Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
Gézengúz #2723 üzenetére
Nekem 1530-nél is szar (majdnem akkora a patch,mint az egész progi - no comment
) ,nem működik HD3200-zal rendesen a felskálázás,egyszer van egyszer nincs. Szerintem a legjobb PowerDVD a 6-os volt azóta egyre csak lejebb csúsznak,egy normálisan működő progit nem bírnak összerakni és ezért még 80 dolcsit is kérnek.Az ingyenes MPC-HC sokkal jobb nála(stabilitás és működés terén),nem beszélve arról ,hogy mi a fene 180MB abba a progiba(a sok szarság?
).
[ Szerkesztve ]
-
iMaverick
addikt
válasz
Gézengúz #2593 üzenetére
A CoreAVC előbb-utóbb fel lesz készítve az OpenCL-re (Ati). Akkor menni fog Ati-val is.
Jelenleg nem hinném, hogy a CoreAVC-sek foglalkoznak ezzel, mert jelenleg az OpenCL csak a HD4XXX-es széria sajátossága. Azt ígérték, hogy a régebbiek esetén is használható lesz egy újabb driverrel.
-
iMaverick
addikt
válasz
Gézengúz #1960 üzenetére
A video rendering fülön... Nekem ott van a legújabb BSPlayer-ben...
Más: ez a "melyik lejátszóprogramot használjam" téma elég szívás...
A 4 magos gépen (ezen dolgozom, játszom) nem gáz az MPC HC-t direktbe használni az MKV-hoz. Avi-hoz ott a BSPlayer.
A filmnézős gépembe direkt vettem iMedian UltraBay-t. Ehhez van távirányító is, meg lejátszó szoftver, AMI MEGHAJTJA AZ ELŐLAPI LCD-T IS....
Namost az a baj, hogy az MPC HC VideoDec-jét ugyan beregisztráltam a Windows-ba, a lejátszó program (iMedianHD) látja is a kodekek között, sőt használja is, csakhogy a belső videorendering-je nem képes úgy meghajtani azt, hogy legyen is DXVA alatta.
Még pontosabban: az új verziójú VideoDec-ben ki lehet pipálni, hogy DXVA-s vagy FFMPEG-gel nyissa meg a H264-et és a VC1-et... Namost ha a DXVA-s lehetőséget kipipálom, akkor megnyitja a filmeket, csakhogy nem hajlamos lejátszani!!! Az FFMPEG-sel viszont viszi... Szal érdekes a szitu.
Az UltraBay távirányítóját meg le nem cserélném, mert még egérként is használhatom. A géphez meg amúgy sincs egér+billentyűzet csatlakoztatva. (A VNC-vel meg elérek rajta minden mást.)
[ Szerkesztve ]
-
band1103
őstag
válasz
Gézengúz #1883 üzenetére
A rivatunert nem ismerem. A HD4550-esemmel a 8.12-es catyalyst tud GPU terheltséget is mérni.közben megnéztem a Suzumiya videót a mediainfo progival és tényleg L5.1-es
és mégis viszi a 4550-es DxVA-ban. Mondjuk ez csak egy rajzfilm. Megnéznék egy L5.1-es rendes filmet is.
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Gézengúz #1863 üzenetére
Vannak filmek amik megérnek ennyit,biztos neked is vannak örök kedvenceid
Htpc-ben meg van 2tera az 1080p-s filmeknek.
Ha meg már olcsó lesz a blu ray olvasó és lemez,jöhetnek azok is.
Egyébként mennyi a bitrate-je egy blu ray filmnek?
Mert a legjobb,amit eddig láttam az 9700kbps volt.Még annyi,hoy mivel lehet mkv-ről levenni a hangsávot és másik mkv-ra felrakni(esetleg egy részletes leírást is mellé neten vhol)?
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Gézengúz #1847 üzenetére
Kapásból csomó filmet tudok mondani,ami megéri,de most csak egyről van szó: The Dark Knight,főleg azért,mert oldalról szedem full sebességgel és hamar lent lesz,főleg azért,mert eszméletlen film,és legutolsó sorban azért,mert a film 1/4-e imax kamerás,vagyis végre teljes képernyőn megy a full hd film.
Ha lesz végre bd olvasóm, tuti megveszem.Fori23: Kösz!
Még annyi,hogy ebből majd tudok valahogy lemezképet csinálni,hogy könnyebb legyen a tárolás?
-
_Yvorl_
tag
válasz
Gézengúz #1823 üzenetére
koszonom a valaszokat ezt a 4.1 et tenyleg nem toom.kicsit kifejthetned boveben.
tudom hogy uj grp jobb lenne de most anmyagiak nem engedik sajna ezert keresem a kompromisszumos megoldasokat ideiglenesen.
a gondom csak az hogy kaptam tesztelni egy karit 3850 de procirol nem latom hogy levenne a terhelest tenyleg jobbak vele a hd k sot meg az 1080 pt is viszi de mintha nem hasznalnaki teljesen amit tud a kari mert a proci ugyanugy erolkodik masok meg azt irtak ilyen 20 % ot levesz minimum a procirol egy ilyen kari -
PuMbA
titán
válasz
Gézengúz #1823 üzenetére
"ha szabvány 4.1 level szintű hd-kat nézel akkor a vidkártya mind fogja Neked hardveresen dekódolni.........."
Ez már egy ideje nem így van.Legújabb videókártya driverekkel már hót mindegy milyen level.Nekem megy level 5.1-es és level 3.0-ás is DXVA-val.[ Szerkesztve ]
-
atoka1
tag
válasz
Gézengúz #1698 üzenetére
Pl.: Triman show nfo-jában ott van hogy level 4.1 de mégsincs DXVA gyorsítás
Forras nfo:
===========
Format : Matroska
Play Time : 102m 16s
Video Codec : x.264, L4.1
Bit rate : 9766 Kbps
Width : 1920 pixels
Height : 1080 pixels
Aspect ratio : 1.85:1
Frame rate : 23.976 fps
Audio Codec : AC3
Bit rate : 640 Kbps
Channel(s) : 6 channels
Language(s) : English
Subtitles : English
Size : 7.48 GB -
Osynho
addikt
válasz
Gézengúz #1695 üzenetére
Nincs hdmi, mert régi modell. Akkoriban még nemvolt divat
Tudásban azért jobb, mert a 3as széria a belépő szint. A 363as 5.1es, szal nem tudhatja a 6-1es hangzásokat sem
Nekem tetszik a hangja, nemcsak a hd filmek alatt, hanem egyébként is. Ha sima jack-RCA kábellel kötöm össze a géppel, érezhetően tompább, kevésbé dinamikus a hangja. Ráadásul a digit kimenettel a hangkari csak "átnyomja" a jelet, nem nyúl hozzá, mindent az erősítő dekódol.[ Szerkesztve ]
-
Osynho
addikt
válasz
Gézengúz #1690 üzenetére
Á nem szeretnék belenyúlkálni a hangba, mert akkor biztos torzulna. Max tekerek mégegyet a hangerőn
Nekem rx-v457-em van és elégedett vok vele összességben. Persze nem high end cucc, de nekem egy darabig meglesz tuti. Csak nem szabad meghallgatni vmi komoly rendszert, mert akkor rögtön ráizgul az ember
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Politika
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Távcső topik
- Apple MacBook
- Mazda topik
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- További aktív témák...