Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
modflow
veterán
válasz VanAzAPénz #1000 üzenetére
Egy linket tudsz adni arra?
-
-
modflow
veterán
válasz VanAzAPénz #1002 üzenetére
Köszi, utóbbi talán van is nekem.
-
Albigator
őstag
(#999) F-ECT$ válasza Albigator (#998)
Hát nem gondolom..
Előző telómon (OP 7T Pro) 2X nyomtam meg a bekapcsoló gombot. Akkor jött be a kamera.
Itt a hanglefelé 2X, még ezt szoknom kell..Nem tudom hol lehet ezeket állítani, vagyis csak a hang le gombot találtam..
Pedig jó lenne külön még beállítani a zseblámpa elérését is. Ha tehetném akkor megint ki/ bekapcsra állítanám a kamerát és hang le-re a zseblámpát pl..
OnePlusnál a lámpára teljesen mást használtam. Ott lezárt képernyőre lehetett programozni betőket (O, V, S, Z stb) és ahhoz funkciót társítani, amire megnyílt kamera, Vaku stb.
Ezt hiányolom.Másik:
Navigációs gombokhoz nem lehet állítani bizonyos műveleteket?
Pl nekem a középső "gomb" -kezdőképernyő - dupla koppra volt állítva, hogy lezárjon.. Ez is olyan régi megszokás 7 éve használom (OP 5, OP 7T Pro) hogy most nagyon fura, hogy azzal nem tudom lezárni a kijelzőt.
[ Szerkesztve ]
-
VanAzAPénz
tag
válasz Albigator #1004 üzenetére
Utóbbihoz tudok így hiretelen hozzászólni.
Ahogy én tudom és nekem is hiányzik, szintén zenész OP user voltam/vagyok itt a launcher miatt ez nem megy.
A rendszer alap ,megoldásai között widget-ként lehet kitenni a zárolást .
Vannak ugyan ilyen progik Play áruházban, de kakit sem érnek, legalábbis amit én találtam. Mondjuk én tudtam mit vállalok , van Samum is S szériából, a rendszer ég és föld. -
-
Albigator
őstag
válasz VanAzAPénz #1002 üzenetére
Na rendeltem egy ilyet ami neked van..
Biztos ami biztos.
Első nő akinek odaadtam a kezébe a telót, első lépése volt h jól összetaperolta a kamera szigetet teljesen.
Aztán meg törölgette a polójába..Na widget is valami. Odaraktam a középső gomb fölé.
[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
Azt hol lehet beállítani, hogy a középső gombot megnyomva a Google lens induljon el?
-
nessh
tag
Mobiladatból kinek mennyit használ az "Android OS"?
-
nagyúr
A notch-ot el lehet tüntetni mint a P30 Pro esetében, hogy ott lesz egy fekete csík felül?
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
jézusom
addikt
válasz VanAzAPénz #1015 üzenetére
Oké, de letölteném jogy megnyugodjon, de csak karikázik. Ki is fizetném ha megoldaná.
-
VanAzAPénz
tag
válasz jézusom #1016 üzenetére
Ezért is írtam hogy én meguntam és inkább eltávolítottam az alkamazást ami a : Voice Access .
Bármikor újra lehet rakni a Play Áruházból, sőt azt sem tartom kizártnak hogy lehet akkor megjavul, nem tudom.
Vagy mivel ez is 1 package, valszeg elég 1 másik ilyen progit letölteni ideiglenesen pl : Live Transcribe , majd azon keresztül letölteni az Angol nyelvi csomagot. -
őstag
Tudnátok segíteni! A kollégám hívott hogy a felesége beüzemelte a telefont, / Honor Magic 6 Lite a felület ugyan az /, kezdésnél véletlenül a Yahoot pipálta ki keresőnek, és a Googlet szerette volna. Hol lehetne átállítani guglira mert az istennek sem találtam.
-
yodee_
őstag
Sziasztok! Gondolkodom vezeték nélküli töltő állványon. Kinek melyik vált be? Gyors töltéshez nem ragaszkodom, sőt... 15-20w körül lenne a legjobb. Valamit powerbank-ot is kellene vennem mert a jelenlegi csak egyszer tudja feltölteni. Tudnátok ajánlani minőségi cuccot? Gyári honor állvány lenne a legjobb csak nincs tapasztalatom velük.
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
-
nagyúr
Hogy lehet egy foldert kitörölni a kèpernyöröl?
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
őstag
Power bank Varta 20000 mah és tudja a vezetéknélküli töltést is, és egy Baseus 30000 mah 22.5 wattal tölt ez a kettő van nekem de rengeteg a választék, vezeték nélküli töltőm egy Ikeás van, meg most vettem egyett az Acer Shopban Boost 3 in1, 15 wattal tölt plusz órát és fülest is tölti, most akciós 4890 ft.
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Milyen autós tartót használtok/ajánlotok?
-
CzGabesz64
csendes tag
Üdvözlők mindenkit!
Én is szeretnék egy ilyen telefont vásárolni, P40 pro ról váltanék
Az lenne a kérdésem kamerában mennyire éri meg és hogy valaki vásárolt e a PROGSM től? -
jézusom
addikt
válasz CzGabesz64 #1026 üzenetére
Szerintem kamerában a p40pro is jó, de ezen van google, az nem mindegy.
-
CzGabesz64
csendes tag
Igen, nekem is ez a problémám. Egyre többször találkozom a google hiányával, nem lehet minden problémát megkerülni.
-
Comic
aktív tag
válasz CzGabesz64 #1028 üzenetére
Zoomban kb egy súlycsoport. Ha tudsz fotózni, akkor előre lépsz...nagyot!
Ha nem vagy szakavatott fotós, akkor perspektíva függő. Szerintem összességében egyértelműen fejlődés.
Nekem Mate 50 Pro után is látványosan jó döntés volt!Ugyani tt Mate 50 Pro eladó
-
CzGabesz64
csendes tag
Évek óta fotózom DSLR, Milcel, de ez van mindig nálam. Valaki ismeri a PROGSM -et
mert árban jó csak nem tudom mennyire megbízható és hogy eredeti termékeket forgalmaz e ? -
koboldozat
senior tag
válasz CzGabesz64 #1030 üzenetére
Ilyen értékű telefont kicsit komolyabb helyről vennék, a garancia végett.
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
Gabesz77
senior tag
Sziasztok!
Magis OS-ben programozható a bekapcsoló gomb, mint OneUI-ban, hogy pl dupla kattintásra megnyit egy tetszőleges alkalmazást?
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
modflow
veterán
Senki se tudja, hogy lehet azt elhozni, hogy ha böngészőben nézek mondjuk egy szlovák oldalt, akkor ha megnyomom a középső navigációs gombot, akkor elinduljon a Google lens és lefordítsa ami éppen a kijelzőn van?
Honor 20 Pro-t simán ment.
Een meg ez a Gemini semmire se jó. -
modflow
veterán
válasz koboldozat #1035 üzenetére
Szomorú, nagy AI és visszafejlődik...
-
modflow
veterán
-
a.t.t.i.
senior tag
Tudtok olyan helyet Pesten ahol hozott 3d fóliát féltesz ék? A bevalt emberem nem vállalta.
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
tokot és kijelző védőt ( fólia , üveg ) honnan érdemes rendelni a telefonhoz? -
a.t.t.i.
senior tag
válasz koboldozat #1044 üzenetére
3D-t még nem raktam,nem akarom elbaszni,ez is majd 3000ft volt.
-
EgySrac
tag
Sziasztok!
Videokeszites után van arra valamilyen mód, hogy megvaltoztassam a videóban a fókuszt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest