Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz Ragadozó #16193 üzenetére
jogos, ott a pont
arcitec: egyelőre nem fogok AVR-t cserélni, még fel sem melegedett a helyén. nah jó néha, igen.
de meglátom mi lesz, még nincs elképzelés, csak ugrálnak a gondolataim, mert hogy jövőhéten fizetésnap van"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
attiati
veterán
válasz MasterMark #16185 üzenetére
Valojaban oldalra szeretnem mozgatni:
Falra a tv-t es tőle jobbra (tehat mellé) kihuzva. Erre van esely? Es mibe fájna?
Valojaban minden iranyba.
-
arcitec
addikt
válasz Lacielvtárs #16192 üzenetére
A helyedben a 710-et eladnám (még szinte új kifogástalan) és felkutatnék egy 900-ast, nem 1100-ast, nem 810-et, nem 800-ast , hanem egy RZ900-at!!!!!. Állítólag ezt a vasat (amit már égen földön újonnan nem lehet kapni) alulárazta az Onkyo !!! Ebben minden jó benne van. Még egy 1100-ra sem cserélném el, max egy 3100-ra!!
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
Ragadozó
Ármester
válasz Lacielvtárs #16192 üzenetére
Nem hangfal, hangsugárzó
Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
-
Norbi 72
veterán
válasz Lacielvtárs #16190 üzenetére
elfogyott a fűtés számla
Megetted?
és ha lehet, akkor ELAC legyen már.
Még nem gyártanak mozivasat.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Norbi 72 #16189 üzenetére
mert ez a vas már tudja a 4 ohm-ot?
mert ha igen akkor megveszem.
elfogyott a fűtés számla
most már jön a fejlesztés és igen, még nem tudom mire fogom cserélni, de amúgy is tervezem cserélni.
jöhet ajánlat, és ha kérhetem, akkor ne családi ház értékűt ajánlj kérlekés ha lehet, akkor ELAC legyen már.
És természetesen megfogadom Ragadozó tanácsát"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Norbi 72
veterán
válasz Lacielvtárs #16186 üzenetére
És mire cserélnéd?
Az új belépő F5/6-oson kívűl mind 4 ohm-os.
Hallgass ragadozóra,majd a következő vasnál figyelj erre.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Ragadozó #16187 üzenetére
értem, köszönöm a te véleményed is
igazából azt nem értem hogy a benne lévő ventilátor miért nem kapcsol be?
de a hétvégén letesztelem hogy valóban nem kapcsol e be, vagy csak kevés levegőt szállít, és azért nem érzem a lég áramlás.
alapvetően imádom az ELAC hangját, és nem szeretném cserélni, csak ha indokolt.
és még laptop hűtőm is van otthon, ha nem marad más megoldás"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Ragadozó
Ármester
válasz Lacielvtárs #16186 üzenetére
Szerintem felesleges hangsugárzót cserélned. Ha nagyon melegedne az erősítő, laptop hűtőt vagy valami hűtést kell rá tenni.
Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
-
-
attiati
veterán
OFF:
Falra szerelhető, karos/ harmónikás tv-tartót keresek.
Ezek elbírják azt, hogy faltól 1 méterre kihúzom és ott megtartja 1-2 órán át? (egy súlyosabb tv-t).
Van valakinek tapasztalata?
Tartós megoldás?[ Szerkesztve ]
-
polcsa
aktív tag
válasz Nemir Ombe #15885 üzenetére
Ebben az a kategóriában akkora térbe minden kevés lesz, de ha legalább egy "kis minőséget" akarsz, akkor inkább pl. ezek [link] [link] [link] [link] vagy meg kellene keresni a "nagyobbik pénztárcádat" ....
Nos, megkerestem a nagyobbikat, de üres volt, úgyhogy a két szimpatikus ajánlott Heco Victa Prime és Castle Knight közül fogok választani, meghallgatás után. Köszönöm a javaslatokat!
Amúgy érdemi különbség van köztük? -
St3venson
tag
Hali!
Pótolnom kellene a kiesett subot, 100k körül, melyiket ajánlanátok?
20 nm, vegyes használat, film és zene.Előre is köszi!
-
Norbi 72
veterán
válasz Lacielvtárs #16177 üzenetére
-
válasz arcitec #16176 üzenetére
Értem, no majd meginterjuvolom Nemir Ombe urat, vagy ha majd ide téved, hatha megfedd engem a tudatlansagomert
A 616 ha nem kel életre akkor az nálam örök rejtély hogy mennyire volt állítva.
Most néztem rajta (710) az underworld sokat, a 2016ost,a dts neural x dolgozott becsülettel. Fantasutikus jo háttér hangokat, teret adott, élmény volt hallgatni.
Petsze a film értelmetlen, de a hangja elég jó keverest kapott.
Melegszik az erősítő, de nem mondanám forronak, a kezem simán rajta tudom hagyni, nem éget, nem kellemetlen.
Anno az sr 508 már majdnem tuzforro volt.Mondjuk ebben is van ventilátor (710) de szerintem alapból nem indul, nem hallom, no meg ha a kezem razeszem, nem érzem a levegő áramlását.
A 616oson bekapcsolaskor indult a ventilátor, es mindig éreztem a leg mozgást.
Lehet ebben egy bizonyos hó fok elérése utan kapcsolhat be?
Ha igen, akkor szerintem még nem kapcsolt be.[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
arcitec
addikt
válasz Lacielvtárs #16173 üzenetére
Érdekes, mert az amerikai-ra írja a 4 ohm-ot minimum állításra, egyébként 6-16 ohm. Nem tudom miért van így.
Az tény ellenben- hogy az RZ900-ra 4-16 ohm-ot ad. Valószínűleg 6 ohm a minimum a 710-en.Persze azért még bírnia kellene(állítólag, ezt nem én állítom). Mit mond az AIDA a forgalmazó, vagy a szervíz?
Akkor a 710-en nincs ilyen lehetőség ... NEMIR talán többet tud erre is ... Mindenesetre a 616-on volt-van 4 ohm lehetőség. A 810 is dettó[ Szerkesztve ]
-
-
arcitec
addikt
válasz Lacielvtárs #16173 üzenetére
Szerintem kell állítani, az RZ900-asom 6 ohm-on a 4 ohm-os hangafalakra eszementül melegedett.- Még szerencse , hogy az elején időben utánanéztem és 4 ohm-ra állítva épp hogy langymeleg még "húzós" film esetén is. Szóval a 710-et is 4 ohm-ra kell állítani , ha még nincs...
710 10. oldal Basic doksi
If any of the speakers have 4 Ω or more to less than 6 Ω impedance, change "2. Speaker" - "Configuration" - "Speaker Impedance" in the Setup menu to "4ohms".Nem egyértelmű mert amerikai modellre írja
[ Szerkesztve ]
-
válasz arcitec #16172 üzenetére
Nem tudom megmondani, nem emlékszem hogy a 616oson lehetett e állítani.
A jelenlegi 710esnek ilyen beállítás nincs a menüjében.
De kérlek jelezd ha tévednék.
A 616osra meg nem emlékszem.
A korabbi 508as menüben allithato volt...Létezhet hogy az új 710esben már nem kell állítani ezt?
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
arcitec
addikt
válasz Lacielvtárs #16166 üzenetére
Az erősítő ? ohm-on ment? Mert ha 4 ohm a hangfal, az erősítő meg mondjuk 8 ohm-ra volt állítva , az hazavághatja ..
[ Szerkesztve ]
-
geolang
tag
válasz Krisztian101 #15461 üzenetére
Hali,
KEF 30B-t gyűrök már egy ideje. Zenehallgatásra használom (házimozi rendszerem nincs is). Bitang jól szól, pontos és feszes mélyek, de szvsz a hmp-okat is jól visszaadja. Csak ajánlani tudom. Egy problémája lehet, a standby elektronika elég sok idős példányban elfáradt és ettől elkezdhet búgni (javítható). Gondolom azon is múlik hogy mennyit volt úgy (nem)használva.
üdv
-
válasz Norbi 72 #16167 üzenetére
Nem nagyon fontos, bár az Atmos es a dts:x hangzás hivatalosan is lenyűgözött
Szerintem jobb mint a 7.1.
Hamarosan furok, faragok, robbantak, es plafonra szerelek...
Szóval egyelőre marad a 710es vas, majd ha ez is leegMasterMark: 4-16 között user manual szerint.
Upsz, ez a 710es manual.
A 616os is mintha 4-16 között volt, ott még a menüben is mintha lehetett volna állítani, de lehet keverem fejben a korabbi 508assal...[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
-
Norbi 72
veterán
válasz Lacielvtárs #16163 üzenetére
Jobban hát,ha nem kell új ficsőr.
-
válasz MasterMark #16164 üzenetére
Az elac hangfalaim mind negy ohmosak.
A srac akitől vettem az uj vasat ramert műszerrel hogy nem e véletlen zarlatos lenne valamelyik doboz, de egyik sem zárlatos a műszer szerint es az ellenállás is rendben volt...Smiley: en is ebben reménykedem
[ Szerkesztve ]
-
Smiley
addikt
Semmi, nem a te hibád, sima anyagfáradas... Nálam a 600w chiftec tápban durrant el egy hasonló méretű FET, de az akkorát szólt, hogy majdnem becsináltam. Sőt a 3 lábán kívül semmi nem maradt belőle.
Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
MasterMark
titán
Tularam szerintem nem jut el addig. Inkabb tul nagy volt a kivezerles.
Van nagyon keves impedancias hangfalad?
Switch Tax
-
válasz Norbi 72 #16161 üzenetére
Es ez miben jobb?
Jobban javaslod mint az rz710et?
A végén igaza lesz Nemir OmbenakTöbbiek :
Amugy remélem nem az en hibám hogy leégett.
Vagy igen? Annyira hangosan nem szólt sokat, a szellőzés is rendben volt, el sem tudom képzelni mi okozta.
A túl aramra gyanakszom vagy anyag faradasra...
Mar van túlfeszültség vedett aljzatom, es az antenna kábelt sem kotottem ra az uj vasra.
Rádió sohasem hallgatok, akkor meg minek.
Nagyon meghajtva nem volt, szerintem.[ Szerkesztve ]
-
Norbi 72
veterán
-
Q
senior tag
-
MasterMark
titán
-
dombi81
senior tag
válasz Ragadozó #16157 üzenetére
Természetesen, értelek. De nekem nincs szükségem ilyen minőségű készülékre, nem vagyok fanatikus. Csupán egy olyan Bd lejátszóra, amely rendelkezik optikai kimenettel, hogy rákössem az erősítőre.
Ehhez nem kell elköltenem több százezret. Csak egy belépőszintnél minimálisan jobbra gondoltam.[ Szerkesztve ]
-
-
Smiley
addikt
válasz Lacielvtárs #16153 üzenetére
Ezt kicserelni gyerekjatek, amugy egesz egyben maradt az a FET, csak kicsit odaegett.
Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
-
dombi81
senior tag
Tudnátok nekem olyan BD lejátszót ajánlani, amely nem túl drága, de van rajta optikai kimenet?
-
Vicarious1
aktív tag
Nincs benne ventillátor, ráadásul vastag gumilábakon áll. De standby-ba kapcsolva is érezhető rezgés még az erősítő tetején is.... Ha egy kézzel felemelem a Dune-t és úgy érintem meg pl. az erősítőt akkor nem érződik. Én földelem, és azért nem érzem? Erősítőbe vannak kötve HDMI-vel, közös 6-os Belkin tápelosztóról mennek.
[ Szerkesztve ]
-
szivacs1987
aktív tag
válasz zsoika #16131 üzenetére
(#16131) zsoika
Tudom, hogy ott a biampnál egy hangfal képe van a Front B nél meg 2 külön hangfal.
