Új hozzászólás Aktív témák
-
buluska
újonc
Ezt igy meg is csinaltam, a vegen kiirta a telepitesnel hogy sikeres volt, de nem tudom beallitani a biosban, hogy pendriverol bootoljon a gep. Ebben elfogadnak meg nemi segitseget, ha nem gaz. A biosom tipusat nem tudom, de itt egy kep a boot menurol: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf-JAVA/Doc/images/325/c03768946.jpg
[ Szerkesztve ]
-
buluska
újonc
Sziasztok!
Remélem jó topikba írok, új vagyok még és nem igazn igazodtam ki még a fórumon.
Adott egy HP650 notebook, fél éves , használtan vettem 1 hete. Amikor hozzám került kattogó hangra lettem figyelmes, ezért lefutattam egy hdd tesztet és talált 20 000 szektorhibát. Na most a probléma nem is igazán ezzel van, mert garancia->szervíz->csere, hanem hogy amíg nem kerül szervízbe, kb 3 hét, addig szeretném valahogy feléleszteni mert tegnapra teljesen bekrepált. Windows 8 oprendszer,
Amit most csinál:
Bekapcsolom, majd kiírja hogy hdd smart vagy mi a töcs, egy fos mentsem az adatok etc. Nyomhatok entert, ezért megnyomom, továbbmegy, elkezd tölteni és 1 másodpercere bevillan egy ablak ami azt írja ki hogy hibák vizsgálata valamennyi százalékon van és ujrainditja a rendszert, Megtrténik az ujrainditás, majd ugyanaz a hdd smart, utána enter és kiírja a betöltésnél hp jel alatt, hogy automatikus javítás, ez tart 10 másodpercig és elsötétül a kép 10 percre és megy minden elölről, ujrainditással és minden szarral. Véleményem szerint a sötét képernyőnél kéne valaminek bejönnie.
Mik a lehetőségeim, hogy legalább böngészni tudjak a gépem?
Van valami billentyű amivel előhozhatok valami hibajavítási menüt betöltésnél?
Vagy akármi egyéb?
Ne haragudjatok, hogy ilyen hosszú lett, de igy tudtok minél tbben segiteni ha leírom az egész folyamatot.
Köszönöm szépen mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Warhammer 40.000
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Célegyenesben a Yettel TV
- Milyen széket vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Használt HP laptop eladó
- Alkalmi vétel:Lenovo IdeaPad3-QuadCore Ryzen3-15.6"FHD-8GB DDR4-128G SSD-Magyar-3 órás-Mesés ár-gari
- lenovo T430 eredeti akkumulátor
- LENOVO IDEAPAD 720 15 - i5-8250U, 15.6FULL HD, 1000 GB HDD +256 GB SSD, 8GB RAM, Radeon RX 550M 4GB
- ASUS Zenbook S13 UM5302TA OLED - Ryzen 7 6800U, 13.3, 1000 GB, 16GB, Radeon Graphics, Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest