Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hekkerman
tag
válasz mr_ricsi #28363 üzenetére
Köszi a válaszokat.
* ezesetben az "elegendő" jelentésében kell az "elég" szót figyelembe venni. Ezt azért írom, mert a HKC miatt lehetne a másik jelentése is.
Ezen jót nevettem.
Amúgy az előtted szóló válaszára, a 6 venti körülbelül 20 watt plusz a tápventi is számít gondolom én, kb 10 óra használat után is működött szóval csak elég ez rá, de őrizetlenül semmi pénzért nem hagynám. Jah a feszek: 5.05 és 12.06, persze a saját águkon.
[ Szerkesztve ]
-
hekkerman
tag
Csáó
Szerintetek egy szgéptápot, gép nélkül mennyire "kell" leterhelni? Ebben a nagy melegben rákötöttem 5 és 12 volton vegyesen 6 12es ventit. Ez elégséges? Mert olvastam, hogy gép nélkül lekell terhelni, de azt sehol se írták, hogy mennyire. A másik, hogy így bekapcsolva ugyanúgy működik, mintha normálisan menne, ugye? Például, ha nekem 12 órán át megy, gondolom nem lesz baja. Amúgy hkc tápot használok, gépbembe nem raknám bele, de erre jólesz.
-
hekkerman
tag
Üdv!
Olyan problémám van, hogy elfüstölt a neon vezérlőm. Hangra adott kakaót, de egyszer pattant egyet, és vége. Ha feltöltök nagyméretű képeket, valaki megtudná modnani, hogy mit cseréljek ki rajta?
-
hekkerman
tag
válasz macko20 #17655 üzenetére
Van rá kb 8-10ezrem maximum, de kevesebbet szánnék rá, az lényeg, hogy ezt az egy nagyobb alkalmat bírja ki. Majd megolvasom a címkéjét, hogy hol dobták össze. Az a baj, hogy felénk nem tudom, hogy hova mehetnék ilyet venni. Barkács boltban sokat tesznek rá, tesco gagyi, vagy drága, bár bleki cuccokra -20% van.
Ráadásul tegnapra kellett volna, szóval időbe vagyok. -
hekkerman
tag
csáó
nem pontosan ide tartozik, de barkács a dolog szerintetek milyen a black and decker márka? sarokcsiszolót vennék, van egy einhellünk, azért nem olyan minőségre gondoltam, fa kerítést csiszolnék vele, de néhány alkalommal azért még szeretném használni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 850W Seasonic Prime PX-850 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1000W EVGA SuperNOVA GQ Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1000W Corsair HX1000 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 850W ThermaltakeToughpower PF1 tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming 850W Gold Moduláris Tépegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest