-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz Richard #102764 üzenetére
Kikapcsolás alatt mi értesz, meg is várod, amíg a gép kikapcsol és villog párat a bekapcsoló gomb? Vagy csak elindítod a kikapcsolást és lecsukod?
Az említett "Gyors rendszerindítás bekapcsolása" a Windows hybrid bootot kapcsolja ki.
Amit leírsz az úgy hangzik, mintha kék halállal belefagyna a kikapcsolásba és újraindulna. Ez megmagyarázná miért indít el programokat.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Richard #102764 üzenetére
Nekem is volt olyan problémám, hogy nem lehetett kikapcsolni a gépet, mert kikapcsolás helyett alvó állapotba ment csak le.
Donjohnson kolléga megoldási javaslata orvosolta a problémát
(Hogy miért indít el programokat induláskor, azt sajna nem tudom.)
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
félisten
-
Tikakukac
titán
válasz Richard #100924 üzenetére
Ezy: ha csak itt van gond, akkor szoftver és beállítás. Ha van máshol is, akkor oprendszer vagy gép.
Önmagában egy nyersz szintetikus teszt sosem jelentett semmit és nem is fog. Fél életemet azzal töltöttem, hogy ezeket a teszteket vertem el valós teszteredményekkel.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
donjohnson
addikt
-
donjohnson
addikt
válasz Richard #100920 üzenetére
driverek a legfrissebbek?
cpu hány ghz-en ketyeg amikor görgetsz? tálcán jobb klikk / feladatkezelő / teljesítmény.
nem lehet, hogy valami ultraenegeriatakarékos séma van beállítva ami visszaveszi a cpu-t?
akkuról és tápról is csinálja?ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Tikakukac
titán
válasz Richard #96942 üzenetére
Azért, mert a magyar posta kimegy és elvisz tőled egy csomagot még nem leszel előrébb Ha 10-szer gariztatni a gépet, megértem, az már 15k. Minden más esetben szívesen fizetek 1500 forintot, de legyen kész a gépem 1 hét alatt.
Amúgy ott is van onsite, nyilván kellő zsetonért. Dellnek itthon vannak alappilérei. A 3 év nagyon régóta alap, Latikra pedig az onsite.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
őstag
válasz Richard #95253 üzenetére
Megoldódott..
Kivettem a kettes akkut, és a biosból kikapcsoltam az egyest. Így volt pár órát, majd tegnap reggel vissza tettem a másodikat és bekapcsoltam a gépet. Természetesen 100%-on volt mindkettő. Tegnap este kikapcsoltam, benne mindkét akkuval és ma reggel örömmel látom, hogy mindkettő 99%, és nem szívott le az egyikből 25%-ot!
Hogy mitől volt ez jó kérdés
-
azbest
félisten
válasz Richard #95246 üzenetére
még egy-két tipp:
- win alatt a fast startupot letiltani, bár nem vagyok meggyőződve róla, hogy a memóriában tárolja-e vagy háttértáron, de az is lehet, hogy is-is [link]
- neked melyik kiépítettségű t450-ed van? Amelyikben van beépített akku is vagy csak külső akkus? Nem mindegyikben van belső akku. Gondolom külön kéne jelezze a lenovo vantage őket. [link]
Ha kettő van, akkor nem ment tönkre az egyik? Bár gondolom csak nem meríti a másikat.
- esetleg próbáld meg, hogy ha a külső akkut gép kikapcsoláskor leveszed és úgy teszed félre, akkor legközelebb, amikor visszateszed és használod, akkor úgy is merült -e. Szóval, ha gép nélkül is merül az akku, akkor talán valami pusztulás az akkuban.Egyébként a belső akkut is egyszerű lehúzni, a szerelési útmutatók úgy is kezdődnek, hogy a biosban át kell billenteni hogy kapcsolja le a belső akkut, akkor lekapcsol a gép és úgy szétszedni, áramtalanítva. Lehúzni az akkut, mielőtt alkatrészeket cserélget az ember. Aztán szerelés után összerakáskor nem elfelejteni visszadugni
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest