Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
itt is felteszem, talán jobban aktuális:
bevállaltam egy Elitebook 820 G3-at, eddig majdnem minden király, viszont belefutottam két furcsaságba USB portok terén, nem tudom találkozott-e már valaki ilyesmivel:az egyik USB3-as pendrive-omat nem ismeri fel a type A portok egyikén sem. másik usb 3 drive-al megy. ami fura, hogy egy usb 2-es hosszabbítóval már megy, illetve type C-ről OTG kábellel is. usb 3 hosszabbítóm sajnos nincs.
a mobilomat (Xperia 10 IV) nem tölti normálisan type C- type C kábellel. elvileg 100W töltésre alkalmas baseus kábelem van (adatátvitel csak 2.0). felismeri, de fel le dobálja az eszközt. type A - type C kábellel nincs gond, és ami külön vicces hogy type C OTG kábel + type A type C kábellel is működik.
gyanakodjak hardveres problémára vagy csak valami szoftveres b.szkódás?
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
FireKeeper
nagyúr
vettem egy használt 8470p-t, és eddig minden öröm és bódottág, viszont van egy kis probléma: az eszközkezelőben van egy ismeretlen "alapvető rendszereszköz", és lövésem sincs hogy mi lehet az. a windows update szépen leszedte a legtöbb drivert, illetve volt néhány amit én raktam fel, de ötletem sincs hogy mi lehet az ami kimaradt. ötlet, bárki?
amúgy nagyon bejön a gép, egy igazi tank, még a billentyűzet is egész jó pedig nagyon tartottam ettől a szigetes kialakítástól - bár hogy nincs belőle háttérvilágításos az nagy mínusz pont.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok!
elitebook 6930p-nek a hátulján lévő miniPCI csatijába tudok tenni mSATA SSD-t, vagy ez még nem képes kezelni azokat?
-
FireKeeper
nagyúr
ahhoz hogy az ujjlenyomat olvasót tudjam használni... bármire, muszáj felraknom a HP ProtectTools-t? vagy van valami 3rd party app, amivel tudom használni mondjuk win bejelentkezéshez, vagy weblapoknál jelszó helyett?
illetve az egyéb HP-s appok közül miket érdemes felrakni használatra szerintetek?
(6930p)
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz FireKeeper #36941 üzenetére
hát ez nem akarja a jót, win7 alatt se... felvillan a LED a webcam felett, és az a hang jön, mint amikor lecsatlakoztatsz egy eszközt (kihúzol egy pendrive-ot pl)... ezt mi okozhatja? kontakthibás lehet a kábele? vagy maga a cam halott?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz SeniorTilla #36940 üzenetére
tolok rá egy win7-et is, megnézem ott jó-e, ha nem, akkor megy a rinya az eladónak.
-
FireKeeper
nagyúr
6930p-nél kamera, ujjlenyomat olvasó, win8 alatt esélytelen h működjön? lehúztam minden frissítést, feltettem minden win7 alá való drivert, de meg se nyikkannak... megmondom őszintén már úgy hozzászoktam a 8/8.1 hülyeségeihez, hogy nem szívesen váltanék vissza hetesre...
-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok
HP 6930p-nek van esetleg valami egyedi típushibája, amire használt példány vásárlásakor jobban oda kell figyelnem? elhalálozott gépemet egy ilyen matuzsálemre cserélném, főként anyagi korlátok miatt, ezért fontos lenne hogy az utód ne haljon meg pár hétre rá...
-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok!
HP 6735b-vel kapcsolatban lenne kérdésem (használt piacon akadtam rá, fateromnak lenne): ez ugye az AMD procis verzió, ennek megfelelően gondolom a melegedése eléggé erőteljes, érdekelne, hogy a hűtése milyen teljesítményű, mennyire melegszik és milyen zajos a gép, illetve hogy van-e a BIOS-ban lehetőség az órajeleket lejjebb venni? van a gépnek bármilyen kritikus hibája ami miatt kerülendő lenne hogy megvegyem? alkatrészek még kaphatók hozzá?
előre is kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest