- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Raspberry Pi
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS ROG Ally
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
M-Evi
friss újonc
válasz
krisztimilan #51 üzenetére
Szia. Nálam is ez a gond.
Hogy tudtad megoldani???
-
Miamiquake
aktív tag
Tud valaki segíteni? A sakk bajnokok nem csinálnak semmit ha közel érek hozzájuk, se az ebédlőben (ott sincs) se a könyvtárban (csak köszönget). A griffendél bajnokát legyőztem de utána senki nem csinál semmit...
-
H.Viktoria
újonc
Sziasztok! nem tudjátok véletlen, hogy a könyvtárban melyik részen kell keresnek az Ismerkedés a varázsitalokkal című könyvet? már vagy ezerszer átnéztem de sehol sem találtam és ez kezd nagyon idegesíteni.
-
spangly92
újonc
sziasztok hol találom meg dámlidornak a szobáját???
-
ritya98
csendes tag
figyi amikor van egy portré az egyik emeleten és azt mondja , hogy keresd meg a 3 arcú ember akkor ott felmentem ahoz a portré hoz és ő azt mondta keresd meg
asil Fronsec-et ő hol van?
-
angela1221
csendes tag
Sziasztok! A Főnix rendje minden szempontból a sorozat legjobb kötete, bár a filmtől egy kicsivel többet vártam. Nehéz összehasonlítani a kettőt, talán nem is érdemes...
Engem sokkal jobban lekötött a könyv:
http://harrypotterkonyv.hu/harry_potter_es_a_fonix_rendje -
McBJani
tag
Sziasztok!
Nemtudom, hogy még van-e itt valaki, de azért megkérdezem.
Hogy lehet a menűt előhívni?
Minden megy rendesen, de semmi menű, szöveg
Valaki írjon már egy privit vagy valamit!
Köszönöm!
Üdv. -
mate003
csendes tag
Köszönöm a gyors hozzászólásokat de már megtaláltam a juhász csajt és már mindent megcsináltam 99%-os vok és 1% kéne még ennek oka hogy a sötét varázslatok kivédése tanterem 37% a többi mind 100%-os. Légszi hamar segítsetek köce előre is
-
mate003
csendes tag
atydetti :
ott addig kell azokat a zöld folyadékokkal teli fiolákat varázsolgatni amig nem kezd el fortyogni és aztán egyből 100%-os leszel.Remélem segítettem
-
mate003
csendes tag
klaudy93 ! itt a segítség:
átváltoztatástan udvarnál menny oda a gorgóhoz és kétszer nyomj rá piroinicio-t akkor így tüzet okád
bejárat előtti udvar: ott addig lesz 99% amíg le nem győzöd a köpkő bajnokat (az szentem rohadt nehéz)
klubbhelyiség:nah ott a szoba közepén a kályhára piroinicio és a többi ágy alatt pedig vannak ládák és azokra kell Entert (ládák: Seamousé ; Dean-é ; Roné ; Nevill-é;)
Hagrid kunyhója : ot ha csak a virág kell akkor a kunyhója mögé mész és ott van egy locsoló nah ha jól megnézed akkor ott a vannak islyen kis sötét zöld pöttyök a földön és ottkell locsolni különben négy helyen fog kijönni virág
a Kövezett udvar : na itt is a gorgóra piroincicio kétszer akkor lesz ha jól tom 86% és tudom én is olvastam a végigjáccást
de nincs ott semmilyen létra akkor lesz ott 100% ha majd a roxfortban legyőzöd az összes köpkő bajnokot és vissza jössz ide és a sarokba ott áll egy vörös bige és azt is elvered (ez is kurva nehéz még én is azzal kinlódok).
Kőkör ott azt a nagy négyzet alakú követ felemeled (vingardium leviosa) és elé rakod nem tom melyik kőnek felmászol rá és a kör közepe felé nézel és akkor valami olyat mond hogy remélem hagrid nem kerül megint bajba | ezen kivül a kör közepén az egyik bokorra depulso meg a bagolyház felé menet is egy bokorra depulso és így előjön 2 Weasley csomag. ennyi asszem
az SVK teremnél nem a terembe hanem ahol jössz fel a lépcsőn ott az elején a szobor előtt van néhány pocsolya és azt úgy tod feltörölni hogy az SVK terem ajtaja előtt lévő törlőrongyot leviszed VL-val és feltörlöd.Különben ha itt neked 100%-os lesz akkor szolj már mert én már mindent próbáltam és csak így is 37%
Nah remélem segítettem Hajrá
ja és ha az előző kérdésemre tudsz felelni pls írj thx
-
mate003
csendes tag
Sziasztok!Nagyon nagy segítséget kérnél már 93 %-os vok a game-ben csak 1 valamitől ki vok akadva a negyedik emeleten van egy portré amihez(mint mindegyikhez) meg kell szerezni a jelszót.Nah először elküld a háromarcú emberhez annyi oké az elküld a 2. emeleti professzor(az egészséges elme egyben kíváncsi elme) bla bla bla nah az azt mondja hogy menjek el vmilyen juhász nő portréjához NAH ITT KELL A NAGY SEGÍTSÉG AZ HOL VAN előre is köszi
Máté -
atyidetti
csendes tag
válasz
lacifer007 #190 üzenetére
na mindegy
-
atyidetti
csendes tag
válasz
lacifer007 #172 üzenetére
tom hogy naon régen írtátok de mit kell csinálni a bájitaltan teremben?
-
klaudy93
csendes tag
Kérlek segítsetek!!!!!
Van 1-2 olyan helyiség amit nem naon tok 100%-ig felfedezni
Átváltozástan udvar: 99%
Bejárat előtti udvar: 99%
Klubbhelyiség: 88%
Hagrid kunyhója: 86% (már csak azok a virágok kellenének de hol vannak? nem találom
Kövezett udvar: 80%
Kőkör: 87%Jah, és a SVK teremnél hol vannak azok a pocsolyák?
Jah és a Viaduktnál milyen létra van????
A segítséget előre is kösz!!!!!
-
shee
csendes tag
sziasztok!
az a gondom hogy nem találom a 4. köpkő bajnokot:S már 3at legyőztem:
1. a kövezett udvaron,
2. az óratorony udvarán,
3. bejárat előtti udvar.
valaki megtudná mondani hol található a 4. köpkőbajnok?? előre is köszi!
amúgy már 90%ban teljesítettem a játékot, itt vannak a még nem befejezett részek:Bagolyház 78%
Bájitaltan 0% (ezt azért nem értem mert az aszatokon lévő fiolákon kívül mást nem tudok megátkozni:S )
Első emelet 89%
Függőhíd 71%
Griffendél klubhelyiség 97%
Hagrid kunyhója 86%
Kövezett udvar 82%
Kőkör 81%
Második emelet 94%
Myrtle mosdója 22%
Nagyterem 53%
Negyedik emelet 88%
Ötödik emelet 96%
Sötét varázslatok kivédése 90%ha bármelyikben tud valaki segíteni nagyon megköszönném!
-
thomas5000
csendes tag
válasz
mikrobius #187 üzenetére
1.alagsori folyoson egy noci
2.alagsorban a sarokban egy csillagjos aki eleg furan beszel
3.elso emeleten egy pasi egy kutyaval
4.masodik emeleten egy oreg piros hatterben
5.harmadik emeleten a noci boszorkanykalappal
6.egy pasi rozsaszin ruhaban a negyedik emeleten
Ezek mind a nagy lepcsosorban vannak.
7.a hetedik emeleten van az a harom arcu ember kek hatterben
8.a viadukt feloli bejaratnal a sarokban egy polc mellett piros ruhaban egy pasi
10.a konyvtarban az a bohoc
11.mytle mosdoja mellett egy oreg fekete ruhaban
12.gyogynovenytan mellett egy pasi fekete bajusszal -
mikrobius
csendes tag
valaki megírná nekem hol van a 12 portré?? én csak 11-et találtam.
-
bbracing
csendes tag
helosziasztok!
Miután megcsináltam az összes DS tag Umbridge-t " kikészítő " feladatát mit csináljak? -
Dincsikee
csendes tag
válasz
lacifer007 #183 üzenetére
Köszi... az volt a gáz h nem csináltam meg az egyik mobil mocsarat
-
Dincsikee
csendes tag
Hello
Mi a teendő akkor, ha keresni kell a DS tagokat de nincs rajta egy sem a Tekergők Térképén?Kb 61%-nál tartok. Ha valaki tud, légyszi segítsen! Előre is köszi.
-
lacifer007
csendes tag
Ha közel mész a csőhöz, akkor ugyebár ki írja hogy "felbírsz mászni" na akkor csak simán nyomd 'w' és akkor elvilég meg fogja a csövet... ha lámpára akarsz írányítani de nem sikerül akkor menny a közelébe éa a jobbra-blra nyilakkal tudsz váltani hogy mit akarsz elvarázsolni.... De ha ha hülyeségeket mondok akkor nyugodtan írj
-
Bori85
csendes tag
Sziasztok!
Segítség kellene, a függőhídon az egyik fáklyát nemtudom meggyújtani, mert egyfolytában a mellette lévő "csőre" irányítja a pálcát és írja, hogy feltudok rá mászni, de nem tudok se fel, se lemenni rajta!
Mi csináljak ott?Előre is Köszönöm!!!!!
-
fashion
csendes tag
válasz
lacifer007 #178 üzenetére
rendben! köszi szépen
-
lacifer007
csendes tag
A 2. emeletnél mindenkinek mondom hogy azt a két lámpát ami nem ég ( a könyvtár felöl) azt haggyátok a picsába mert nem azt kell!!!!
Mennyetek a viadukt felölö bejárathoz, majd mennyetek arra a folyosóra ami tiszta szőnyegféléből van az egész meg képből... ott van egy virágcserép, arra kell lebegtetés bűbájt varászolni!!!! Ha már az is meg van akkor szerintem a könyvtár felölöi portrénál, (az az öreg szorgalmas nem toom ki...(a szorgalom sikere) ) na az mellett it van egy cserép azt a biztonság kedvéért nézzétek meg!! Na mindegy a cserepeket jobb lesz átnéznetek!!!! De ismétlem, azt a két lámpát haggyátok nyugodni!!!
-
fashion
csendes tag
a kőkör így véégre sikerült!
köszi!! és már csak egy lépés van hátra! és kész a játék de ez nem megy!!!
a második emelet... igazábol az a gond hogy látom hogy 2 lámpa nem ég a festmény és a könyvtár közötti részen a könyvtár felöli oldalon! de akárhogy irányítom a pálcát nem világít és nem lehet rájuk varázsolni! vagy itt nem is kell ezeket a lámpákat meggyújtani? vagy vmi trükk amivel sikerülhet? hmhmhm? előre is köszi ha tudtok segíteni!
-
Heidy
csendes tag
A könyvtárban az asztal közepén a tollakat megreptetni, sakkozni, meg a portré jelszavát megtudni, és asszem akkor meg is van a 100%
-
Heidy
csendes tag
A kőkörnél még annyit hogy van egy kő (ha a híd felől jössz akkor rögtön balra), ami vingardium leviosával a magasba emelkedik, azt tedd a mellette lévő (jobbra) kő elé, mássz rá és fordulj befelé a kőkör belseje felé, és akkor elvileg harry szétnéz, és mondd vmit hogy reméli hogy Hagrid nem kerül megint bajba.
-
Heidy
csendes tag
xixko: Hagrid gázánál:
- találd meg mind a három lábnyomfajtát (van a kőkerítés mellett asszem, meg kettő az út mellett hagrid háza környékén)
- ijeszd el mint3 varjút
- küldj be egy tököt a kéménybe és akkor kapsz egy fred és george csomagot
- etesd meg Agyart, vagyis a csontot vingardium leviosasd be az ablakon
- az ajtóra varázsolj depulsot
- A ház mögött van egy locsolókanna és 4 helyen rügyek, locsold meg hogy virág legyen belőlük
- a ház mögötti kis bokrokból asszem 2ben van F&G csomag
- Luna thesztrál-etetől helye felé ha mész ott van 3 béka, azokat meg kell ijeszteni
- és ha mész Luna helyéhez, akkor ott még 2 F&G csomag van két kis bokorban.ennyi jut eszembe, remélem ez elég
ja és a kövezett udvar addig marad 84%os, míg le nem győzöd a roxfort köpkőbajnokát, nevezetesen azt a csajt aki a sarokban ácsorog.
-
Heidy
csendes tag
nah végre legyőztem roxfort köpkőbajnokát (nem volt könnyű mert a hagyományos köpkőben ritka béna vagyok), de sikerült, minden 100%
-
lacifer007
csendes tag
negyedik emelet és második emeletnél szerintem nézz meg minden olyan cserép féleséget.. mert van pár olyan amire vingardium leviosa kell... asszem egyet tudok ami a viadukt felöli bejárat után van az a lépcsős rész és olyan folyosó utána ami szinte tiszta szőnyeg meg képből áll.. na és ott a arokban az a cserép.. arra egy lebegtetőt... akkor a könyvtárnál van az portré ha azon átmész ott lesz a negyedik emeleti folyosó és a jobb oldali cserépre lebegtetőt... de szerintem még nézz körül....meg ha jól emlék szem ugyan azon a folyosón arra fele lesz egy varázsló tábla a falon...az nem toom melyik emeltnél de azt toom hogy valahol a végén...
a bagoly háznál meg megkell ettetni a baglyokat és fel kell mászni a torony legfelső mitoom én mire... úgy csináld szerintem hogy menny fel belülről a bagolyházba és másszki az ablakon ott ahol egyszer egy kldetésnél is ki kellett! Na ahogy kimászott rögtön jobbra és másszá fel azon a kőrúdon vagy min! lefele jövet meg minden baglyot jessz el ... van egy olyan bagoly isami egy weasley csomagot is leejt
könyvtár: szekrényt told el mögötte a weasley csomag. tollakra lebegtetőt de szerintem egy ENTER sem árt. sakk bajnokot elverni ennyi...
Kőkör van egy növény azon az ellapulsz sziklán ott a kőkör közepént arra invitót és előjön a wasley csomag... ugyan ilyen van a bagoly ház felé vezető út közepén.... akkor van egy olyan kőtömb amit lehet lebegtetni...na azt a követ tedd a mellette levő kőtömbre...aztán mássz fel rá! És azt a gömbölyő kőre is egy entert! j aés a hollókat el ne felejtsd eljeszteni!!
myrtle mosdója.. minden lámpát meggyújtani a csapra egy entert, az össze zöld ajtóra depulzót majd menny vissza és az első ajtóra mid a két sornál egy invitót (olyan mint az svk-nán a padoknál)
hagrid kunyhóját azt meg késöbb írom mert az hosszú :S -
fashion
csendes tag
xixko!
csak egy két dolog ami épp eszembe jutott: Hagridnál a ház mögött a kannával locsolni kell a talajt ahol a tökök vannak amig 4 virág kinem nő, a kéményre egy tököt kell vinni virgandium leviosa-val a kéményen pedig felrobban, a csontot bekell adni az ablakon a kutyusnak, aztán az ajtora is lehet rákellett varázsolni vagy entert kellett nyomni de ez nem biztiés a jobb oldalon pedig van egy hippogriff nyom! A könyvtárnál szemben van egy szekrény mögötte weasley csomagot találsz! az aszalon felkell röptetni a tollakat, és persze lekell győznöd a sakkozót! a mosdoban a lámpákat kell piroinitioval feloltogatni! a zöld ajtokat pedig sorban mind becsukni utána invito asszem vagy depulso! és középen a titkok kamráját kell kinyitni!
most ennyi jutott eszembe
remélem tudtam segíteni -
fashion
csendes tag
sziasztok!
a kőkörnél tudja valaki hogy mit kell csinálni? -
xixko
csendes tag
válasz
lacifer007 #168 üzenetére
Köszi szépen!!!
Nah megnéztem és összeírtam,hogy mik hiányoznak!
Nem gondoltam,hogy még nekem ennyi hiányzik XDNegyedik emelet 92%
Második emelet 94%
Viadukt 90%
Kövezett udvar 84%
Bagolyház 65%
Hagrid kunyhója 86%
Könyvtár 44%
Kőkör 87%
Myrtle mosdója 22%Ennyi!!
Tudom már,hogy nem örülsz neki,hogy ennyit kérek és nem is kell akkor segítened!!!
e-mail: xixko@c2.hu
msn: karenxixko@hotmail.com -
Heidy
csendes tag
Helló!
Végigcsináltam már szinte mindent, egyedül a kövezett udvarom 84%os a többi 100. Már csak 1 dolog van hátra, a 4. köpkőmeccs, de azt nem tudom hol keressem.
lacifer007 te hol találtad meg? -
lacifer007
csendes tag
nA közben eszembe jutott még valami... ha jól tudom ott van egy körte fa... alatta egy kosár... abba addig pakold a körtéket amíg fel nem repül a kosár!
-
lacifer007
csendes tag
Viadukt: Gyútsd fel az össze fáklyát amit találsz.. arra a vaddisznó szoborra is egy gyújtást! akkor menny a kapuhoz és fordulj balra.. és mássz fel a korlátra! akkor a pitonról kezd ugatni!
Óratorony: reparó azokra a madár féle szobrokra! verd meg azt a köpkő bajnokot háromszor! HU most több nem jut eszembe! szerntem valami fáklyát kell gyújtogatni valhol ha jól tudom!... ennyi! ha valakinek van még kérdése szóljon! -
lacifer007
csendes tag
Nagyterem: vannak padok amikre invitót kell használni! akkor a kemencénél van az kis madzag arra is invitót.. a baglyos szoborra vagy mit tom énre ahol az igazgató szokott beszédet tartani.. na ott kel babrálni valamit... lebegtető depulzó invitó piroiníció! ÉÉÉÉs assszeem ennnnyyyyyi!
-
lacifer007
csendes tag
jA tuttam hogy valamit elfelejtek a SVK tanteremben arra a vetítő szarságra egy depoulzót!
-
lacifer007
csendes tag
Na jó megpróbálom felsorolni...
Sötétvarázslatok kivédése tantarem: A szekrényre invitót vagy depoulsót mindegy a lényeg hogy arréb tolódjon. mögötte lesz egy kép azt nézd meg ENTER-rel. Hátul van az a kályha azt gyújtsd meg (piroinícó). Az összes padot amit találsz azokra vingardium leviószát... (az egyikből egyébként kijön egy repülö lény)... Na miután meg vannak a padok menny a padsor leg elejére és mindkét sornál az első padra depulsót... és akkor sorba lecsukódnak a mögötte lévő padok... a tanári asztalnál lévő könyvekre pedig ha jól tudom depoulzót... Ja és a táblán MIND KÉT oldalán nyomj egy entert...Szerintem ennyi.. ha jól emlékszem...
griffendél klub helyiség: beszélgess a képekkel (csak eggyel nem kell) a cikeszt pedig úgy fogd el hogy csak álljál a klubhelyiség közepén és csak várni kell... egy idő után oda közelít hozzád a cikesz és akkor nyomj egy entert. Az egyik asztalon a könyv kupacra depoulsót. atabla mindkét felére enter és egy lebegtető bűbájt is addj neki!Azt én van egy kis polc féleség ami tele van olyan sárga könyvekkel... na mindegyikre először invitót... Elkezdenek repkedni (hú dejó...
) MIután vissze jöttek akkor megint invitót az összes könyvre de közben gyútsd is fel őket rögtön...! Aztán van egy szekrény is arra először invitó majd depoulsó! A kemencébe pedig tedd bee a fa köteget ami egy kosárban van... ja és el kell verned azt a béna sakkos gyereket! Nos remélem az összeset felsoroltam...
-
xixko
csendes tag
Szia!!
Még én sem vittem le teljesen a játékot 87%-nál járok XDA viadukt csarnokában kérdezd meg azt a portrét!
Ha ez megvan ott vannak a mardekárosok!!
Harcolnod kell velük
Nyomd hosszan a jobb egérgombot és úgy elmennek
Aztán megint kérdezd meg a portrét és megmondja a jelszót.
Umbridge irodájába köpennyel nem kell menned...Ott is lehet varázsolni.
Ha megcsinálod 100% lesz
Sok sikert!!Xixko
-
xixko
csendes tag
válasz
lacifer007 #142 üzenetére
Szia Lacifer!!!
Tudnál segíteni,hogy mit keressek meg a Sötét varázslatok kivédésénél,Griffendél klubbhelyiségében,Nagyteremben,Viadukton,Óratorony udvarban,A mardekaros portré jelszavának megfejtése???Mindenhol 30%-80% ig vagyok :
Bocs hogy ennyit kérek nem muszáj osszeset megírnod
Kosziiiiiiii
Xixko
-
xixko
csendes tag
Hello!!
Valaki tud segíteni,hogy hogyan lehet megfejteni annak a portrénak a jelszavát aki azt mondja,hogy kérdezzek meg egy mardekárost???
Már megkérdeztem és mindenki azt mondja,hogy Tünés Potter,....
Ha valaki tudja a választ kérlek írjatok!!!!
kosziXixko
-
Nonó
csendes tag
Jajj a e-mail címem:roczeynono@citromail.hu
(Ez jobb mint a freemail) -
Nonó
csendes tag
És mi az msn-ed?
-
Nonó
csendes tag
az e-mail címem:anita188@freemail.hu
de oké!
köszi megpróbálom megkeresni!!!!!!!!!!!!!!!!4 -
lacifer007
csendes tag
De szerintem elég lenne ha megadnád az msn címedet vagy e-mail címedet és könnyebben meg tudjuk beszélni
barcsikla@citromail.hu az e-mail címem..Na arra elküldheted...
-
lacifer007
csendes tag
nnna.. asszem ez értehetetlen....
egyszeübben: ha könyvtártól indulsz el akko a folyosón valahol balra kell fordulni és ott a drága lépcső... Na és ott kell keresni a pásztor lányt a lépcső közép táján...
-
lacifer007
csendes tag
ja és az a lécső a könyvtár felöli folyosó és a nem is toom milyen folyosó ...(ahol végig ilyen függönyök vannak... de csak az egyik rejt sakk bábut.. asszem 9 olyan függöny van) na azok között van a lépcső és ott is van középen....
-
Nonó
csendes tag
KÖSZI HOGY SEGÍTESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
lacifer007
csendes tag
Jaa már megelőztél.. akkor hiába írtam na mindegy.. na akkor menny a 2 emeletre és leress egy olyan lépcsős részt és ott közép tájt asszem a falon lesz egy pásztor lány.. azé még megnézem hátha pontosabban lebrom írni
-
lacifer007
csendes tag
Pedig így kell.. Akkor szerintem kezdd előlről az egészet... persze nem az egész játékot... kédezd meg megint azt a rímelős csávót majd megint a három fejű emberhez és így tovább amit az elöbb leírtam... Ez a sorrend.... szerintem amikor kiléptél akkor elveszett az a rész amikor már felkerested a három arcú embert és ezért nem mondd semmit a portré... Bár nem biztos.. na mindegy a lényeg hogy megint menny végig a portrékon......
-
Nonó
csendes tag
Megtaláltam de azt mondja hoyg a pásztorlányka a 2.emeleten van de ott nincs egy portré sem segíts! Nem tudom hol van az emeleten vagy máshol?
-
Nonó
csendes tag
De ha oda megyek akkor harry mondja a jelszót és átmegy a titkos átjárón és nem mondd semmit csak azt hogy ' az egészséges elme egyben kíváncsi elme" És ennyi nem küld el senkihez!
Segíts -
lacifer007
csendes tag
nos... menny a második emeleti lépcsösorhoz (lépcsőházban)és ott van az az öreg professzor piros háttéres portréhval... na oda kell menni ő aztán elküld a 2. emelti lépcshöz a paraszt leányhoz ő pedig elküld ha jól tudom az 1. emeleti portréhoz... és őő még elküld ahhoz a portréhoz amin egy király van és mellette egy kutya...(Átváltotatástanudvarra visz egyébként... ennyi...)
-
Nonó
csendes tag
OKé már is egy probléma!
Tudod hol van Fronsack portréja?
a negyediken van egy ember aki a 3 arcú embert kell megkeresni és mentem a hetedikre és ott volt a kékruhás valaki és ő mondta hoyg keressem meg Basil Fronsacet.De nem biztos hogy így kell írni a nevét
Segíts légyszi ha tudsz! -
Nonó
csendes tag
köszi
majd szólok ha segítség kell!!!!!!!!!!! -
lacifer007
csendes tag
De ha valamelyik részt nem tudod 100%-osra vinna akkor mondd meg hogy hol és akkor én meg próbálok mindent felsorolni...
-
lacifer007
csendes tag
NOs ha már nem ad küldetést akkor 100%-ra kell vini az egész mindenséget.. AZ alagsortól a 7.emeletig... minedn kupát megszerezni. stb... akkor lesz vélglegesen vége...
-
Nonó
csendes tag
Köszi szépen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És Utána ha nincsenek már feladatok mit kell csinálni? -
lacifer007
csendes tag
szia luna cucca...
menny a bejárat elötti udvarra és seperd fel a levél kupacot ami külön van a többitől... (jobb oldal)
aztán van egy oroszlán fej a könyvtárban
az óratorony udvarban a szökőkút elött a cipők(meg hát persze a viadukt felöli bejárat és a nagyterem...)
-
Nonó
csendes tag
S.O.S.!!!!
Segítsetek légyszi! Nem találom luna elvesztett cuccait.2-t találtam meg egyet a nagyteremben és egyet valahol pitonnál.Légyszi segítsetek megakadtam!!!!!!!!!!!!!!!!
-
lacifer007
csendes tag
JA NEM KELL SEGÍITSÉG!!! KIAKASZTOTTAM!! HURRRÁÁÁ!!!! 100%!!! KÉRDEZZETEK KÉDEZZETEK! ÉN VÁLASZOLOK!!!!
-
lacifer007
csendes tag
ja és hogy ha hosszú akkor e-mail címem.: barcsikla@citromail.hu remélem írtok sziasztok!!!
-
lacifer007
csendes tag
Ja már nem kell!! Megoldottam... DE már keZd igegesíteni mert már 98%-nál járok és a griffendél klubhelyiség meg a sötétvarázslatok kivádáse 30-30%-nál van.. HEEEEEEELP!!!
-
lacifer007
csendes tag
Ja és ha van kérdésetek akkor többnyire tudok válaszolni mert 91%-nál járok.... helóó
-
lacifer007
csendes tag
Na az a portré ahol azt mondja hogy kérdezz meg egy mardekásot: no kérem
fel kell venni a láthatalan tévő köpenyt majd lemenni az alagsorba és akkor ki kell hallgatni egy buzisan beszélő mardekárost aki egy csajjal beszélget!!! ennyi...
Én meg a köpkő bajnokat keresem... 3-mat megvertem egy kell még... de azt nem toom hogy hol a francba van... óra torony udvar, bejárat elötti udvan és a kövezett udvaron van egy... a negyediket nem találom.... írjatok!!!köszi!!!
-
tulipan6
csendes tag
-
xixko
csendes tag
válasz
tulipan6 #129 üzenetére
Aham!
Köszi szépen!
De hogyan kell párbajozni??Mármint milyen gombot kell megnyomni hogy elkezdődjön a párbaj???
A három arcú portré a hetedik emeleten van kékes színű majd el kell menned a negyedik emeletre ott fel a lépcsőn és ott van egy ajtó oda menj be és jobbra fordulj!
Ott égesd le a pókhálót és kész is!
Sopk sikert!! -
tulipan6
csendes tag
Ja, a varázsló táblák azt hiszem azok, amelyeket úgy tudsz előhozni, hogy a falon látszik egy + jel, invitót varázsolsz rájuk, majd enterrel megnézed. Én már nem emlékszem hol voltak, de jópár volt belőle.
-
tulipan6
csendes tag
Bár most nincs előttem a játék, a Viaduk bejárat melletti portré ha jól emlékszem az aki a polcos szekrény mellett van. Enterrel rányomsz, akkor valamit akadékoskodik, hogy mások előtt nem akarja elárulni. Néhány diák áll ott, azokkal kell párbajozni. Ha ők elmentek, újra enterezni kell és elárulja.
Amit írtál, hogy mindig másik portréhoz küldenek jelszóért (többek között a juhász kiscsajhoz a 2. emeleti fordulón) az Percival Prett portréjának a jelszava, azt már kiderítettem, hogy "képtelen" a jelszó. Viszont amit nem találok, hogy a főlépcsőn (már nem emlékszem melyik fordulóban) van egy portré aki azt mondja, hogy "keresd meg az arcokat, különben akár meddig álldogálhatsz itt barátocskám". Ezeket az arcokat nem találom.
Valakinek tipp?
-
xixko
csendes tag
Hello!
Megtudnátok mondani hogy hogyan tudom megfejteni a Viadukt felőli bejáratnál annak a portrénak a jelszavát??
Jah és annak a nőcikének a portréjának a jelszavát?Az aki azt mondja kérdezzek meg egy mardekárost!!!Melyek a varázsló táblák?
Hol találom meg az utolsó varázsló sakk bábut?
Már voltam az alagsori folyosónál,A függönyöket széthúzgáltam!
A Weasley csomag 1 hiányzik és nem találom meg.
Kőkör,Hagrid kunyhója,Bagolyház,Csónakház,Hagrid kunyhójánál túl,Ami nagyon tetszett a snapszli játékok a köpkőt utálom!A mardekáros köpkő a legjobb
Nah a válaszokat várom!
Sziasztok -
xixko
csendes tag
válasz
tulipan6 #122 üzenetére
1.Percival prett portréja a 4. emeleten van!
2.Menj a nagyterembe és csak egyenesen menj.Gyertyákat látsz varázsolj rá vagy Depulso-t vagy Invito-t mar nem emléxem!
Aztán a baglyok ledobják neked a reggeli prófétát!
3.Nah igen!Ezt én sem tudom megfejteni!
4.Menj fel a hetedik emeletre és nem a szükség szobája előtt haladsz el hanem egyenesen mész.Ott lesz egy portré kék ruhában.Azt kérdezd meg.Utánna menj le a második emeletre ahhoz a portréhoz mert azt fogja mondani kérdezd meg.A parasztlányhoz is el kell menned az a második emeleten a lépcsőknél van de a portrén nem tudsz átmenni.Aztán el kell menned a Viadukt felőli bejáratnál ahhoz a portréhoz kérdezd meg.Majd el kell menned ahhoz a portréhoz ami az Átváltoztatástan udvarhoz vezet!És ő megmondja!Sok sikert!
5.Az egyik tököt a házához kell vinni a kéményhez ott enged el és leesik egyWeasley csomag!Megtudnád mondani hogy hogyan kell a Viadukt felőli bejáratnál annak a portrénak a jelszavát megtudni??
Kérlek segíts! -
xixko
csendes tag
válasz
Neil Watts #113 üzenetére
Menj el a könyvtárba!
Aztán a zárolt részbe és leghátul balra ott van a könyv és már csak ENTER-t kell nyomnod! -
tulipan6
csendes tag
válasz
tungabala #121 üzenetére
Az átváltozástan udvar közepén van egy szoborszerű valami, arra rávarázsolva színkódok jelenne meg körülötte és az udvaron lévő padok is színkódot kapnak, ha mindent a helyére teszel minden ház szimbóluma megjelenik a gyepen.
A gyógynövényeknél a szellőztetőt lehetett bekapcsolni, valamint az asztalon lévő cserepekbe földet és vizet kellett öntözni.
A Griffendél klubhelyiségben a kandalló mellett lévő képhez fel kellet mászni egy asztalra, majd egy másik képen meg kellett keresni az aranycikeszt. Ezen kívül a kandallóba kellett pakolni a fahasábokat, a táblát lehet megpörgetni, meg a szekrénnyel lehet valamit csinálni, de már nem emlékszem.
Persze lehet, hogy ezeket már megcsináltad, nekem most ezek rémlenek.
-
tulipan6
csendes tag
Sziasztok!
Én már a végére értem, csak a végtelen napon bolyongok. Viszont egy-két dolgot nem tudok megoldani.
1. Megvan Percival Prett (ha jól emlékszem) portréjának jelszava, hogy képtelen, de elfelejtettem hol van a portré, és nem találom.
2. A könyvtárban lévő portré azt mondja szerezzek Reggeli Prófétát a nagyteremben egy bagolytól, de nem látok se baglyot se újságot a nagyteremben. Már próbáltam a bagolyházban is, de ott sem találtam. Ezt hogyan lehet megoldani?
3. Az alagsorban lévő portré azt monja keressek egy mardekárost, aki elárulja a jelszót, de persze eddig nem találtam. Ezt meg lehet fejteni?
4. Az egyik portré a főlépcsőn azt mondja keressem meg az arcokat. Nem találom.
5. Hagridnál a tökökkel mit kell csinálni? Felemelem, de ha elengedem szétloccsannak.
6. A kőkörnél gondolom valahogy pakolgatni kell a két mozgatható követ, de nem tudom mit kellene belőle csinálni.Valaki tud segíteni?
Egyébként tetszett a játék, bár a beszélő gorgók megkeresése, a thresztrálok megetetése és Luna falevelek alatt elrejtett cucca enyhén próbára tette az idegeimet
Ami még szerintem kicsit gáz volt, az az irányítás a kameraváltások miatt és az, hogy szinte mindent lebegtető és javító bűbájjal kellett megoldani. -
tungabala
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnénk kérni, három feladat van hátra és nem tudunk tovább menni! PSP-n játszunk, csak angolul van. A transfiguration courtyardon van feladat, de fogalmunk sincs mit kell csinálni, a Herbology-ban ugyszintén és a Gryffindor common room-ban, ahol már egy feladatot megcsináltunk, de még mindig azt írja ki, h van feladat....:S
-
ch@t man
csendes tag
meg vannak a luna cuccai,de utána mit kell csinálni?
-
Emeske
csendes tag
Sziasztok! az oké,h Piton könyve a könyvtárban van,de hol???? tisztára kétségbe vagyok esve
,sehol nem találom.....
-
Ben 4Life
csendes tag
Sziasztok!
Luna cuccai közül 4-et megtaláltam, és már csak az ötödik hiányzik, de az hol van?Ez előtt olvastam hogy vmi festménynél van az ötödik, ahol vmi bútor vagy szekrény is van.Az hol van?Mert nekem nincs meg olyan sok festmény de ezt a festményt meg végképp nem tom... :S Légyszi segítsetek...
Köszi, Bence -
-
Diego!
senior tag
válasz
Neil Watts #113 üzenetére
Szia. Asszem Filius-ra gondolsz, az a könyv kölcsön van adva, bemész a nagyterembe és a kandalló mellett ül egy csaj ahhoz kell oda menni. Piton könyve nem a könyvtárban van?
-
Sziasztok!
Hol van az a könyv amiből Pitonnak kell megcsinálni a házit?
Ja, és hol van az a könyv amit Flitwick (vagy ki) kér?Nagyon fontos lenne!
Üdv. Core2
-
Ben 4Life
csendes tag
Heló!
Bence vagyok, és azt szeretném megkérdezni, hogy most éppen ott tartok, hogy megcsináltam hangszórókat.Feladat nincs, Hermiónéék azt mondják, hogy meg kell keresni a DS tagokat, én minden du. azokat keresem, meg bejárom a sulit de sehol sem találom őket, a Tekergők Térképén pedig egyik nevér sem adja ki, nem is tudok rajt megkeresni embereket, csak a feladatok meg helyszínek vannak rajta, a Luna cuccais feladatot meg nem is kérték, de lehet az utána jön hogy megkerestem őket...
Tudnátok segíteni, hogy hol vannak??
Előre is kösti!! -
feco0422
csendes tag
válasz
barnacsalad #30 üzenetére
az Átváltoztatás udvaron
A kövezett udvaron
a Sötét Varázslatok Kivédése
Negyedik emelet
meg a Viaduktnál
(Ezek malac szobrok) -
Diego!
senior tag
Van a játékba az a gurítós játék asszem borsókkal, hogy az milyen szar.....
-
ch@t man
csendes tag
naon király nekem az tetszik a legjobban amikor varázsolni akarunk csak elég mozgatni az egret
-
Kyt_kat
csendes tag
Brigi.......... Cim?
-
Kyt_kat
csendes tag
Szó ami szó!!! Ha fízetnének érte, akkor se kezdeném el megegyszer.
Igy elszúrni egy jó játékotSajnálom mert kár érte.
Brigi ha estleg kérsz mentést tudom küldeni
-
Sirandrish
legenda
-
Diego!
senior tag
válasz
Sirandrish #100 üzenetére
Az irányítása tényleg nem 100%-os, de azért szerintem játszható. Én is 3-szor kezdtem el, de mindig valamiért újra kellett rakni a win-t, mentés elveszett és már negyedszer nincs kedvem nekiállni....Addig jutottam mindig amíg összeszedtem a DS tagokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest