Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Dilikutya #4517 üzenetére
Nálam írja szépen. Főleg VR-hez használatos update, és a bétában stabilnak bizonyult kisebb dolgok.
Kipróbálnám Ravenholmot egy Oculus Rifttel...Half-Life 2 (including Lost Coast, Episode 1, Episode 2, and Half-Life: Source) has been updated. This includes all the changes in the Beta since November 2013.
The following changes are included:
Improved readability of the UI in VR
Removed the IPD calibration tool. TF2 will now obey the Oculus configuration file. Use the Oculus calibration tool in your SDK or install and run "OpenVR" under Tools in Steam to calibrate your IPD.
Added dropdown to enable VR mode in the Video options. Removed the -vr command line option.
Added the ability to switch in and out of VR mode without quitting the game
By default VR mode will run full screen. To switch back to a borderless window set the vr_force_windowed convar.
Added support for VR mode on Linux
Added VR support to Half-Life: Source
Fix for an issue some players were seeing for the second train in Route Kanal getting stuck and blocking forward progress. -
Dilikutya
félisten
válasz Dilikutya #4431 üzenetére
Közben kiderítettem: a Steam kliens nyelve inkább maradjon angol... ilyet se láttam még, hogy kidobál egy program olyan nyelvi támogatás miatt, ami hivatalosan benne van a keret kliensben. Amúgy teljes mértékben egyetértek a Steam ellen felszólalókkal. Szenteste hajnalban egy paraszt kibelezte a T-Home nagy szekrényét a sarkon, egész Karácsony alatt nem volt se net, se telefon, így Steam sem. Jól esett volna pedig kis szabadidőmben egy picit GTA-t játszani. De ugyanígy a Games for Windows is faszság.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Ry0K3N
senior tag
válasz Dilikutya #3832 üzenetére
Megtörtént
Annyira nem nagy száma lost Coast. Ahoz képest hogy a ram és a proci kevés volt hozzá mediumon elég jól elment.
Most leárazták 6000 Huf-ra a HL2 GotY-t, mondom ezt ennyiért nem hagyom itt."Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
-
F-ECT$
titán
válasz Dilikutya #2917 üzenetére
Szerintem a dosos q1 is támogatta a nagy felbontásokat. Egyébként volt vmi konzol parancs, aminek hatására megjelent egy teknős a jobb felső sarokban ha az fps 10 alá esett
Az akkori gépem Cyrix 120+, 16 MB ram, S3Virge 2MB viszont lazán vitte 320-ban
A voodoo 1-gyel pedig még a q2 is ment 30 fpst 640-ben(igaz ekkorra már Cyrix 166+-om és 32 MB ramom volt.)Dive ever, work never.
-
tool
tag
válasz Dilikutya #2890 üzenetére
A Doom3 fejlettebb motorja egyszerűen többet igényel. Ezt el kell fogadni. Egy év múlva már nagyon jól fog a legtöbb konfigon menni. Szerintem már túlzottan el vagyunk kényeztetve. A mai tizenéves korosztály el se tudja képzelni mi volt a hardveres helyzet 8-10 éve. Anno a Quake1 a megjelenésekor semmilyen gépen nem volt hajlandó 640x480-ban normálisan futni. Emlékszem később 3dfx kártyával is csak 30 frame-re tudtam feltornászni (óriási sebességnek számított). Mégis mindenki játszotta...
-
Apophis
őstag
válasz Dilikutya #2885 üzenetére
Tudom és kész...
Mondom: nézd csak meg közelről a HL2 falait, tárgyait. Szánalmasan kis felbontás, szögletes, mint egy kocka (ezt aztán megmondtam...), a belső terek java meg kietlen, sivár, monoton lövöldözés: ugyanaz, mint a DOOM3, csak bénább, és nem ez volt az eredeti koncepció.. Aztán azzal jössz, hogy a DOOM3 -egyébként messzemenően eddigi legélethűbb- környezete randa? Minimumon persze, hogy az. Arra azért kíváncsi lennék, mit tud a DOOM külső tereknél. Mert eddig nem láttuk...
Faster: a HL2-ben miért ennyire bénák a bump-mapek (a szörnyeken) ? Borzasztó...
[Szerkesztve]All was naught but to serve the void...
-
faster
nagyúr
válasz Dilikutya #2885 üzenetére
A lassúsága Doom3-nak megbocsájtható, egész más megvilágítási modellt használ, mint az eddigi játékok, bár az az érzésem, csak belső terekre lehet igazán hatékonyan használni. Valaki említette, hogy a bump sokkal jobban kijön a Doom3-ban. Hát persze, hogy sokkal jobban kijön, nagyobb felbontásúak a normal mapjei, és az ambient light a doom3-ban 0.
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
válasz Dilikutya #2883 üzenetére
Ezért mondtam, hogy elméletileg, nem használták ki. Majd a kiegben, Quake 4-ben kiderül, mire képes a motor, a Source viszont már csúnyán beégett.
Mindenki ezzel a ''rondák a falak'' dumával jön, akkor nézd meg a HL2-ben milyen ocsmány helyenként, szögletes állandóan a fal. Sokkal szebb a DOOM3. És nálam valamiért jobban fut, igaz, hogy csak belső terek vannak benne. De ott a Vampire, ami siralmasan ment, és nagyon ronda is.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]All was naught but to serve the void...
-
MUŁĐER
addikt
válasz Dilikutya #1425 üzenetére
Bővebben: link
itt látszik a különbség rendesenRobotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.
-
MUŁĐER
addikt
válasz Dilikutya #76 üzenetére
ez baromság.
csak azoknál volt lassú a steam akik amint megjelent a game elkezdték tölteni stb...
nálam gyors volt,gyorsan indul a game, semmi bug nincs benn,alapból jár hozzá a CS:S,és nem is drága.10e.A legtöbb mai megjelenő game ott kezdődik hogy 12990.
Az eredeti tökéletes volt nálam,semmi hiba,fagyás,bug,imádtam,és szuper játékélményt ad.
Persze majd az jön le a HL2-ből hogy bugos,meg A.I kikapcsol,de szar játék,fujj...hát így én sem tudnám élvezni
10e-ret nekem simán megért.
5 éven keresztül csinálták,40 mill.dollárba került,és amit csináltak simén megéri a pénzt.Bőven.De mind1,fölösleges tépni itt a számat...
humanoidok,furcsa egy faj...na mind1.
[Szerkesztve]Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- ! 2 év gyártói garancia ! AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest