-
GAMEPOD.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
Sziasztok! Még mindig szigetelési téma... Hál' Istennek kész a ház szigetelése, szép is jó is, meg minden. Viszont van egy rész, ahol a ház falához csatlakozik egy palatetős hozzá épített tároló kb. 3-4 m hosszban. A palatető és a fal érintkezésénél én kértem, hogy hagyjanak egy kis rést, mert jövőre szeretném lecserélni a hullámpalát, és hogy könnyen kibontható legyen, anélkül, hogy a szigetelést roncsolni kelljen. nagyjából egy 8-10 cm-es hézag lett kihagyva a tető alatt és fölött is.
Igen ám, de most belül a falnak azon a részén végig, és a sarokban elkezdett vizesedni a fal. Valószínűsítem, hogy keletkezett ott egy kis hőhíd azon a 15-20 cm-es sávban, ahol nincs leszigetelve és kicsapódik a pára.
Mit kezdjek ezzel most gyorsan? Az megfelelő lenne, ha a tető csatlakozás, és a szigetelés közé betömködnék kis kőzetgyapotot, mert az még van is otthon. Ha odavág a hó és az eső, a kőzetgyapot nem szívja meg magát nagyon, mert az se szeretném, ha ott szivacsként gyűjtené magába a vizet a betömködött kőzetgyapot. Kellene elé valami, mondjuk bádogozás, vagy ideiglensen elég ha betömködöm? Előre is köszi!."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest