Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcsi80
csendes tag
válasz ZCoyote #2721 üzenetére
köszönöm!
ezt már néztem, de valami miatt nem tudom a leírás szerint végig csinálni a telepítést...
a pontos hibaüzeneteket nem tudom most leírni, mert melóban vagyok, de ha tudsz esetleg segíteni, akkor este el tudnám küldeni!"When you 're playing a Championship, it's not a matter of life and death. It's much more than that!"
-
tomcsi80
csendes tag
Sziasztok,
Ha valakinek van értelmes leírása, vagy egy linkje, ahol leírják, hogy a miniDLNA-t hogyan lehet telepíteni debianra, akkor plz. küldje el nekem PM-ben, vagy ide linkelje be.
(Mediatomb-al nem tudom helyettesíteni, mert az istennek nem látja a samsung TV-m... )Köszi, és sry az OFF-ért!!!
"When you 're playing a Championship, it's not a matter of life and death. It's much more than that!"
-
tomcsi80
csendes tag
válasz Nagytalp #2282 üzenetére
Szia,
Nem tudom írtak-e a srácok választ az SSD-s kérdésedre (mivel még nem jutottam a topic végére.. :S), de én egyszerűen annyit csináltam, hogy az egyik meghajtó helyére bedugtam hátra a csatlakozóba... Nem feltétlen baráti a megoldás, de mivel az ssd-nek kb 0 a súlya, így leesni nem fog, rázkódni nem rázkódik a gép annyit, h kilazulna, szal ennél jobbat nem tudtam kitalálni.
Tény, hogy nem ez a tuti megoldás, de darabokra szétszedni se volt még időm a gépet, hogy megnézzem mi merre... Mondjuk nálam valószínűleg az lesz a megoldás, hogy felpakolom egy keretbe az optikai meghajtó helyére, (bár oda meg táp kell) mivel serverbe nem rakok semmi meghajtót..."When you 're playing a Championship, it's not a matter of life and death. It's much more than that!"
-
tomcsi80
csendes tag
Sziasztok,
Tulajdonos lettem jipiiii ))Viszont lenne egy kis bajom...
Freenas-t szeretnek ra feltenni, de usb-rol sehogy se tudom elerni a telepitest. Neztem a freenas oldalat, hogy mit csinaljak az usbvel, meg mit toltsek le, de amikor vegig megyunk a bootolason, ugy nez ki mintha az usbn lenne maga a rendszer... A gepben van egy 30gigas ssd, meg egy 1 terras wd green.Valaki segitsen plz, hogy usb-rol hogyan tudnek telepiteni.
Koszi!!!!
"When you 're playing a Championship, it's not a matter of life and death. It's much more than that!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Hibas Dell Optiplex 7010
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 3060 12Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Gamer PC Eladó: i7 6700K RTX Asus Rog 2070
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 Super 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest