Hirdetés
- EAFC 25
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. - StalkerSoup és Narodnaya Solyanka
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- Last Epoch
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz
python1 #164114 üzenetére
Akkor ha már itt vagyok véleményeztetem veletek a maradékot is.
Itt a szoba alaprajza. Keresztben 5,5m, Faltól a kanapé hátáig 3,9m. Az elrendezés értelemszerű, láthatjátok kicsivel a kanapé mögött lenne a két hátsó hangszóró aminek csíptetős fali dugalj lenne kialakítva kb 180cm magasan. Az elülső faltől ez 4,3m.
Ott valami ilyen megoldást szeretnék látni. Földön ott nem lehet.
Falban 2x1,5mm2 réz vezetéket gondoltam, nem hiszem, hogy több kell azoknak, szóljatok ha de.
A front/sub az földön, vezeték média szekrény mögött. Azt nem építeném be. Center a médiaszekrényen TV alatt. Front akár lehet álló, magas, akár 3 utas. Nyilván ez képlékeny.Milyen teljesítményt kellene ekkora térbe előirányozni? Jó-e így a koncepció?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest