Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz Woodslave #131588 üzenetére
Ma fél héttől térköveztünk, ezért ötkor felkeltem edzeni, mert tudtam, hogy utána már nem lesz kedvem.
Edzettem már lázasan is influenza alatt, mert idióta voltam.
Amikor balesetem volt, utána át kellett alakítanom az egész edzésemet, hogy mit hogyan terheljek, de miután leszedték rólam a gipszeket, akkor már a gyógytorna mellett a teremben próbálgattam mit hogyan merre.Korábban amikor sérült voltam és fizikoterápiára jártam, akkor a kezelések olyan jók voltak, hogy a kezelést követően kapásból mentem gyúrni, mert annyira nem éreztem a fájdalmat, a dokinő azt mondta nem vagyok százas, mondtam, hogy tudom.
Ez megszállottság és fogyatékosság is egyben, de közelében sincs annak, hogy harcos titulussal illethessem.
Bohosnál is csak a videót próbálták feldobni vele, clickbait és többen felfigyelhetnek rá, a célját eléri, de legalább látható, hogy Kornél nincs elszállva magától és ő röhögne a legjobban ha vki ezért harcosnak nevezné.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
j0k3r!
senior tag
Ez a lefele pumpálás mennyire szabályos/hatékony a "normál" letolással szemben?
some men just wanna watch the world burn...
-
D3W1L3
tag
[link] itt vannak szép eredmények, magas ismétlésekkel de Tom Platz-hoz képest sehol nincsenek ezek se. Ráadásul ő elég kis terpeszben szinte ráült a sarkára.
-
batai15
félisten
Szevasztok! Kreatinról kérdeznék.
Eddig étrend kiegészítő csak c vitamin és fehérje volt.
Kreatint messzire kerültem mondván nem kell az.
De megint az a gond mint tavaly. Hogy pocok jön vissza még 2800 kcal melett is de izom nem nagyon.. Létezne hogy a kreatin hiánya miatt rosszul szívódik fel a tápanyag és eddig csak szopttam magam? Lassan jön az erő is pedig heti 5 napot edzek ugyan akkor meg van az izom fáradság és láz is másnap tehát érzem hogy jól dolgoztam. Több tapasztaltabb emberrel beszéltem ők is azt mondták hogy a kreatin bevitel hiánya lesz itt a gond. Csak mondom rá kérdezek.
Nem mondom hogy full 100% ra rendben van a kaja mert mostanában sok volt a fizikai meló és csárdában stb kaját voltam kénytelen enni de amúgy rendben volt makró ügyileg is elvileg. Mértem a tápanyagot stb.[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz batai15 #131624 üzenetére
Létezne hogy a kreatin hiánya miatt rosszul szívódik fel a tápanyag - nem a kreatinnak nem sok köze van ehhez.
akkor meg van az izom fáradság és láz is másnap tehát érzem hogy jól dolgoztam. - szerintem meg semmi összefüggés mondjuk ennek semmi jelentősége hogy szerintem mi van az is igaz
Ettől függetlenül lehet a kreatin használni fog
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
batai15
félisten
válasz Woodslave #131625 üzenetére
Akkor ha sem az izom gyengeség érzet sem izom láz Stb nem garancia arra hogy megfelelően edzettem akkor honnan lehet tudni? 2 Napja hasaztam még most is érzem hogy feszül és felüles sem úgy megy... Akkor megint csak nem csináltam semmit?
Próbálok progresszív módon edzeni vagy több sorozat stb
Minden izom csoport 4-5 gyakorlat 4 körben 8-10 ismétléssel.
Például 100ba megy 2 fekve 80ba nyomok 4,5x 8at ez egy gyakorlat nálam például..
Kezdek kicsit kétségbe esni tavaly is ez volt aztán csak diéta..
Úgy mond. Paraszt erő meg van bennem ahogy a kollégák mondják de kezd idegesíteni...[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz batai15 #131626 üzenetére
akkor honnan lehet tudni - sehonnan. Onnan lehet tudni hogy egy idő múlva erősebb meg izmosabb leszel. De ezt pár év után szintén olyan minimál hogy szinte onnan se. Egyes edzéseknek nem lehet ilyen jelentőséget tulajdonítani, bár próbálják ezt sokan így eladni. Inkább úgy kellene ezt elképzelni hogy minden edzés egy puzzle darab aztán kijön a kép (pontosabban nem fog úgyse )
de mindegy én se látom a nagy képet még mindig. Valszeg szerencséd (genetika, eltalálod éppen mit csinálsz) van vagy koxolni kell. Vagy pedig annyira bonyolult a rendszer, amihez Zolának kell lenni
vagy kell egy komoly edző. Nem a nyomjál 4x8-at kézivel, aztán jövő héten rúddal stb. Közben meg ott áll és nyomkodja a telefonját.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz Woodslave #131627 üzenetére
hát ha koxolni kellesz ,vagy komoly edző akkor egye meg a fene. 2 éve írtam ide akkor ki röhögtetek .
Diétázni akartam. Sikerült 20 kg-t leadni.
Erősebb lettem járok tűzoltó versenyekre. Most is a tfa-n ami nekem az első volt kemény volt a mezőny, első nap 70ből (korcsoportom ) 25 lettem, 2. nap összesítve 44.
Járok futni, komolyan próbálok edzeni, olvasom az étkezésről , edzésről stb a szakirodalmakat, azt hiszem képbe vagyok elég sok dologgal.Próbálok figyelni a helyes kivtelezésre.
De ha ennek ellenére koxolni kellene vagy egy vagyont költeni edzőre hogy jobban nézzek ki mert annyira szar a testem genetikája hogy csak disznózsírt tud felszedni meg leadni akkor meg ette a fene az egészet .
Bocs kicsit kifakadtam , de diéta után is 2. évben nem ott kellene tartani hogy 100 kg-ba nyomjak vagy 2x fekve..
Oké sokan meg jegyzik hogy de jól nézek ki(le vagyok fogyva meg kicsit sportosabb vagyok) meg hogy kollégák ahogy írják bivaly meg paraszt erő de például fekve nyomás az gyenge stb.
Mert mondjuk azt mondja sok hozzá értő hogy kezdőként könnyű" fejlődni nem kell annyira a gyakorlatok kivitelezésére 100ba figyelni stb stb.. ennek ellenére nálam ez nem akar sikerülni.[ Szerkesztve ]
-
God Vazzeg
veterán
válasz batai15 #131628 üzenetére
Fehérjén emelj kicsit, ch-t vedd vissza picivel. Neked kell kitapasztalni ezt, erőre alacsony ismétlés számmal tudsz rámenni, 2-5 ismétléseket nyomj, persze bemelegítés magas ismétléssel és levezetés is mehet magas ismétléssel.
Nekem az 5x5 munkasorozat is bejött erőre, ha 100 a maxod, kezded 40-el 15-20 majd 60-al 8, 80-al 3-4, majd 100 amennyi megy ezt 4x <- ez lesz a munkasorozat. Utána mehet 60-ba 2x amennyi megy (sok legyen, pihenhetsz is közben de ne rakd vissza a rudat).
Kb így indulnék neki, próbáld ki, 4-5 hét után látod hogy mizu.
-
Woodslave
félisten
válasz batai15 #131628 üzenetére
Sztem jön, amit én elhiszek és jónak látok..
naturálként, pláne hogy tűzoltó vagy szóval nem a standard 8-4ig dolgozol, a legfontosabb a regeneráció. Már most mondom abból amit leírtál most és korábban az edzésed nem felel meg ennek. Azok az edzők között akik tudományos igénnyel állnak hozzá a következő konszenzus van.
1. a legfontosabb a volumen minél több annál jobb, de a túl sok már nem jó. Mike Israetel szerint általánosan a maximális volumen amiből regenerálódsz kb. 20 szett ! körül van testrészenként, figyelemmel az átfedésekre (váll-mell pl.) Eric Helms szerint 40-70 ismétlés körül kellene tartani hetente. Gondold el hogy pl. a te mell edzéses ami 5 gyaki 4 sorozat 8 ismétléssel... Szettben még határeset, de ismétlésben már 160... Nyomsz még egy külön vállnapot, amihez nyugodtan hozzáadhatod az előbbiek jó részét... Inkább az alsó részről indulva menni fel figyelve hogy megy. Ez qrva nehéz dolog, ha az a filozófiád, hogy jól odabaxol edzésen és kinyírod magad úgy fogod érezni pláne az elején hogy semmit nem csináltál és így majd nem ér semmit az egész..
2. Gyakoriság. Ebben is nagyjából egyetértés van, minél gyakoribb az edzés annál jobb, tehát a fentiek figyelembe vételével testrészenként inkább heti 2 mint egy. Ezt lehet azzal is magyarázni, hogy max 48 óra és visszaáll a protein szintézis. azaz 4-5 napot töltesz úgy hogy nem nősz. Ha elgondolkozol, hogy úgy odabaxol, hogy a 48 órában 40-et regenerálódsz 8 órát meg épül esetleg az izom akkor még xarabbul hangzik. Persze lehet ez se így van csak egy hülye elmélet.. Ráadásul 4 napig izomlázad van esélytelen hogy edzél egy olyat ami fejlődés a korábbihoz képest...
És ha ezt első körben "rendbe" tudod tenni akkor meglátod történik-e valami...
De ugyanúgy van ezzel ellentétes álláspont, de inkább profi szteroidhasználó jó genetikájú testépítőkból lett edzőknél látom ezt
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Köszi a tippeket . A fentiek figyelembe vételével tudnátok írni egy edzes tervet ?
Mert ezen is gondolkodtam már hogy mi van ha ez sok és kevesebb kellene...
Viszont kreatin feltöltést csinálok .[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz Angel2014 #131637 üzenetére
annyira bírom, hogy váltogatod a profi edző aki a magyar birkózó válogatottat edzi és mindent tud stílust a naív nagymamával, aki nem érti, hogy az Elődke hogyhogy nem profi amikor olyan jól mutat a Tér Tomi guggoló legenda mellett...
[ Szerkesztve ]
-
-
whitezo88
nagyúr
Lehet valahol kapni Deca-s pólót? BB shop árulta egy időben. De hasonlót se látok, találok...
off: magyar srác mutatja hogy kell szakszerűen szusztát szúrni [link]
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz aelod #131644 üzenetére
Érdemes meglesni a többi videóját. Nem százas a csávó. Elutazott nyaralni és 4x500at szurt egyben, persze karba. Szerintem olyan lehet mint amiről Hammer mesélt egyik videójában. Ott az arc mindent betolt magába ami épp nála volt. Cypionate, masteron, tren, azt 10 millissel adjaneki.
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Van valakinek felesleges kuponkódja a shop.builder.hu-ra? Ha igen, elküldené nekem privátba? Köszi.
We are only Stardust...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs