-
GAMEPOD.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabis
őstag
válasz
CrazySouls #23460 üzenetére
Csak akkor tudnám, hogy miért opció egy olyan dolog, ami a gyakorlatban nem is működik. Ráadásul nekem kb. egy hetet vett ez el. Mikor elsőnek indítottam a folyamatot, éppen a video chat-es elérhetőség előtt volt, ezért elhalasztottam. Innentől kezdve nem is tudtam újra kérni ezt a lehetőséget. Pár nap telefonálgatás után, azt tanácsolták, kezdjem elölről. Ekkor meg valamilyen karbantartás volt, szóval ez ugrott. Majd miután sikerült a folyamat, kiderült, hogy nem jó, menjek be. Ok. A bankfiókban az ügyintézőnek sok kedve nem volt a dologhoz, és az összes létező marketinges vackot, és adatmegosztást bepipált, mert amit online csináltam azt nem látta (elvileg). Szóval heteken át tartó levelezés követte, hogy ezeket kikapcsolják. Végül ez is meglett (elvileg).
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok