Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz D3W1L3 #132300 üzenetére
tudom
arra utaltam, hogy ha már ennyi pénzt öl valaki a dologba, akkor legyen értelme, mert 300e Ft-nyi tápkieg áráért elvárt teljesítménynövekedés nem arányos azzal, amit valóban ad3 évnyi "csodavárás" összege legyen mondjuk 1 millió, ami túlmutat egy jobbfajta 3 hónapos kúra (kajával, kieggel, bogyókkal együtt) összegén, legalábbis úgy hallottam havi 200-ból már elég jó dolgokat lehet művelni 3-4 hónap alatt.
Ha valakinek nem opció az utóbbi, akkor viszont rendet kell rakni a saját fejében, hogy mit is vár a tápkiegektől.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
D3W1L3
tag
válasz Zola007 #132303 üzenetére
én értem mit mondasz, de hiába minden soha nem fognak hinni neked és a hozzád hasonlóknak. sőt inkább azt fogják mondani, hogy azt akarod hogy ne fejlődjenek le kell xarni Te nem költesz rá más meg arra költi a pénzét amire akarja. egyébként jobbnak tartom mintha cigi,pia,kábítószerre költené.
-
goodboy007
senior tag
válasz D3W1L3 #132304 üzenetére
Ahogy Dr. Gödény György is megmondta, legalább olyanért fizetsz, aminek legrosszabb esetben nincs hatása, de nem károsodik tőle az egészséged (igaz, ő más kontextusban, koxal kapcsolatban említette).
[ Szerkesztve ]
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
D3W1L3
tag
válasz goodboy007 #132305 üzenetére
Ez azért nem igazán fedi a valóságot. azt tudni kell hogy az ilyen szereknek nagy része nem laboratóriumi körülmények között készül hanem garázs,konyha, stb. Amit meg beletesznek az meg ki tudja mi, lehet úgy rendeli hogy xy hatóanyag de ki tudja. szóval mindenféle szennyeződés megtalálható benne azért gyullad, pattanásosodik extrém módon az egyén. van erre egy oldal ahol mindenféle szereket vizsgálnak be elég sokban megtalálhatóak a nehézfémek.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Zola007 #132298 üzenetére
Már lehet beszéltünk róla, de ízületvédőt szedni azért csak jobb, mint nem... Most ugrik be, ha jól rémlik te is amellett voksoltál, hogy ízületvédőt nem csak pár hónapig kell szedni, ahogy sok helyen írják, mert ha egész évben lejárunk a konditerembe súlyzózni, akkor az ízületek is ugyebár egész évben terhelve vannak.
Mondjuk én is már arra megyek hogy a legolcsóbban kijöjjek a dologból, szóval magamnak töltöm kapszulába az ízületvédőt
Egyébként egyetértek, nekem is megvolt a tápkieges láz, kipróbáltam elég sok mindent éveken keresztül, és semmi különbség nem volt a kreatint leszámítva. Szóval most már csak a fehérje van, vitaminok és ásványi anyagok, meg az ízületvédő. Ezekből is olcsóbb. Aztán lehet ezeknek is csak hitértéke van
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
medica
senior tag
Végre [link]. Talán a "táplálék kiegészítő"-ként árusított szerek/készítmények is hamarosan szigorúbb elbírálás alá kerülnek.
Két pont között legrövidebb út ha el sem indulsz
-
medica
senior tag
-
Zola007
veterán
válasz Apollyon #132310 üzenetére
Itt az összköltség és várható eredményről beszélhetünk.
Ezért mondtam, hogy az emberek túl sokat várnak a táplálékkiegészítőktől. Sokan úgy vannak vele, hogy megettem a vitaminom, antioxidánsom, BCAA-m, ízületvédőm, akkor már semmi bajom nem lehet, Terminator mode ONMaga az ízületvédő nem véd meg semmitől, ha nincs mellette megfelelő táplálkozás és edzéstechnika. Nem szkafander, nem véd meg a hülyeségtől. Szedheti akár kétpofára is, aki nem tud edzeni.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
aelod
veterán
Ha Debrecenben laknék és szeretném a crossfittet akkor ő lenne az az edző akit messze elkerülnék...
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Apollyon
Korrektor
válasz aelod #132315 üzenetére
Jó reggelt!
Akkor itt most egy szubjektív vélemény következik, némi tapasztalat után Szerintem randa, nincs rajta semmi értékelhető, amire azt mondanám hogy fú, ez jó csaj. Random csajok a teremből okébbak nála. Túl vékony, edzetlen, de legalább a genetikája sem jó.
Az pedig egy külön röhej, hogy a még fiatal Sharon Stone-nal egy lapon merték említeni. Végülis csak ég és föld...
Élőben pedig mocskos durván beképzelt, azt hiszi, most éppen mindenki őt akarja megdugni. Mondjuk némi pénzért egyáltalán nem akadály. Agya semmi, Zélindával nagy barátnők, aki szintén egy agytröszt Na ez a hölgyike mindenki nagy szerelme
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Zola007 #132313 üzenetére
"Sokan úgy vannak vele, hogy megettem a vitaminom, antioxidánsom, BCAA-m, ízületvédőm, akkor már semmi bajom nem lehet, Terminator mode ON"
Igen, gyakorlatilag majdnem szóról-szóra ezt mondják a reklámok. A builderen meg még a hittérítés is megy.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Angel2014 #132323 üzenetére
Igen ismerem, szerintem tök jó fej, mondjuk nem szoktam vele (sem) beszélgetni. Formára olyan mint egy görög isten. Viszont furcsa volt, egyik nap guggolt, és nem guggolt le teljesen, hanem inkább a rogyasztáshoz volt közelebb. Más bajom nincs vele
(#132322) aelod: Igen Azt még érdemes tudni, hogy a negatív véleményeket sokszor cenzúrázzák. Bár párat néha bent hagynak, hogy ne legyen feltűnő
-
Zola007
veterán
válasz aelod #132314 üzenetére
van ez így
Több crossfit edzőt ismerek, egyik a barátom. Őszintén szólva, a barátság megtartása érdekében igyekszem kerülni a crossfit témát mikor beszélgetünk.
Remélem lassan az edzők képzettsége is eléri azt a szintet, amit a Reebok Crossfit cuccok ára.(#132323) Angel2014: Fogát megcsináltatná, sokat dobna a fizimiskán . Egy baráti csevej mentén halkan elejthetnéd neki egyszer. Tanácsként mondom, nekem is csukott szemmel tervezte a Jóisten a fogsorom, sajnos nem csináltattak nekem anno rendes fogszabályzót.
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
Jó ebédhez egy kis bicepsz szakadás.
[link](#132324) Apollyon
Valahol sejtettem, hogy moderálva vannak
[ Szerkesztve ]
-
-
Angel2014
addikt
válasz Zola007 #132330 üzenetére
80 évek egy nagy lakótelep közepén...gondolhatod...reggel 8-tól éste 10 ig eggyütt se net . se faxbook, csak a foci , pinpong, birkózás, mint egy ki mit tud verseny...és Keszthelyről és Tilajról nem is beszélek mert oda is letettek egy kis időre nyaralni.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
FrankMonzano
őstag
Üdv! Teljes test, vagy osztott ? Naturalban melyik válik be jobban?
-
aelod
veterán
válasz FrankMonzano #132338 üzenetére
Üdv. Amelyiktől jobban fejlődsz.
-
aelod
veterán
válasz FrankMonzano #132340 üzenetére
Fekvenyomás, felhúzás, guggolás. Heti 3 edzés. 5x5.
-
Mr X
veterán
Urak, a ti tanácsotokra lenne szükségem. Nemrég elkezdtem edzeni, de csak 2 nap edzés, 2 nap kihagyás felállásban tudom csinálni. Az alábbiak szerint edzek jelenleg:
-első nap fekvenyomás gépen (még nem érzem biztonságosnak rúddal), tárogatás gépen, lehúzás nyak mögé, ülve súly behúzás mellkashoz (nem tudom, mi aneve, olyan, mint az evezés, de fixen van a láb), kézisúlyzó emelés oldalra, ülve felnyomás vállból, guggolás súllyal a nyakban, aztán vállon levő súllyal lábullyhegyre állás, végül 30 perc aerob gyaloglás futópadon
-második nap bicepsz scott padon, aztán bicepsz állva franciarúddal, kötéllel lenyomás csigán, majd állva fej fölött egykezes súllyal tricepsz, felülés ferde padon, aztán lógva lábfelhúzás. Végül 30 perc aerob futópadon
Minden gyakorlatból 5x10-12-t csinálok. Az edzések után 2 nap kihagyás.
Mi a véleményetek. Valahol javítandó, esetleg kukázzam az egészet?
A fogalmazásért elnézést, nem mindig ismerem a gyakorlatok megnevezéseit.
[ Szerkesztve ]
-
AsakuraDave
őstag
5x10-12? Nem vagyok profi de szerintem nem edzel elég "keményen". 5x szetteknél szerintem az 5-6ismétlés a nyerő,lehetőleg legnagyobb súllyal amivel megy. 3x szetteknél meg legyen 10-12-15ismétlés amennyi csak megy olyan súllyal amivel tudod koncentráltan csinálni nem pedig dobálod a súlyt. Mivel én 3 ritkán 4nap edzek egy héten én egy edzésen csak 2izomcsoportot edzek meg. De a tiéd kicsit összevisszának tűnik bár lehet én látom magam elött rosszul amit leírtál.(én hát mellé nem nagyon edzenék más izmot vállon kívűl elég nagy izomzat az a hát azt rendesen megkell edzeni és utána más izomzatra nem tudsz annyira keményen edzeni vagy ha edzel is főleg egy másik nagy izomcsoportot mint a láb vagy mell az szerintem nem a legoptimálisabb persze 2nap edzéssel 2nagy izomcsoport úgy is egy napra fog esni[bár a mellet lehet csak én tartom nagyobb izomcsoportnak]) Lehúzáshoz csak annyit hogy szerintem ne nyak mögé hanem elől melkasra húzd le,a váll izületeid majd megköszönik(főleg nagyobb súlyoknál). Tricepszre egykezes helyett inkább koponyatöröznék,bár azt az emberek 80%a szarul csinálja Szóval inkább a kérdés az hogy hogyan csinálod a feladatokat nem pedig hogy mit. A 30perces aerob lötyögések meg szerintem full feleslegesek,nem fogsz azzal zsírt égetni :/ Hasazás úgy szint én kondiba utálok,inkább kint a szabadba egy "gyúros parkba" meg otthon meglehet őket edzeni főleg ha még "kezdő" a hasizmod. Főleg ez a lábfelhúzás az a gyakorlat amit úgy szint az emberek 80% szarul csinál és nem az alsóhasizmodat edzed hanem a "hip flexorodat".
DE ezek csak az én véleményeim lehet hogy rosszul gondolom[ Szerkesztve ]
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Angel2014
addikt
Ha erre gondolsz ...sosem mellhez húzzuk sokan ott követik el a hibát...hanem mint a képen minél lejjebb az ágyékhoz ...könyök szorosan a test mellett..és próbálod a lapockát zárni hátul...
Radnix
De azért nem olyan rossz Stoni Oldalemelése
[ Szerkesztve ]
-
AsakuraDave
őstag
válasz Angel2014 #132345 üzenetére
Jah hogy ezt érti Hát ez az evezés Azt hittem azt mellre akarja csinálni azért nem értettem hogy edz 2-3gyakorlatot mellre aztán hátra csak 1? Jah a "fogókát" a hasizmod alsóbb részéhez húzd amennyire csak tudod. Meg lehet én vagyok "technika" mániás de mikor vissza engedem a súlyt hagyom hogy a hátizmom jól előre nyúljon(kicsit begörbedek) és aztan a húzást a lapockáim összehúzásával/hátam kiegyenesítésével inditom nem hátra dőlök azt lendületből evezek 200kg-val.
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Mr X
veterán
válasz AsakuraDave #132344 üzenetére
Köszönöm, pont ilyesféle tanácsokra van szükségem.
Az elosztást még jó rég mondta egy edzőtermes ismerős, valahogy megragadt bennem.
A súlyokat eszerint növelnem kellene, az ismétlésszámot pedig csökkenteni. Így még nem próbáltam, de letesztelem.
Arra igyekszem figyelni, hogy minél szabályosabban hajtsam végre a gyakorlatokat, nem kapkodok, igazából a lassabb végzés is plusz terhelés.
Hasazni azért hasazok, mert az az izom nálam elég gyenge. Sokszor hányingerem is vsn felülések közben, muszáj erősítenem rajta.
Az aerob nem ér semmit? Érdemes valamit helyette?
-
Angel2014
addikt
válasz pityaa23 #132347 üzenetére
Bizony bizony én mind a kettőt csinálom...
Nálam a hátedzés ilyen...
hoist ingás hátgép ülve 120 kg 5x10
Hoist gépen evezés "szabad súlyos " mert van a lapsúlyos is...70 kg 5x10
T rudas evezés döntött törzzsel 70 kg 5x10 váll szélesség kb
Ülve evezés háromszöggel ágyékhoz húzva 160 kg 4x10
ülve evezés szélesen egyenes rúddal mellhez húzva 4x10
ülve lehúzás mellhez 140 kg 5x10
ülve lehúzás nyak mögé 120 kg 5x10
állva kétkaros letolás szűken csigán 120 kg 4x10
állva kétkaros letolás szélesen 100 kg 4x10
padon evezés térdelve 30 kg nonnstopp 4x4 x8 sorozat...
Hátsóváll:
Kötéllel csigán homlokhoz húzás 5x12
Tárogatás ülve hátrafelé..5x12 itt emelem a súlyt
Ülve tárogatás kézsúlyokkal térd alatt..14 kg 5x10
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest