Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
geprombolo
őstag
válasz Petiapó #4987 üzenetére
Nos, majd rajzolok valamit, hogy érthetőbb legyen a dolog, a lényeg, hogy egy jó tágas plexi ház lesz és az alaplap fölött megy majd a meleg olaj, alatta meg jön vissza a hideg, ami attól hideg, hogy érintkezik a Bazi Nagy Bordával.
És most egy nem követendő példa, csak ha öngyilkosjelölt vagy:Itt a tápom, de SENKINEK NEM AJÁNLOM, ÉLETVESZÉLYES!!! Magam rádió-tévé szerelő vagyok, mégis megrázott egy óvatlan pillanatban. Nem haltam bele, de nem életbiztosítás. A lényeg, hogy a tápon lévő réseken keresztül épp csak kiszűrődött a meleg levegő, így meg szabad utat kapott, olyannyira, hogy a ventit leszabályoztam, hogy ne zajoljon.
ISMÉTLEM, ÉLETVESZÉLYES MUTATVÁNY!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja, és a táp felhajtott fedele támasztja a minden csavar nélkül berakott Plex CD-írómat.
[ Szerkesztve ]
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Klemens
őstag
válasz geprombolo #4998 üzenetére
Jó, persze, gondoltam.
Csak annyira unom magam már, hogy nem igaz."A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
pee13
senior tag
válasz geprombolo #4994 üzenetére
Agyon gányol kéremszépen Amúgy halad az idő és zef is elkezd minőségi munkákat csinálni )
"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
-
geprombolo
őstag
-
pee13
senior tag
Köszönjük a megrendelést! A terméket előreláthatólag csütörtökre vagy péntekre tudjuk szállítani.
Gyorsak mi?"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
-
Mr.Grincs
veterán
válasz KillHates #4949 üzenetére
Leteszek róla mert, más is óva intett a kókányolástól Inkább megvárom amíg lejár a gari addig az MS javítsa csak meg ha már vállalta a garit rá
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Petiapó
tag
válasz geprombolo #4965 üzenetére
hmmm. ezt a hűtés dolgot még mindig nem vágom, de majd kiderül...
azt hittem, hogy olajhűtővel fogod megoldani mint pl. a víznél a radi. így akkor nem is kéne a házba szivattyú mert ennek a szívattyújával már eleve keringene, ha máshol megy be, mint ahol kijött...
Szivattyú meg a hangja: az enyémnek annyi hangja volt mint egy erősítőnek mikor odahajolsz, és hallod a kis búgást. tengelyt kéne cserélni benne, és akkor megint olyan lenne, de most sem vészes. simán hallani lehet mellette a tápom ventijét, pedig azért egy FSP BS-II 400W nem a leghangosabb......az ember akkor a legveszélyesebb, ha kétség nélkül elhiszi, hogy igaza van...
-
Devil Smile
őstag
par ganyolasom lathatoa fenti linken..
az uj hazon meg nem ganyoltam semmit (CM690)[ Szerkesztve ]
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
Zefír
őstag
Szevasztok!
Nah ebben a hónapban a gépem nagy átalakuláson fog átmenni
Konfig elemei cserére várnak. Már minden megvan csak el kell érte mennem.Fa ház. Nah ez egy nagyon érdekes dolog.
Már 1 hónapja készül, (Ez nem valami gyors gány,de nem is haladok vele)
Még sok meló van vele...
Eddig úgy néz ki a dolog hogy maga a ház megvan, külön kábel pakk, hogy ne látszódjanak a gépben.
Még felkell tennem a 2 oldal lapot,az előlapot, és a tetőt.
Ki kell marni,vagy vágni a táp helyét, az alaplapi csatiknak a hülyeségét és a kártyákét.
Ha ezek megvannak utána elkezdhetek gondolkodni hogy a (készülő)FA HDD BOX-ot hova tegyem.
Eddig úgy nézki hogy a DVD írónak és a vinyónak lesz csak fent helye, (feleslegesnek tűnik több helyet csinálni,úgysem lesz 3 DVD íróm és 4 vinyóm.
Majd az utolsó lépések, lefesteni, betenni a plexit az oldal lapba, (És lehet hogy az elő lapban is lesz plexi.)Majd valami hangszigetelő dolgot is vinnék bele. De azt még nem igazán találtam ki
Jah igen! Érdekesség lesz hogy az oldal lap nyitható lesz mint egy , 1 szárnyas szekrény ajtó
És ha ezek sikerülnek télleg szépen akkor egy kis világítás is lesz a gépben.
Úgy fog kinézni a dolog hogy egy 1cm széles lécbe vagy valami fába furok lyukakat, mondjuk 3mm -en ként. és mindegyikbe kerül 1-1 piros led.
Összesen 3 vagy 4 lécet csinálnék meg ilyen mód. Hármat az alaplap köré tennél és a 4.et meg a gép elejébe -
-
mcintosh
tag
Ez a kép a lényeg[link]
Egyébként ez nem gány munka ám[ Szerkesztve ]
-
mcintosh
tag
Ha már 8600 GT-ről van szó, valakit esetleg nem érdekel[link]
-
johniee
senior tag
válasz Klemens #4978 üzenetére
Hááát 50-55 fok körül van alapjáraton...Ellenben a Zalman VF700ALCu-val, amivel vettem, de annak leszedése után azt már nem tudtam visszarakni rá, mert az egyik menetes távtartó egyik menete nincs meg Nem tudom hogy állt egyáltalán meg rajta addig - ja és úgy a Zalmannal is ilyen hőfokon volt...
De kaptam egy jó ötletet nemrég, mégpedig azt, hogy ónt csorgatok a menet nélküli részbe, majd kifúrom, a menetes részre meg ráhúzom és az elvileg szépen menetet vág az ónba...Vagy esetleg vékonyka rézdrótot rakni a menetes részre és ezt a menet nélkülit ráhúzni - ezzel csak annyi a gond, hogy a menetnek szinte nyoma sincs a távtartóban, viszont mindkét végén menetnek kell lennie
Vélemény?
"Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle =)
-
johniee
senior tag
Itt az ígért kép, a 8600GT gyári hűtőjének szétkaszabolt változata látható a RAMsünik miatt
-
bandi210
aktív tag
válasz geprombolo #4974 üzenetére
érdekes....folyt köv reméljük!!!
By Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
mokus1
addikt
válasz geprombolo #4967 üzenetére
Elején rákukkantottam a cuccra mondom kompresszor az állat lehet
Erre is kiváncsi lennék -
geprombolo
őstag
válasz CPT.Pirk #4971 üzenetére
Ebben is állat vagyok, mert eszem ágában sincs szétfúrni a P2-es Compaq házamat. Mellékesen ez a házam 6 éve, p2-p3-p4 és most a P5Q lakik benne, ha faragtam volna, már tuti nem lenne belőle semmi, pedig qrva masszív. És dögnehéz . Amúgy a p4 alaplapomon csináltam a fent említett procihűtést először, ha ott egyenesen vezettem volna ki, mint te, akkor most szívnék, mert a proci nem a lyuk alá esne és egy másik lyuk az ronda
A megoldást én alkalmaztam először a p4-en, mindjárt 2 éve, úgyhogy reszkessen a gatyád, mert elperelem a floppy meghajtódat![ Szerkesztve ]
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Devil Smile
őstag
udv all
mindjart jovok en is egy kis ganyolassal..
kis reszelgetes flexelgetes tavtartozas stb stb[ Szerkesztve ]
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ilyet én is csináltam korábban, csak én fúróval kinyomtam a gép oldallemezét, és egyenes csövet tákoltam papírból. A hűtésnek jót tett, de minden zaj kijött a gépből.
Egyébként grat!
Amúgy éppen pereskedek a nagy számgépházgyártókkal, mert ezt a megoldást én találtam ki, mivel mikor megalkottam, még nem láttam ilyen megoldást, szal az én szellemi termékem. Úgyhogy mindjárt perellek téged is!
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
pee13
senior tag
"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
-
Klemens
őstag
Bazz, Te állat!
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
bandi210
aktív tag
hááát ez beteeeeg!!!!!!!
(nagyon zsííír mondjuk én ilyet nem mernék megcsinálni a gépemmel...)By Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
geprombolo
őstag
Nos, ez egy aránylag friss gányom, bár ma már egy kicsit másképp néz ki, azt is le fogom fényképezni. Mivel a procim nem szeretem, ha meleg, így rárántom a házon kívül arra lézengő friss levegőt. Annó a p4-esemben pont fordítva ment a venti miatt, de nagyon hatékony volt, maximális terhelésnél sem bőgette a ventit, pedig azelőtt igencsak szerette pörgetni. Jelenleg 64 fok fölé nem megy, pedig az eredeti Intel hűtő és venti van rajta. A légvezető "cső" két darab kétliteres pille palackból lett összefaragva. Ez tovább lett módosítva, arról is lesz kép nemsokára, mert így egy kicsit rezonált.
A VGA-n egy kétperces megoldás van, de másnap leszedtem, mert nem volt megfelelően hatékony . Itt is a levegő elvezetése volt a lényeg, természetesen. Persze a videókarin van egy tápventi, 8 centis, hangját se hallani. Az is "profin" van felrögzítve, arról is lesz kép hamarosan.[ Szerkesztve ]
-
Klemens
őstag
Igaz, ez nem gányolás vagy tákolás, de érdekes lett.
Mi az érdekessége a képnek?"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
geprombolo
őstag
válasz Petiapó #4956 üzenetére
Nos, egy komplett keringtetésre gondoltam, az alaplap felett megy el a meleg, alatta jön vissza a hideg. Az alaplap alatt hatalmas hűtőborda, egy egész oldallap méretben. A házat úgy gondoltam, hogy plexi lenne, a kivezetésekre is van megoldásom. A szivattyút meggondolom, jól hangzik. Van neki hangja?
-
Solfrutta
tag
válasz Petiapó #4957 üzenetére
Ilyenre gondolsz? Ezt speciel úgy hívják, hogy étel-maghőmérő, így 2200 forint volt, majd megkérdezem hol.
-
HUN_or
tag
nah sikerült elvinnem volt melóhelyemre a gépházat és kicsit beraktuk a kemencébe (porfestéshez használják) kellemes 210 fok volt odabent a kuckó jól tűrte, természetesen üresen raktuk be, amugy 21 percig volt bent
gépházak fából, tőlem >>> http://prohardver.hu/apro/egyedi_gephazak_keszitese_fabol/hsz_1-100.html
-
johniee
senior tag
Estefelé meglátjátok, hogy mit alkottam az inno3D 8600GT gyári hűtésével Egyelőre annyit megsúgok, hogy a RAMsünik maradtak...
-
Petiapó
tag
válasz Petiapó #4956 üzenetére
én most egy thermometer-t keresnék, olyan beszúrós véggel, csak sehol nincs 5K alatt, kb 3szor mérnék vele, szal ennyihez egy kicsit drága (jó lehet, ha meglenne, majd később töbször használnám, de egyenlőre csak ennyire kéne) ha esetleg tudtok olyan üzletet ahol ez alatt lehet kapni szóltok?
...az ember akkor a legveszélyesebb, ha kétség nélkül elhiszi, hogy igaza van...
-
Petiapó
tag
válasz geprombolo #4945 üzenetére
na így azért már könnyeb dolgod van.
Meg lehet kérdezni a gyártót, hogy a nyákon lévő cuccokból ő szerintük old-e vmit az olaj.
másodsorban a viszkozitását is meg tudják mondani. azonban a ventis megoldás sztem nem lenne elég, megfulladna. még a víz sem lenne elég lágy hozzá. De sztem egy kis szivattyúval bőven meg lehet oldani. Ami nekem van kis akváriumi centrifugális szivattyú: elöl megy be a cucc, és fölfelé távozik. ha ezt berakod hátulra a pci slotokhoz a ház aljába, úgy hogy a vinyó felé nézzen az eleje, akkor az egész házban forogni fog az olaj, és csak 7-8K. (jó egy venti olcsóbb, de ez tuti viszi)Az olaj hűtése, hogyan lenne megoldva?
Hogyan lenne lezárva minden kicsi luk? (kábelek helye, az író helye, vga kivezetések, usb csatik ezek egyik sem zárnak jól... sőt. még a jack dugóból is folyna az olaj )
...az ember akkor a legveszélyesebb, ha kétség nélkül elhiszi, hogy igaza van...
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
nagyúr
Fúj! Lassan 5000!!! Én meg még a 4000-es ajándékot sem adtam még fel kételkedem-nek! Mentségemre szolgáljon beteg voltam mint a zállat!
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
pee13
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #4947 üzenetére
Belinkeljem Komorg megoldását xboxra?
-
nagyúr
válasz Mr.Grincs #4946 üzenetére
Az kemény menet lenne egy TESCO-s festékégetővel! Inkább tedd félre azt a pénzt és vidd el egy szervizbe. Ha a BGA IC-k forrasztgatása ilyen egyszerű lenne én nagyon boldog ember lennék. De speciális gép kell hozzájuk, ami kb 4 milliótól indul (Martin) de láttam már 32 milliós ERSA-t is
Nekem egy kifejezetten elektromos szerelésre készített hőlégfúvóm van (Leister) de az sem az igazi BGA IC-k buzerálására.
Szóval ne vedd meg, hacsak nem az ablakkeretről akarod leégetni a festéket!Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Mr.Grincs
veterán
válasz TESCO-Zsömle #4947 üzenetére
Az a bj hogy gyárilag nagy hulladék a hűtése és ezért lesz 3 ledes mert túlmegelszik és elválik a gpu az alaplaptól mert nem hűl vissza jól Fene essen az MSbe.
Vízhűtő létezik hozzá 20 papaír de külső az a gixer. Az meg leeshet meg hasonló beépítésre nem tudom mennyire van lehetőség. Thermaltake vga vízhűtője az mit szervízekben is rá szoktak rakni 20K körüli összegért. Annyiért meg már szinte újat lehet venni ami újabb 3 évig garis/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Érdemes megvenni a Tescoban hőlégfúvót? nemtudom mi a pontos márka de kofferban van 1990 papír és 1 év gari van rá van hozzá egy pár db fej is. Xboxom hoz kéne ha lejár a garija és neadjisten 3 ledes lenne akkor tudjam visszaolvasztani a GPU-t. Előre is köszi.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
geprombolo
őstag
válasz Petiapó #4944 üzenetére
Köszi a választ. Szilikonolajban úszó rendszerre gondoltam, mert gondolom nem olyan drága, mint a 3M hőátadó szupercuccai és találtam magyar gyártót is, szóval a beszerzése sem lehet nagy gond. Mennyire sűrű? Meg bírja forgatni valamennyire egy venti?
-
Petiapó
tag
válasz geprombolo #4942 üzenetére
hali!
annyit tudok a szilikonról, hogy valszeg nem esz meg semmit, biztosra nemtom mondani, de a szilikonszármazékok nem szoktak ilyet csinálni
Azonban ha rá kerül vmire azt soha az életben nem lehet már normálisan festeni... (lehet kapni szilikonmentesítőt, de az iszonyú drága) hidd el, előbb mindenféle dekort csinálj meg mielőtt belekezdenél
Egyébként hogy képzelted? mint a vízhűtést? vagy inkább hermetikus házzal, és így a gép olajban "úszna"?...az ember akkor a legveszélyesebb, ha kétség nélkül elhiszi, hogy igaza van...
-
Undoroid
őstag
válasz geprombolo #4942 üzenetére
Nincs!
Türelem!Aki tudja a választ az,majd válaszol!A vízhűtéses totyikot próbáltad már?
Üdv: Undoroid
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
geprombolo
őstag
A 4831-esemre semmi válasz? Amúgy ma működtem, amint ráérek, teszek fel képeket
-
-
Undoroid
őstag
Szia Zefír-Mester!
Azt hittem,hogy belefeledkeztél a gányolásba' ...! Jó választás a 88Gt,bőven elég a konfigodba!
***********************************************************************************************************
pee13!Kipróbáltam a béta-verziót és valóban nem egy nagy durranás...Meg kell szokni,mert egy "kissé" más!Örömmel láttam,hogy "kijött" már a WH+AIM is hozzá!Ennyire nehéz lenne ez a játék?Üdv: Undoroid
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
pee13
senior tag
Én nem nagyon vagyok oda érte, cod2 cod4 a favorit játékok között szerepel az én listámon, első pár helyen Igen a hangok nagyon furcsák, szép a graf, jók a fegyverek csak nincsen meg a fílingje az egésznek.. Cod2 régen egész délutánokra le tudott kötni, ezt elég hamar meg tudom unni..
-
Undoroid
őstag
válasz Petiapó #4928 üzenetére
Szia!
Eléggé türelmes vagy!Gratula a remekműhöz! Mikor látjuk a következő próbálkozás eredményét?
************************************************************************************************************
pee13! Nocsak!Mit fog helyette használni?
COD: Az 1 és 2 az jó volt,a 4.-et még el sem kezdtem single-ben!Csak multi volt Majd meglátjuk!A legújabb részben egy "kicsit" furcsák a hangok... Remélem,hogy ezt a teljes játékban kijavítják!Vagy a (vélhetően)hatalmas méretű patch-ben,amit gyorsan ki kell majd adni!
************************************************************************************************************
szerk: person! Nincs mit,csak így tovább!Ügyes munka!
[ Szerkesztve ]
-
Petiapó
tag
Tudom már mit csinálok:
cserélek egy szivattyút, mert ez már zörgős.
valamint beiktatok egy újabb hűtőt.
Gondoltam csinálok neki egy kultúráltabb dobozt, amire a venti is szépen lenne fogatva...
csak nemtom miből kéne csinálnom. nincs itthon semmi jó faanyag, a rétegelt lemez volna a jó, amiből régen a suli székek is voltak de olyat meg nem lehet már kapni, legalábbis nálunk...
az OSB meg szerintem egy kicsit vastag, de lehet, hogy az lesz, mert van egy csomó hulladék belőle....az ember akkor a legveszélyesebb, ha kétség nélkül elhiszi, hogy igaza van...
-
pee13
senior tag
válasz Undoroid #4926 üzenetére
Zefírnél nem megy az új cod mert viszik a videókariját
Nálam viszont megy, és szerintem elég nagy csalódás a többihez képest.. Vannak benne jó mozzanatok, de nincs emg az a cod fíling.."I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
-
Petiapó
tag
Tudom. Begörcsölt az egyik kezem amelyikben a kés volt, mert nem volt a legélesebb.
Majdnem elszakítottam a héjat... egy kicsit meg is ijedtem, de kibírta így miután kilazítottam a kezem, folytattam a "melót".
Ezen a képen jól látszik, hogy valódi almahéj, nem vmiféle mű megoldás, vagy médiatrükk. Ugyan szegény már kezd kicsit kókadni
Itt pedig az alkotás nagysága ötlik az ember szemébe...
Nem is értem, miért nem jut eszembe semmi jó, ha ilyenekre is képes vagyok...[ Szerkesztve ]
-
Undoroid
őstag
Szia!
Ez túl szép munka gányolásnak!Nagyon ügyes vagy! Külön tetszik a SATA-kábel "megrövidítése",összetekeréssel!
Zefír-Mester gyűjti az ihletet...vagy tolja az új COD-ot!
-
pink75
aktív tag
Kösz az elismeréseket, igyekszem később is meghálálni
a képeket egyszerűen elfelejtettem átméreteznixxx
-
Petiapó
tag
Zefir:Vmi extra oka van, vagy csak nincs ihlet?
Nekem az utóbbi... Nem tudom mit kéne fabrikálni. Mindig is élveztem az ilyen szöszölős, melókat, de már kifogytam az ötletekből. Már olyanból amit télen is lehetne csinálni. (eltekintve attól, hogy az előbb, úgy hámoztam meg egy almát, hogy a héja 155cm hosszú lett )[ Szerkesztve ]
-
Solfrutta
tag
Hali!
Feltettem az oldalamra pár, az MTH-n általunk (haverom és én) készített képet. Erre navigálva lehet megtekinteni. Külön kiemelném KillHates ládikóját. Nekem egyszerűségében sokkal jobban tetszett, mint egy két másik. -
Dimitryj
aktív tag
WOW
Pink nem semmi amit művelszlátom megit elszabadult a totyik lassan 4000
-
person
senior tag
Én nem bántam volna ha nagyobb a kép mert a részleteket így sem látni pontosan.
A megoldás,tedd fel kicsiben és nagyban is.[ Szerkesztve ]
-
-
pink75
aktív tag
a következő történet arról szól, hogy még nem jött meg a notim HDD-kerete,-fedele, és nem akartam csak úgy, lebegve beletenni a vinyót
az eredeti kiadás
home made version
a csati oldalán alulról kellett csavaroznom, túl vastag lemezem volt csak, nem fért volna be a helyére
valahogy így
in action 1.
in action 2.xxx
-
pink75
aktív tag
válasz Klemens #4908 üzenetére
10-es fúróval körbe, flex, lombfűrész...most viszont szemezek egy ilyennel...
biztos egyszerűbb lett volna...xxx
-
HUN_or
tag
válasz Petiapó #4893 üzenetére
remélem az lesz, majd leírom, hogyan készül el 1-2 nap és nekikezdek, ami a monitort illeti készült már pár darab, utolsó cimbimnek készült, kapásból kettő ugy, hogy a két monitor között 6mm van és 15 fokos szöget zár be maya miatt kellett asszem
gépházak fából, tőlem >>> http://prohardver.hu/apro/egyedi_gephazak_keszitese_fabol/hsz_1-100.html
-
person
senior tag
Nos meguntam a házra átterjedő hullámzó búgásait a vinyóknak. Lehet már ki van merítve a téma de azért folytatom.
Próbálkoztam ezzel-azzal gumigyürü,szivacs stb... de valahogy egyik megoldás sem volt az igazi.Kényelmetlen nehezen szerelhető vagy csúnya és nem mozgatható. De volt ami meg sem oldotta a problémámat.
Az újdonság varázsa már elmúlt,ideje volt belevágni.
Az áldozat
Kis fúrás flexelés kalapálás után már nincs visszaút. [link] Megvan a szükséges kb 1cm.
Miután nagy nehezen beszereztem a szükséges eszközöket beékeltem velük a keretet a helyére és alul-felül kitöltöttem a hézagokat speciális háztartási szilóval. [link]
24 órás száradás után megszabadítottam a feleslegtől.[link]
Szerintem elsőre egész jó lett és a problémám teljesen megoldotta,semmi rezgés vagy búgás és így a vinyók sem melegszenek. Szinte nem is lehet észrevenni a változást.[link][ Szerkesztve ]
-
shtml
őstag
válasz TESCO-Zsömle #4899 üzenetére
Miért, te voltál az? Én nem jegyeztem meg az illető nevét.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
Undoroid
őstag
Szia!
Ez igen! Ez gányolás a javából!Nagy gratula hozzá!
Zefír-kolléga merre van?Vadul moddolja a gépét?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest