Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunaqua
addikt
válasz pomo-sapiens #62605 üzenetére
Talán az "AZ"-ban amikor a régi házban vannak a végén?
Nagyon sokáig gondolkodtam rajta. Amennyiben csak egy borda kerül a mennyezetre az csúnya.Így viszont,hogy rejtett világítás került mellé,így tényleg szép.Szerintem az éltben még jobban is néz ki mint a képen.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
törölt tag
válasz pomo-sapiens #52832 üzenetére
Semmi gond, tisztáztuk, ez a lényeg.
most gondolj bele. felraksz egy terméket áraztatni, adok rá egy kb. árat, de odaírjam másnak hogy nem ajánlott vétel?mpo: nem tudom hogy ez részemre kritika vagy elismerés de köszi.
[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
válasz pomo-sapiens #52832 üzenetére
Jó is lenne, ha ő árazná be az új dolgokat, nem a boltok.
Ha érted, akkor már elavult.
-
törölt tag
válasz pomo-sapiens #52830 üzenetére
Az nem jó ötlet. Ugyanis igazság szerint csak saját cuccot árazhatunk vagy annak sem mondunk ellent (kizárólag ph-n belül ebben a topikban van ez) hogy konkrét hirdetésből megadja az adatokat. De se új termék véleményezése, se ajánlás nem oda való téma, és ez így korrekt mint az eladó, mint a vevő részére.
Az teljesen más hogy ha látni jó vételt a ph-n vagy máshonnan, belinkeljük ide ajánlani, és ha vételi szándékunk van, véleményt is kérhetünk róla magam is többször megtettem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Robogó, kismotor
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Horgász topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest