, akkor jönnek, mennek érte
Viszont az milyen dolog már, hogy 2012 febr 6-ig él a dolog? Én most vettem augusztusban, de februári gyártás. Vagy a gyártástól számít, nem a vételtől? Bár ezt kétlem...Köszi a címet, megpróbálok írni, meg hívom is Őket
[ Szerkesztve ]
#include <sör>
-
hcpeter
tag
Helló!
Szóval nem kéne lezárt fedővel résnek lennie? Ajjaj, alig pár napos, és már cseréltessem is a zsanért? Egyáltalán, hol lehet ilyet megérdeklődni? Világgari, ha minden igaz, van valami Lenovo kiemelt szervíz magyarországon, vagy valami elérhetőség?
Illetve, door-to-door a dolog, vagy szokásos, vigyem fel pestre, adjam le, majd 4 hét múlva menjek fel megint én érte?Köszi!
#include <sör>
-
hcpeter
tag
válasz Djroberto #1305 üzenetére
Szerintem jó minőségű a T400, bár T40-essel még nem volt dolgom. Egyszer, egy x200-ast tudtam megnézni közelebbről, szerintem minőségben olyan mint a T400.
Néztem T400 néhány értékelést, kicsit ki szokták emelni a palmrest műanyag, és hajlékony voltát, én nyomkodtam az enyémen, és nem volt gáz vele. Saját laptopként ez az első, de azért jó néhányat megfogdostam már. Ez built to last
Van a youtube egy olyan videó, hogy 35 mérfölddel nekicsapják a falnak, és megmarad.
Egy dolog zavar csak, hogy lecsukott állapotban a teteje mozog (van rés közte), de hát ez van#include <sör>
-
hcpeter
tag
Sziasztok!
Ha már a gép fejlesztésére terelődött a szó, ssd-t próbált már valaki? Esetleg a 7200-es winchestert, 5400-es helyett? Megéri kicserélni, teljesítmény szempontból? Az ok, hogy zajosabb lesz, illetve eszi az aksit.
Köszi!
#include <sör>
-
hcpeter
tag
válasz Dare2Live #1162 üzenetére
Én egy case logic skinben hordom (egy kis mappára hasonlít, ami szivacsozva van), és így teszem bele a hátitáskába, amiben van egy laptop tartó rekesz.
Dakine a táska, ez inkább bringás cucc, de nem vagyok elégedett vele. Kényelmetlen, akárhogy állítgatom. szerintem próbáld meg, ha lehet mielőtt veszel valamit, én megbántam a táskát. A kis case logic mappát viszont nem, nagy védelmet nem nyújt, de nem porosodik, van zsebe. Meg amúgy is ThinkPad, ki kell bírnia mindent, nem?
#include <sör>
-
hcpeter
tag
válasz Dare2Live #1148 üzenetére
Arra a Lenovo programra gondolsz?
Én is akarok regisztrálni, múltkor elkezdtem, de nem volt nálam a kártyám, nem tudtam befejezni. Ez volt 3 napja, akkor okt. 22-őt írt legkorábbi szállításra.
Ha jól értettem a honlapon (csak átfutottam), akkor postaköltség terhel csak téged.#include <sör>
-
hcpeter
tag
Sziasztok!
Megvolt a ram cserém, végül is kingston lett. Nagyon meglátszik, hogy dual channelben megy, nagyon megdobta a gép sebességét. W7 amúgy is kellemes sebességgel futott, na de így Feldobtam az aprók közé a ramomat, ha valakit esetleg érdekelne bővítés.
#include <sör>
-
hcpeter
tag
válasz adnoctum18 #1047 üzenetére
Helló!
Nekem se látta, T400-on. Utána feltettem az Access Connections-t, és bekapcsoltam azon keresztül a bluetooth-t. Rögtön felugrott az új hardver ablak, lehúzta a drivereket, azóta megy semmi gond vele.
#include <sör>
-
hcpeter
tag
Ja, pont kingston-t néztem, de sajnos nem direkt thinkpadba való. Amúgy mi a különbség? Tuningolt memória, vagy jobb időzítés, vagy csak kék?
Illetve a másik lehetőség, thinkpados memóriát venni, de így nem lesz párba válogatva. Ez gondolom nem okozhat gondot. Valaki bővítette már? Mik a tapasztalatok?
[ Szerkesztve ]
#include <sör>
-
hcpeter
tag
válasz tototos #1007 üzenetére
Szia!
Win7-re tényleg jó ötlet a Vistás system update.
Azon kívül az első hozzászólás végén van egy link win7-es béta driverekre. Én személy szerint majdnem az összeset felraktam onnan. Ami nem megy: OSD ha a fényerőt babrálom, minden más esetben jó, illetve ThinkVantage gomb tök halott. Amúgy minden más okés, például ujjlenyomat olvasóhoz nem is kell, w7 alapból megy.#include <sör>
-
hcpeter
tag
Sziasztok!
Ha memóriát vennék, gondolom akkor járok a legjobban, ha veszek egy kitet, ami össze van válogatva, nem? Vagy ha veszek egy Lenovo memóriát, gondolom akkor azért legalább az időzítések megegyeznek azzal, ami a gépemben van, szóval nem lehet nagy gáz.
Jobban járnék így, mert ugye olcsóbb lenne, egy modult venni mint egy kitet.
Ki mit ajánlana?#include <sör>
-
hcpeter
tag
válasz Napfénysüti #989 üzenetére
Köszi!
Akkor az akksi miatt nem izgulok.
On screen manager? Izomból böngészem a lenovo oldalt, de nem találok semmi w7-es drivert. Ujjlenyomat olvasót pl felismerte, de nem tudom beállítani, hogy kérje is Meg Vista alatt volt az active protection, ami a merevlemezt védte, na az sincs meg...
#include <sör>
-
hcpeter
tag
válasz Napfénysüti #987 üzenetére
Na, feltettem én is. ThinkVantage, az hogy lesz hozzá? Például a hangerő gomb működik, de nincs vizuális visszajelzés. Ugyanez a több ilyen gombbal.
Másik dolog, aksi 97%-on áll, és nem tölt... ez normális? Ma reggel bekapcsoltam, és ez fogadott. Azt jelenti többé nem lesz 100%on? Őrület, mennyi kérdésem van
#include <sör>
-
hcpeter
tag
Köszi szépen!
Kicsit parázok, mert elég drága dolog volt, de már most a szívemhez nőtt, pedig még csak 3 napos. Minőség, remélem 2 év múlva is ezt érzem majd, mert tartós használatra vettem.
Azért is választottam ezt, mert nagyon megbízhatónak tartották.Más: lehet felteszek rá egy windows 7-et. Amúgy hallottatok erről:
http://www.lenovo.com/us/en/windows7/
Ha minden igaz csak postaköltség van. Sajnos csak juni 26 és jan 31(2010) között vásárolt laptopokra vonatkozik, Vista esetén.#include <sör>
-
hcpeter
tag
Sziasztok!
Kicsit tudtam tesztelni a T400-at, tapasztalataim pozitívak.
A legjobban a kijelző tetszik, atom jó szerintem, nagyon szép képe van. Wifi-vel is meg vagyok elégedve, billentyűzet nagyon kényelmes, és jó. Sebesség viszont már más tészta. Alapjában nem lassú, de néha be tud lassulni, feltételezem a Vista a gond. (Arról nem is beszélve, hogy az elcseszett indexelő szolgáltatás folyamatosan tekeri a winyót...)
Összeszerelési minőség példás, sehol se nyikorog. Viszont az vettem észre, hogy ha megnyomom lefelé a szélén, a touchpad mellett jobbra és balra, akkor le lehet nyomni egy kicsit a szélét. (Jó jó gondolom atomstabil notebook nincs, de van ilyen másnak is?) Illetve: ha lehajtom a képernyőt, akkor annak is van holtjátéka, miután bekattant a zsanér. Ez nem gáz?
Bocs a sok talán butuska kérdését, első noti Sokáig szeretném élvezni#include <sör>
-
hcpeter
tag
válasz Napfénysüti #940 üzenetére
Köszi!
Még egy sarkalatos pont jutott eszembe, hogy linux alatt hogy viselkedik a dolog? ThinkVantage, meg egyebek? Van valamilyen megoldás? Nekem fő oprendszerem a linux...
#include <sör>
-
hcpeter
tag
válasz Napfénysüti #936 üzenetére
Köszi, amúgy is tervezem(tervezném) egy dokkoló megvételét, de horror árban van.
Még egy utolsó, de alig látok már, és nem találtam meg a választ:
T400-ban, hány memória slot van? 2, ha jól gondolom.#include <sör>
-
hcpeter
tag
válasz Napfénysüti #933 üzenetére
Okés, köszi!
Másik, első notebook, kérem nem nevetni. Akku használatra van valamilyen tanács, hogy bírja sokáig? Néha merítsem le, vagy amennyit csak lehet menjen hálózatról?
#include <sör>
-
hcpeter
tag
válasz Napfénysüti #931 üzenetére
Helló!
Tegnap este olvasgattam, de kétszer bealudtam már a telepítésbe is. Így lehet hogy valamit félrenéztem, örülnék ha így lenne
Hazamegyek és csekkolom a dolgot.#include <sör>
-
hcpeter
tag
Sziasztok!
Most lettem egy boldog tulajdonosa egy T400 notinak. Kérdésem lenne vele kapcsolatban
Először is, memóriabővítés, ha jól vettem ki a manualból, akkor nem tudom megcsinálni otthon, garancia vesztés nélkül. Hol lehetne, és főleg mennyiért?
A másik, elég sokat használnám rákötve egy nagyobb monitorra. Megéri hozzá dokkolót venni, milyen tapasztalatok vannak vele?
Illetve egy utolsó: példás az összeszerelési minőség, de ha lecsukom a tetőt, és beakad a kicsi retesz, akkor mozog, tehát van holtjáték. Ez normális?Köszönöm a válaszokat!
#include <sör>
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Billentyűzet gondom van
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
- Elado ASUS TUF FA608 R9 + 4060
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Asus ROG G512 gamer laptop - 6GB RTX 2060 & i7-10750H
- ÚJ! - Acer Predator Helios Neo - I9-14900HX, 16GB, 1TB, RTX4070 - 3 év garancia!
- Hp Elitebook 850 G8 15,6" FullHd Laptop Intel i7 vPRO 1185G7 512Gb SSD/32Gb
- ÚJ! Acer Predator Helios 15 - i9, 32GB, 2TB, RTX4080, 4K IPS 3D kijelző - 3 év hivatalos garancia!
- Dell Precision M4800
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest