Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabeska
addikt
válasz
ridiculous #40663 üzenetére
Ar ertekben szerintem az a legjobb hatulra is, magas stat nyomas miatt jol at is tolja a levegot a racson.
-
abdulka1
őstag
válasz
ridiculous #37881 üzenetére
Klikkelj az "All Set Default"-ra, majd utána próbáld állítani.
-
abdulka1
őstag
válasz
ridiculous #37879 üzenetére
Milyen lap, és melyik portjára kötötted?
A vezérlést próbáltad PWM-re állítva is? -
Speedy007
őstag
válasz
ridiculous #37867 üzenetére
MSI command center ott csak %-ban tudod be állítani és ellégé fapados szerintem mert csak 50-75-100% között tudsz valasztani Smart mod-ban de van manual mod is de ugyanaz mmint a bios-é és mindig rendszer indítás után el kell indítani mert nem a rendszerrel eggyütt indul ja igen és nekem mindig elfelejti a beállításokat.De ott van a Dragon Center program azzal már a rendszerrel együtt indul és nem felejti el a beálításokat de viszont tudni kell ha MSI AMD-s kártyát használsz annak bezavar a ventillátor beállításának.Én ezért nem használok PWM-s ventillátorokat túl sok a macera van vele.DC-n keresztül a 3 PIN-seket is lehet állítani hogy milyen feszültséggel mennyit forogjanak.
-
Brownn
tag
válasz
ridiculous #37867 üzenetére
Gondolom bios
-
abdulka1
őstag
válasz
ridiculous #37865 üzenetére
A PWM ventilátorokat PWM módban kell vezérelni, de azt senki nem tudja neked megmondani, hogy pontosan milyen %-ot adj meg. Ez erősen konfig függő, ezért neked kell megtalálnod a megfelelő beállítást próbálgatással.
Van az MSI-nek win alapú programja erre a célra, de abban is neked kell beállítani mindent. -
ridiculous
aktív tag
válasz
ridiculous #37828 üzenetére
Esetleg valaki tud nekem ebben segíteni?
-
abdulka1
őstag
válasz
ridiculous #37776 üzenetére
Szia!
Igen, és igen. -
chopin42
őstag
válasz
ridiculous #37680 üzenetére
Erre, igen. De jól megdrágult,
én még 1700-ért vettem.
-
steewcv65
őstag
válasz
ridiculous #37680 üzenetére
Nekem van mind a kettő és véleményem szerint az arctic p14 jobb és halkabb is!
-
chopin42
őstag
válasz
ridiculous #37678 üzenetére
Arctic p14 pst. 4000 alatt nincs jobb. Cserébe ez 2k alatt van, tehát vehetsz 4-et is, lesz csere
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest