Új hozzászólás Aktív témák

• DjDanee87

addikt

Találkoztam egy tegnapi Strifecro féle mage deckkel. Ha nem látom a tegnapi Dreamhacket tuti kikapok tőle, de így számítottam a secreteire és a végén is tudtam, hogy az valószínű nem iceblock hanem duplicate. Ahhoz képest hogy az Assasin's Bladem 3 durabilitynél a múzeumba küldte, nehezen de sikerült nyernem a végén. Persze a szerencsére voltam utalva eléggé a legvégén:

Mivel korábban látam tőle ice barriert, harrisont, unstable ghoult, 2 polyt, 2 shade of naxxot biztos voltam benne, hogy ez a Strifecro féle mage. Ennek tudatában Gadgetzannal nem is lőttem el pusztán laphúzásra a prepeket, ami lehet hogy hiba volt - annyira nem értek én hozzá. Úgy láttam jónak ha megtartom a prepeket és annak tudatában, hogy elvileg nncs ice blockja, counterspellje a deckben Malygos befejezést láttam lehetségesnek.

Mikor már csak 5 lap volt a deckben kezdtem aggódni, alacsony volt a HPm - igaz 1 fireballt el lőtt már korábban.

Persze, hogy következő körben concealt húztam... de hála a prep - fan of knivesnak sikerült kihúzni Malygost és maradt mellé 2 sinisterem befejezésre. Elég epic meccs volt, nemigazán számítottam rá, hogy ezt a decket viszontlátom ladderen :P

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák