Új hozzászólás Aktív témák

  • Nightmare

    senior tag

    válasz nuke7 #67786 üzenetére

    Köszönöm a választ. :)

    1. Mit takar? Időszakos böjtölést takarja. :B Martin által ajánlott, és a Tesztoszteron.hu-n minden megvan ezügyben, bár szerintem úgyis tudod.

    2. 2) Ha HIT edzést csinálsz - jól - akkor aerob edzés nem fog hozzátenni a fejlődésedhez, maximum HiiT, de azt ch nélkül nem javasolnám... Mármint a fogyáshoz?

    3. Normális kajával. 1.(közvetlen edzés után) kaja 200gr tejberizs, némi fehérjével :B imádom .:). Ezek után mind lassabb felszívódású kaják jönnének. Tehát tejberizs( cukrot nem is szándékoztam), teljes kiőrlésű tészta+lencse, vagy bab rizzsel hozzá hús. Lefekvés előtt pedig zab kazeinnel. Kb 3000-3500 kalóriára gondoltam, de lehet többre.

    +1, igen, erre gondoltam. :K Teljes zéró ch (amennyire lehet) nap.

    Az utolsó mondatod, ahol a +600g van, nem tudom mire vélni. Ha csak be akarsz kacsintani 7-8%tzs körülre, ok. De azt tudnod kell, hogy azért 10% alatt nem igen van ember akinek az a "normális" vagy top formája.
    (férfiaknál általában 11-15% között van a genetikai "max". vagy optimum)
    . Ezt úgy értsem, hogy el leszek laposodva? :F Mert már most el vagyok. :D
    A zéró ch-t azérrt gondoltam, hogy nagy fokú glikogén ürítés után, benyomni a rengeteg kalóriát. Ezzel adva a szintézisnek, inzulinnak, leptinnek. Aztán átállni a szolíd tömegelésre.

    -Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar

Új hozzászólás Aktív témák