De erősítő részéről gondoltam, ugyanis mindkét esetben az erősítőnél mind a 2 kimeneten ugyanaz az erősített jel jön ki. Ezért is kérdeztem, hogy ha mind a 2 esetben ugyanaz a 2jel jön ki, akkor minek nevezik el az erősítőben 2 külön névvel.(#16130) BBéci, köszi neked is
Gigabyte B450 Aorus Pro ● R5 3600 allcore 4,2GHz 1,31V ● Asus ROG Strix RTX 3080 V2 White OC Edition
-
BBéci
legenda
válasz Vicarious1 #16142 üzenetére
Van a Dune-ben ventilátor?
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Vicarious1
aktív tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Marantz BD lejátszó és Dune HD Solo van egymás mellett. (Mindkettőnek ugye földelésnélküli a kábele.) Ha enyhén hozzáérek a Marantz fém tetejéhez, olyan elektromos rezgés-remegés érződik rajta, és a falon lévő TV fém részein is. Ha felemelem a szekrényről egy pillanatra a Dune-t akkor megszűnik a rezgés. Mitől lehet ez?
-
dave118
senior tag
válasz migabi24 #16138 üzenetére
Az adott kábelek hosszától függően, szerintem az értelmes minimumot rendelted. Don't fos, nem a legergyább kábelekkel kell hajtani a rendszert. Ha folyóméterben 1000-1500 HUF körül volt + sub akkor kb az összefoglalóban ajánlott kereten belül maradtál.
... Ami ami, az az.
-
BBéci
legenda
válasz migabi24 #16136 üzenetére
Előzetes kipróbálás nélkül még 20000 forintot sem adnék kábelekért. Ha nagyobb összegről lenne szó, akkor már csak vaktesztelés után.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
IreN!CuS
őstag
válasz claire78 #16134 üzenetére
Nem rég cseréltem kábeleket , régi cérnavékony kábeleket szedtem ki és helyette KCE-FLW25 lett.
Ég és föld pedig én nem hiszek abban hogy kell a 500k-s hdmi / hálókábel / subkábel...de úgy gondolom még nagyon kezdő szinten is érdemes egy kicsit (!) áldozni a kábelekre , közelebb kerültem ahhoz amit a hangmérnök / zenész elképzelt pár ezért forintból , és ennyit mindenképp megért ( nekem ).
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
törölt tag
válasz johnywalker #16118 üzenetére
Szerintem tegyél pontot erre az egészre, nincs ennek már értelme. A választ a kérdésedre megkaptad. Fogadd el.
-
zsoika
addikt
válasz szivacs1987 #16129 üzenetére
Szia! Nézd meg az általad linkelt oldal "Connection page" oszopán a linket és meglátod mi a különbség.
-
BBéci
legenda
válasz migabi24 #16128 üzenetére
Általában vagy szkeptikus a hangszórókábelekkel kapcsolatban, vagy csak a kettős erősítést illetően?
(#16129) szivacs1987
Egyértelműen és nyilvánvalóan van különbség.[ Szerkesztve ]
-
szivacs1987
aktív tag
Sziasiztok!
Ha már így belejöttetek a biampba, akkor ebben a kérdésben tudnátok nekem segíteni?
Az erősítő oldaláról mi a különbség a 2 mód között.
Tudom mit értenek biamp és Front B-n, csak azt nem tudom, hogy ez szimpla marketingfogás, vagy ténylegesen lehet működésben különbség.
http://manuals.denon.com/AVRX2300W/NA/EN/WBSPSYtweharpi.phpGigabyte B450 Aorus Pro ● R5 3600 allcore 4,2GHz 1,31V ● Asus ROG Strix RTX 3080 V2 White OC Edition
-
Gabesz87
veterán
Na amazonról megrendeltem a kábeleket: 30m Oehlbach SP-25 2x2,5mm2, ill. 2 db KabelDirekt márkájú HDMI kábel. Nem tudom ez milyen (bár szerintem belép szinten nincs is túl sok jelentősége), mindenesetre meglehetősen sok pozitív review van róla. Sub kábel pedig itthonról lesz, egy Inakustik. Már csak a kábelek elvezetését kell kiötölnöm, ill. a projektor mennyezetre tételét (ami bajos lesz, mert pont ott van a lámpa, ahová kellene tenni a projektort)
-
Nemir Ombe
addikt
válasz junkpod #16124 üzenetére
Pontosabban: melyik olyan erősítő csatlakozót, amelyikre a frontok jelét mégegyszer/ duplázva be lehet állítani, mert erre (a bi-amp képes AVR-en esetén) általában a surr. back or front high/heigt or bi-amp feirattal ellátottak képesek (a megfelelő beállítással a menüben), a többi kimenet nem igazán tudja ....
ill. (johny hsz-hez kapcsolódóan) 5.1 + bi-amp esetén igaz, hogy csak 5 csatornát lehet megszólaltatni, de ilyenkor is 7 végfok dolgozik csak a frontokhoz rendelt 4db végfok kisebb terheléssel, de ettől független az AVR összterhelése nem fog csökkenni, ezért (is) nem ajánlott/nem sok értelme van a kisebb kategóriákban a bi-amp-nak, mivel itt a "táp" rendesen ki lett centizve .... alacsonyabb kategóriás 7.1 AVR-ek 5.1-ben használva (szimpla, de normális minőségű kábelezésel) jobban teljesíthetnek, mint mind a 7 csatornát kihasználva bi-amp-ban ....
Hmm ....
-
junkpod
veterán
Ez így leírva szerintem helyes.
Már csak az maradt vissza, hogy leirjuk a bi-amp esetén teljesen mindegy,hogy a hangszórók melyik kivezetesere melyik erősítő csatlakozót kötjük (front vagy surround).
Már ha jól értettem az eddigieket...Box's don't touch!
-
migabi24
nagyúr
válasz johnywalker #16122 üzenetére
Azzal nem csak wifivel de ezt mindenki tudja😆 nehezebbet kérdezz
-
migabi24
nagyúr
válasz johnywalker #16120 üzenetére
Persze, ha van kérdés szívesen válaszolok már 1 hete tudom mi az a bi-amp😆 pénteken jönnek a kábelek inakustik ezüst a magasra, prémium 2.5mm réz a mélynek, majd kiderül mekkora hülyeséget találtam ki
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
Behelyettesítéssel:
7.1ch = Surround Back vagy Front High
(Surround Back vagy Front High) OR Bi-amp.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
johnywalker
őstag
Miért akarjátok belémbeszélni, hogy nem értem?
Nem értem!1- A szóban forgó csatlakozók használhatók:
Surround Back vagy Front High hangszóró/párok csatlakoztatására, ha van.
Ezt mint tudjuk 7 csatornás csatlakozási lehetőségek, erősítő menüben való beállítás után.
2-Nem tudsz, nem akarsz 7-et, csak 5 csatornát használsz, másik felhasználási mód:
7.1 ch Or Bi-amp.
Ezt is aktiválni kell a menüben.A 2. lehetőségen van a lényeg, az összes többi pamacsolás, lényegtelen.
[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
Muhaha, kedvem támadt bi-ampolni😂
-
junkpod
veterán
-
Nemir Ombe
addikt
-
MasterMark
titán
válasz johnywalker #16110 üzenetére
Most komolyan kérdezem, te hülye vagy?
Azt írtam hogy a Bi-amp-olható végfoknál a kettő közül felülre vagy alulra kötöd az teljesen mindegy. Ez arra volt reagálás, hogy szerinted az a High-ra való...
Egész konkrétan erre, ha épp nem emlékeznél pedig te írtad:
a hangsugárzó alsóbb bemeneteire kötöd az eredeti (Front) vezetékeket, másik felső részére pedig a FrontHigh-nak nevezett kábeleket
Erre a válasz tőlem:
Bi-amp-nál is mindegy hogy melyiket hova kötöd.
Na? Jópofa hogy kiemeled a hülyeséged nélkül azt meg szépen eltünteted, és engem próbálsz idiótának beállítani...
#16112: Továbbra sincs igazad kb. semmiben...
BBéci: Lásd itt, ha lemaradtál.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
johnywalker
őstag
Konkrét esetről beszéltünk akkor.Már ha igazam van, akkor sem lehet, ezek szerint!
Bocs, de ez azt a szálka-gerenda jellegű mondást juttatja eszembe...
Fórumban vagyunk ahol viták, megbeszélések, témakitárgyalások vannak.Ha személyesen sértettem bárkit a topikban, megkövetem.Ennyi![ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz johnywalker #16110 üzenetére
Ez még halvány nyomokban sem támasztja alá a megállapításaidat.
Valóban nem választható kettős erősítésre bármelyik hangszórókimenet, de ez csakis a tervezők aktuális kedvétől függő, viszont sok esetben nem csak a frontokat lehet így táplálni, hanem a centersugárzót is.Már tegnap azzal kellett volna befejezned ezt az ámokfutást, hogy belátod az összes tévéedésedet és elnézést kérsz! De nem, inkább még mélyebbre ásod magadat.
[ Szerkesztve ]
-
johnywalker
őstag
válasz MasterMark #16109 üzenetére
Lehet.
Erre gondoltál például: #16044 MasterMark?
Ha momentán a Surround kimenetre kötném, onnan vinném a biamp-ot, akkor is felajánlaná az erősítő menüje az engedélyezést?
Hát nem!Mert abban is aktiválni kell...Csak a dedikált kimenetre való kötés esetén mutatja.[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz johnywalker #16107 üzenetére
Na látod, pont ezért gond hogy tényként írtál le egy csomó sületlenséget...
Switch Tax
-
BBéci
legenda
válasz junkpod #16105 üzenetére
Naná, hogy nem azt jelenti. De ezt a neve is jelzi, ami helyesen nem "high", csak Onkyóék írták úgy valamiért.
(#16107) johnywalker
Volt más tévedés is bőséggel, de inkább ne kezdjük újra, egyszer éppen eléggé szörnyű volt![ Szerkesztve ]
-
johnywalker
őstag
válasz junkpod #16105 üzenetére
Figyu, amit linkelt Nemír perfektaudiós leírást, az is teljesen hasonló elveken van megvalósítva.Meg az erősítő gyártó is meg tudott akkor rendesen vezetni, a Front High kimenet alá is odanyomtatta hogy "or Bi-Amp".Más gyakorlati megvalósítás nem igen van.Egyébként most is így szól nagyon pontos, dinamikus és szép színpadélményt nyújt.
MCGaiwer: Egyedüli konkrét tévedésem az volt hogy biampolásnál a keresztváltó kiiktatódik!De asszem nem te hoztad a tudomásomra vagy jelezted...De mi is volt az a többi baromságom?
Legalább még jó ideig ellovagolunk a témán...mert látom, már nem én vagyok az aki még mindig nincs képben.
[ Szerkesztve ]
-
junkpod
veterán
válasz johnywalker #16103 üzenetére
Nekem az az erzesem, hogy teged félre vezetett a front high felirat , tutira nem azt jelenti hogy a magashangokra való kimenet.
Box's don't touch!
-
Nemir Ombe
addikt
-
johnywalker
őstag
válasz junkpod #16099 üzenetére
Konkrétan ahogy Pazolini is írja, a teljes frekvenciatartományt kapja mindkettő s a váltás a dobozban történik, ahogy ez le is lett tisztázva.Csak azért jó így mert kettős erősítésnél a kimeneti végfokok is kisebb terhelést kapnak.
Inkább csak egy apró részlet ami még figyelemre érdemes.Front Height az általában a frontok fölötti külön hangszórókat szokta jelenteni, nálam nem teljesen ez van (Front High), ahogy a képen is jól kivehető: #16043
Ugye eredeti angol jelentés szerint az előző magassági-t-, utóbbi magas-at jelent.[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
Korábban már kérdeztem, hogy mélynyomót szimpla RCA-RCA káballel, vagy Y kábellel kell-e csatlakoztatni. Elvileg mindegy? Viszont azt nem értem, mi az a High input, és a Low input. Próbáltam utánaolvasgatni, de a szakszerű cikkből nem nagyon értettem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Villanyszerelés
- Alaplap-proci probléma
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.