- Nintendo Switch
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Xbox Series X|S
- Már tudjuk, hogy mikortól lesz elérhető a Detroit Become Human magyar szinkronja
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- Delta Force (2024)
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Arena Breakout: Infinite
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morran
csendes tag
Midrange: A midrange paklik általában a leghatékonyabb lapokat tartalmazzák, amelyek az értékükért nagyon hasznosak (ilyen például a Chillwind Yeti) és az ellenfélnek valószínűleg legalább két lapra lesz szüksége, hogy eltávolítsa a midrange deck-et használó játékos lényét.
A control és a midrange paklikkal (deck=pakli) a játékosok nem sietnek, - az aggro deck-ekkel ellenben - ezek általában hosszasan tartó meccsek, mert drágább, de hatékony lényeket használnak. Egy aggro deck az esetek többségében legyőzi a control deck-et, mert a játék kezdeti szakaszában, ahol az aggro nagyon erős, a control-t játszó játékos nem tud mit lépni az ellenfél lényei ellen. A Midrange deck-ek általában minden játékrészben hasznosak, ezért hatásos az aggro deck-ekkel szemben, hiszen már a játék elején tud reagálni az agresszív lényekre, de gyengébb a control deck-ek ellen, mert nem tudja elég gyorsan megölni az ellenfelét.
[ Szerkesztve ]
-
Morran
csendes tag
válasz
Ereshkigal #7853 üzenetére
Én is párszor beszoptam az Auchenai Soulpriesttel a holy novámat, ezért likvidáltam a paklimból
-
Morran
csendes tag
És meg is van az első legendás (kb 30-35 nyitásból)
-
Morran
csendes tag
válasz
ígyvanferi #2407 üzenetére
vacsora mellé nekem megfelel
-
Morran
csendes tag
342 boostert nyitogat, még van egy pár
-
Morran
csendes tag
válasz
Sirandrish #2265 üzenetére
nem 2 lehet egy pakliban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- ZIDOO médialejátszók
- Renault, Dacia topik
- Peugeot, Citroën topik
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest