-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nightmare
senior tag
válasz Dexar007 #22882 üzenetére
Nem jó a tej, na. És pont. Bunnyi is megmondta. Most már én is azt mondom. Innentől fogva nem iszom tejet. Rossz a kazein, a tejcukor pfuj, a tejzsír meg rémálom. Érdekes egyébként az ellentét. 2 véglet. Az egyik határozottan ellene van(bodysok) a másik kifejezetten ajánlja(dietetikusok, orvosok). Ez meg egy hülyeség, hogy a buzik isznak tejet. Ezzel csak nyomatékosítják, hogy ne igyál. Mert ki venne port, ha jó a tej is.
Na, befejeztem, mert itt nem szabad a tejről beszélni, azt is csak halkan.(#22887) Woodslave : jaj, de kis buta vagy. Hát kiegészítőből, mint minden mást is.
Igen, tonhalat se egyé', mert nem vagy cápa. Zabot sem, mert ló se. Csirkét, semmit sem. Baromság. Ha valamit ennyire elleneznek, annak oka van.[ Szerkesztve ]
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
Woodslave
félisten
válasz Dexar007 #22882 üzenetére
múltkor pont agyaltam ezen. A tej xar, nem isszuk meg más állat "anyatejét" stb. De akkor a kálciumot honnan nyerjük? Mondjuk paleo módra. Miben van még? Porrá őrölt csont, tojáshéj? Valamilyen zöldség? Na itt van pár, hát ebből max spenótot eszem..
Casa: nincs kérdésem, izmos vagy mindent tudsz
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- HP EliteBook / ZBook topik
- Gaming notebook topik
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest