Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reynaldo
junior tag
válasz Khaosz55 #85483 üzenetére
Jó ötlet, én is olyanra gondoltam, amiben van venti(ha másik kellett volna, de olyan meg lehet, hogy csak valami nagyobb ipari indukciós tűzhelyben vagy főzőlapban van). Viszont így akkor nem is kell új főzőlap, ha beválik.
STOP! Kérdésre csak privátban tudok válaszolni. Akit érdekel, annak majd elmondom hogy miért, de kb. a semmiért, de mindegy. Ja, nem mindegy, mert nem hagynak a topikban se beszélgetni, de mit tehetnék.!?
-
Reynaldo
junior tag
válasz Khaosz55 #85471 üzenetére
Annyi van róla, hogy áramtalanítás, stb...de gondolom az nem segít[link]. Amperből meg biztos van elég, vagy ha kevés lenne, akkor csak leszabályoznak ezek? Hány éves a lap, és mikor volt cserélve az alkatrész, mert én azért rákérdeznék, hogy mi van ilyenkor, ha a cserélt dologgal van megint probléma. Ha új lesz, akkor minél nagyobb teljesítményűt,(esetleg, ha van olyan, akkor hűtéssel rendelkezőt), és 5 év garanciás legyen.
STOP! Kérdésre csak privátban tudok válaszolni. Akit érdekel, annak majd elmondom hogy miért, de kb. a semmiért, de mindegy. Ja, nem mindegy, mert nem hagynak a topikban se beszélgetni, de mit tehetnék.!?
-
balojazz
aktív tag
válasz Khaosz55 #80479 üzenetére
Valószínűleg lyikas a rendszer még mindig, azért szökik a gáz, és elégtelen a hűtés. A kompresszor kevés gázzal csak erőlködik. Esetleg túl kevés gázt rakott bele a szaki. Ha tudja tartani a -9 fokot, akkor az utóbbi.
Soha nem voltam trafikban. Soha nem fogok bemenni. Mindig gőzölni fogok.
-
leweegee
aktív tag
válasz Khaosz55 #80378 üzenetére
Bármilyen hihetetlen néhány fagyasztót végtelen ciklusban lehet tenni azzal, hogy épp olvasztás közben pattintod rá a gyorsfagyasztást. Az elpáron lévő érzékelő nem kapcsolja le az olvasztást mert szerinte nem melegedett fel eléggé, a kompresszor meg nyomja rá a hideget folyamatosan, es ezek ott meccseznek egymással. Párszor belefutottunk már ilyenbe, pár percre kihúzva meggyógyult. Remélem nálad is csak ennyi.
[ Szerkesztve ]
Ne nőj fel! Csapda!
-
leweegee
aktív tag
válasz Khaosz55 #80373 üzenetére
Sn-T klímaosztályú tehát 10 fokig működnie kell, szerintem itt más lesz. Próbáltad már kihúzni vagy 2 perce? Lehet valami bekutyulódott nála a superfrost miatt, az csak pár óráig megy(het) és vissza kell(ene) váltson normál üzemmódra, néha ezt elfelejti megtenni az elektronika. Ha áram alá helyezed utána ne kapcsold be a superfrostot! Hagyd h magától lehűljön a beállított hőmérsékletre.
[ Szerkesztve ]
Ne nőj fel! Csapda!
-
Beni2360
félisten
válasz Khaosz55 #80373 üzenetére
Javítottam 10 c fokra a leírás miatt de nem a gyártó a hibás hanem az új gáz töltet amivel a környezetvédelem miatt használnak.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz Khaosz55 #80371 üzenetére
A gyenge lancszem a garázs. A mostani mélyhűtő k +14 c fok alatt már nem működnek, ez benne is van gép könyvben. Na +10 felett lehet csak használni leírás szerint. Én az év elején csereltem a 36 éves ládaát ami kint volt a raktárban de nincs itthon olyan gép ami tudja ezt a kinti funkciót. Kint is több 100 e Ft. De mintha pont itt írtam róla.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
BBéci
legenda
válasz Khaosz55 #79099 üzenetére
A 7400 eleve nem mehet, mert a villanyóránál, ahogy már többször említettem, 2x10 és 1x16 A áll rendelkezésemre.
Három kismegszakítótól jön áram a főzőlaphoz és a sütőhöz. Bosch szerelő barátomat 18 éves korom óta ismerem, ő hozta a főzőlapot, ő üzemelte be. Kérdeztem, hány fázis kell hozzá, azt válaszolta: egy. Ezek után a témát lezártnak tekintem.
Más kérdés, hogy tervben van a hálózatbővítés.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
sysrq
őstag
válasz Khaosz55 #79099 üzenetére
Nem a három fázison van a hangsúly hanem hogy egy vagy két vezetékre van -e elosztva. Ha csak egy fázis van az óránál de az pl. 40A akkor két külön kismegszakitóval és külön kábellel is jó a megtáplálása (a két külön nulla még jobb).
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
storm3
senior tag
-
Lavar
aktív tag
válasz Khaosz55 #78762 üzenetére
Hali,
elromlott tegnap az örökölt 20 éves Indesit gáztűzhely sütője, szerelő szerint már nincs alkatrész és cserélni kell. Nem panaszkodom rá, jól szolgált, nálunk 10 évig volt.
Mivel a lakásban nem volt hozzá kiépítve a hálózat, így kombinált nem jöhet szóba sajnos, csakis gáz működtetésű. Ebből már nem sok lehetőség van, ami van, az is aránytalanul drága a kombinálthoz képest, de hát ez van.Kettőt találtam ez a Gorenje vagy ez az Indesit.
Mindkettőnek van szervize itthon, jó lehet bármelyik?
Indesit volt az előző is, de most a Gorenje szimpatikusabb, 8 év garival elérhető.[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
válasz Khaosz55 #48311 üzenetére
Sokat fogod használni? Minden nap? Mert ha nem, engedd el a hőszivattyúst, és inkább kondenzációst vettél. Itt a topicban volt is nemrég egy kondenzációs Bosch ajánlva, ha ragaszkodsz a márkához. [WTG86400PL]
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
- Dyson akkumulátoros porszívók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest