-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
Sziasztok!
Megjött a Samsung 840 evo 128gb mSATA ssd. Hat ez eszmeletlen
En teljes tevhitben eltem eddig, amikor azt olvastam, h az SSD töl nema lesz a gep, mindig azt gondoltam, hogy nagy cucc, engem aztan baromira nem zavar az a kiss halk kerreges ha dolgozik Bakker, hogy milyen tudatlan voltam azt hittem az alap sugas az valami allandoan menö ventillator a gepemben....de nem az a winnyo volt Total nema lett a gepem, neha fuj egyet, kb mint amikor sohajtok es ennyivel megoldja az i7 hüteset
Ahogy irtatok is, sok dolgom nem volt vele, kb plug and play, telepites, minden TRIM meg minden szepen megy.
Mi a legpraktikusabb beallitas, hogy az msata ssd es a normal winyo együtt müködjön? Ha beallitom az energia menedzsmentben, hogy 30 sec idö mulva mindig lekapcsolja a HDD t az jo nem? Igazabol csak adattarolas, illetve olyan programok telepitesere hasznalnam, amiket ritkan hasznalok....esetleg dropbox, internetes letöltesi mappa......
Mindenkinek nagyon ajanlom az ssd t
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest