Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Byga007 #61598 üzenetére
Nem értem a kérdést. Mit akarsz pontosan a 8 érből szakítani 1db kismegszakítóval?
Ha azt akarod, hogy maradjon lan, wan nélkül annak nem ez a módja.
Ha http alapon managelhető a router, akkor két megfelelően méretezett parancsikon az asztalon megoldja a bajodat.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Byga007 #45081 üzenetére
Szerintem az ezüst jól takar, nem kell leszedni ami elötte volt, de ezt az első rétegnél meg látod.
Én pirossal 1 réteget toltam a régi festékre, amit csak letisztítottam száraz, tiszta ronggyal. Ez már vagy 6 éve, és még mindig szép.
Nagy "ellenállás" nem hiszem hogy kell neki, bár nem tudom te mire használod, ha munkaasztalnak, akkor nem árt a 3 réteg + lakk -
gban
veterán
válasz Byga007 #43807 üzenetére
Addig gondolkodtam (mert ugye ez elég egyedi kérdés ahhoz hogy mindenki kapásból tudja a választ), míg erre jutottam:
A közös grounddal ugye eleve zárnád a reset és a pwron egy-egy lábát.
Mérj rá, ha eleve zárva van 2, akkor lehet, sőt, nem is kell bekötni mindkettő groundot.
Ha viszont nincs zárva alapból, akkor én nem is tennék ilyet.
Ez nem azt jelentené hogy nem is menne / galibát okozna, de én tuti kerülném.Postázást nem vállalok.
-
-
Pista0001
addikt
válasz Byga007 #15775 üzenetére
Szerintem a plexi mérete hibátlan, de leghátra kellett volna tenni mert ott vanak az érdekesebb, látványosabb alkatrészek. Így csak a lemezmeghajtó tartó rész meg a kábelezés egy része fog látszani, azokat meg pont eltüntetni divat mostanában.
dewil666: Borzalmas Használ valamit?
-
dewil666
őstag
válasz Byga007 #15775 üzenetére
Szia!
Jól néz ki De ütősebb lett volna ha a ventin is túl ér a plexi. És ebbe építed a ventit De ez csak az én véleményem.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- Apple notebookok
- BestBuy topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat