Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tony21
tag
Sziasztok!
Bosch mosogatógép induláskor, meg később is kerreg (alacsony, közepes, majd nagyon magas fordulathoz tartozó kerregő hang jön belőle). Keringető szivattyú lesz szerintem, mert leürítéskor csendben csinálja a dolgát (bár E24-es hibát is dob időnként, de az ürítő szivattyú tiszta). Van valakinek ilyen irányú tapasztalata? Valami belement és attól kerreg (tisztítás), vagy halódik (csere)?
Pár napja mikor utoljára használva volt, akkor minden rendben volt vele ... -
Tony21
tag
Sziasztok!
Philips FC8578-hoz ( [link] ) az oldal által javasolt EPA10-es szűrő azmiaz? Neve alapján Hepa 10, de semmi info róla ... a gyárilag készülékben lévő szűrő meg elvileg Hepa 13. Létezik ehhez Hepa 13, vagy az EPA10 lenne az? (ezt kétlem).
Illetve mégy egy kérdés, az S-Filter hasonló szabvány mint az S-Bag? Tehát bármelyik S-Filteres gépbe jó bármelyik S-Filter?
[ Szerkesztve ]
-
Tony21
tag
válasz polonic #19385 üzenetére
Nekünk Elux van (pontos típust fejből nem tudom), kölyök főzelék alapanyagán 2-es fokozaton folyamatosan lobog a víz, ha az edény már teljesen átmelegedett (ennek kell egy kis idő, első rottyanásig turbó fokozat 15-20 másodperc, aztán le lehet venni 5-6-ra, kb. 3-4 perc után mehet a 2-es fokozat. Fokozatkiosztás 1-6 ig fél fokozatonként, felette 9-ig egészenként + turbó)
Amúgy szerintem tökmindegy, hogy kapcsolgat vagy nem, ha az étel megfő rendesen. -
Tony21
tag
válasz Teaway #19377 üzenetére
Kevés vizet írtam (fél liter), az pikk-pakk felforr (saccra fél perc), az edény alja nyilván forró, de ennyi idő alatt az oldala nem melegszik át.
Egyszerűen túl gyorsan forralja fel a vizet ahhoz, hogy az edény oldala akár az edény aljáról, akár a benne lévő víztől átmelegedjen.
Ugyanígy a főzőlap sem lesz forró, max. langyos. -
Tony21
tag
Csak előnyét tudom mondani. Turbó fokozatban pillanatok alatt forral vizet (ha kevés vizet forralsz, az edény oldala át sem melegszik, ahogy a főzőlap sem!), azonnal reagál a teljesítmény változtatásra, így könnyen megelőzheted, hogy kifusson valami (a kerámiát hiába kapcsolod le, az még hevesen rotyogtatja az ételt - mondjuk ez előny is lehet, maradékhővel be lehet fejezni a főzést).
Szerintem nem bánod meg
Egyetlen hátránya, hogy csak mágnesezhető edényekkel működik (pl. alu lábas nem játszik).[ Szerkesztve ]
-
Tony21
tag
Sziasztok!
Tudtok olyan beépíthető mikrohullámú sütőről, ami befér 34 cm magas helyre?
Whirpool-ból találtam olyat, aminek a szokásos ~38cm körüli a magassága, a minimális beépítési magassága pedig 36cm (mondjuk ez nem tudom hogy jön össze ). -
Tony21
tag
Sziasztok!
15-20K környékén tudtok ajánlani szuflagépet?
Porzsákos teljesen jó, ha HEPA van az előny, szívóerő is legyen azért (330W+).
25K-ig is hajlandó vagyok elmenni, meggyőzhető vagyok, ha van értelme annyival többet adni a kérdéses cuccért ...
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik