-
GAMEPOD.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz szabogabor10 #2661 üzenetére
Közben újra felhívtam a CIB24-et a könyvelési problémával kapcsolatban. Bő 3 perces tudakolózás után kiderült, hogy egy új belső banki rendelkezés szerint a 18 év alatti ügyfelek (októberben leszek 18) néhány műveletet nem tudnak elvégezni neten keresztül, ezek közé tartozik a kártyalimit módosítás is. Én csak azt nem értem, hogy akkor miért intézhetem el ezt könnyedén telefonon keresztül? Az értelmesebb fiatalok telefonon, előszóban is tudnak hivatalos ügyeket intézni. Bár nyilván én is szívesebben intézek el ügyeket neten keresztül, ingyenes, gyors, kényelmes lévén.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite C50-B - i3-G4 I 8GB I 120GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest