Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandus
veterán
válasz aelod #132800 üzenetére
huh basszus, ez nagyon meredek. kíváncsi vagyok mikor jönnek azok az elméletek, hogy akkor pisti szabadította rá az interpolt a srácokra debrecenben.
tisztelet és alázat. ez lehetne új sztenderd gyúrós tetkó, a no pain no gain után. meg az easy day was yesterday után
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
patex1983
őstag
válasz aelod #132774 üzenetére
Baszki.... Én beszélgettem már párszor Kornéllal, teljesen normális, intelligens embernek ismertem és mondhatni valamennyire fel is néztem rá, főleg hogy egy helyen edzünk és látom, mit le tud művelni a teremben edzések alatt és hogy hogyan viszonyul az emberekhez.
Ez most azért eléggé meglepett...X
-
Dreadloord
senior tag
válasz BÁ Nutrition #132811 üzenetére
Az nem, de egy doppingvizsgàlat lehet kimutatna ezt azt. Ha meg akarjàk szivatni, hivatalosan kimutatjàk, hogy doppingol, amin úgy meg fog lepődni a scitec, hogy kiàll mögüle...
-
D3W1L3
tag
válasz BÁ Nutrition #132811 üzenetére
azért írtam, semmiség amit "találtak" nála. meg rengeteg fecskendő, bárki bemegy annyit vesz amennyit akar.
nyomtató patron töltésére is lehet használni -
Ati007
őstag
azt hittem abbahagyta kiss jenő az ámokfutást de nem csak le volt tiltva a faceről egy napig
-
headhunter
addikt
válasz Dreadloord #132812 üzenetére
Fegyveres erők tagjainál (pl.: TEK) az állományból, mennyien esnének ki a rostán egy doppingszűréskor?!
Kábítószer tesztet elvileg végeznek a rendőröknél is... (vagy csak a "hanyatló nyugaton" divat)
[ Szerkesztve ]
-
madle
őstag
válasz headhunter #132815 üzenetére
Nem nagyon végeznek kábszi tesztet....a szteroidok ostoba töménytelen mennyiségá használata meg inkább a KR-re jellemző. TEK-nél nem , ott nem igény a nagy testsúly.
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
Végre valakinek agya is van...
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Woodslave
félisten
válasz aelod #132800 üzenetére
Durva. Nekem id elég volt az első pár perc. B. Kornél meg durva..
Amugy ha nem változott amióta néztem a fogyasztás nem büntető tényállási elem. Szóval hs csak pár fecskendő van az nem lesz probléma. Max vmi gyógyszerrel kapcsolatos szabálysértés.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
-
aelod
veterán
válasz BÁ Nutrition #132823 üzenetére
Vörös Zoli. Nála is voltak. Házhoz mentek, találtak ezt-azt.
-
S e t h
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #132822 üzenetére
Legyen mondjuk az durva, hogy 1-2 generáció példaképe és most hatósági eljárás folyik ellene.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Radnix
senior tag
Aktuális koksz témához:
Mindig is volt és mindig is lesz kereslet a kokszra, szóval a tiltással csak annyit lehet elérni, hogy fű alatt kell működnie a biznisznek, ami több okból is rossz.1.: Nem ellenőrizhető a minőség, sok a gagyi, hamisítvány, nem tudni semmit a hatóanyagtartalmakról...
2.: Ha valakinek baja van, akkor kevésbé mer elmenni orvoshoz, félve az esetleges lebukástól, megszégyenüléstől.
3.: A szervezetbűnözésnek ad a kezébe egy bevételi forrást, amit akár törvénytisztelő emberek is művelhetnének, ha legalizálva lenne.
4.: Mindenki el tudja dönteni maga, hogy akar-e élni teljesítményfokozó szerekkel, vagy sem, ezt tiltani semmi nem indokolja.
5.: Ha az enyveskezű állam nem dobna rá valami különadót, akkor is ott lenne rajta a világbajnok 27%-os fogyasztási adó, ami jelentékeny bevételi forrássá tenné az államkincstárnak.
6.: A bebörtönzések, eljárási költségek, munkából kieső emberek a börtönbüntetés miatt mind mind költséget jelentenek.
7.: egyelőre ennyi jutott eszembe, de nem végleges a lista.Szóval szerintem a tiltás nagy veszteséget jelent a társadalmunknak, és teljesen indokolatlan.
Köszönöm, hogy meghallgattatok, ez az én véleményem, induljon a vita!
[ Szerkesztve ]
-
Jim-X
őstag
Nem kis mennyisegben Amugy hol van a Viktor? Naugye
(#132827) Radnix : Na igen, aztan majd jon EZ es a tobbi
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
S e t h
nagyúr
Nem tudom Kiss Jenő dobta fel-e a youtubera a faceről letiltott videót, voltak kétségeim, viszont a komment és like már ki lett lőve, ami az addigi kommenteket és dislike/like arányt tekintve nem csoda.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Radnix
senior tag
válasz Radnix #132827 üzenetére
Na jó ne legyünk teljesen elfogultak:
Nem számoltam az egészségügyi vonzatával a dolognak...
Nyilván az egy főre jutó orvosi költségek átlagosan magasabbak lennének egy kokszhuszárnál, mint egy nem kokszosnál, és a számuk is megnőne azoknak akik kokszolnak, hiszen kisebbek lennének a "belépési korlátok", tehát olcsóbb kogszimakszi, meg könnyebb hozzáférhetőség (nem kell ismerni a B.Kornélt meg a K.Bélát, hogy beszerezd), meg persze nem lenne ott az az eltántorító hatás, hogy eljárás alá vonnak ha lebuksz.Tehát nyilván az lenne a fair, ha a kogszos ember többet tenne bele a TB-be, de ez megint csak egy közel megoldhatatlan probléma, és drága is lenne. Megjegyzem ez a dohányosoknál/alkoholistáknál is indokolt lenne, addig is viszont kokszoljunk, dohányozzunk és igyunk hogy egységnyi tb befizetésért a lehető legnagyobb egészségügyi ellátás költséget gomboljuk le az államról, ha már ilyen átgondolatlan a szisztéma
Na jó elkanyarodtam, úgyhogy ideje lenne lefeküdni aludni
-
Woodslave
félisten
Kiss Jenő videó a durva
-
rwin5
őstag
válasz Fandango #132833 üzenetére
bedurranva, jó fényekkel, meg látszik hogy egy kis filter is van rajta hihető h natúr, nincs benne nagyon szerintem semmi extra, csak hozzászokik az ember hogy egy ilyenhez is van aki kémiázik
(#132832) Woodslave: ha az igaz, hogy 3 indulóból lett a 3. anno Pisti az eléggé olyan Győzikés már ha így volt ezt/erről még nem hallottam sehol
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz S e t h #132825 üzenetére
Peldakepe.. de miben? Abban h ok is izmosak akarnak lenni. Ezen nem valtoztat h eljaras van e ellene, mert a maganeleterol nem tudni kb semmit. Ok annyi volt a bbtv flashben h nem szeret fozni meg orokbefogad cicakat. De amugy h peldakeped valaki akirol fogalmad sincs h kicsoda? Ez meg h en is izmos akarok lenni egy ilyen elhanyagolhato tenyezo. Nekem is egy ikon a svarci de nem akarok se buzilobbista lenni se oket utalo. Vagy pl nagyon sokszor kiderult rola h gatlastalanul keresztul gazolt szamtalan emberen. Szal nekem nem peldakep. Akinek meg nem szimpi a Kornel emiatt az noljon fel. Kb az egesz testepito vilag errol szol. Szerintem 1 kezemen megszamolom azokat a neves versenyzoket magyarorszagon akik nem boltoltak cuccal akar tobb szazas mintan is
Wood: Kornelra is irtad kulon is
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz rwin5 #132834 üzenetére
Nem 3 indulobol lett 3ik. De amugy olympiara normal esetben gyozteskent lehet kijutni. Vagy ponttal, de akkor nepszerusites celjabol kitalaltak h igy is lehet. Ha a top 6 eljar versenyezgetni akkor nem nagyon van indulo az olympian. Pl David Henryket nem nyomnanak le kevesbe ismert versenyzok, s igy ki se jutnanak. Amugy en nem is harmadik helyre emlekszek hanem inkabb 4ik. De siman lehet h rosszul. Ugy volt h a bb.h mindig lehozta a top5 versenyzo nevet, mikor a Pisti kijutott meg csak a top 3at h ne kelljen leirni aztan lehet ezen felul volt 3ik is de tuti h megtortent az elobbi xd
Plusz a Toth Dani is 3ik hellyen lett profi akkor mar. De ugye nem fikazom csak teny
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
God Vazzeg
veterán
válasz BÁ Nutrition #132836 üzenetére
A BB.hu-s Pistis sztorira emlékszem, nevetséges volt. Előtte meg felsz*pták a faxát
-
S e t h
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #132835 üzenetére
A BB TV nem tudom önmagában mennyire egyedülálló jelenség az itthoni a piacon, van-e a youtubeon más olyan szerző aki videókat készít, de én el tudom képzelni, hogy a pelyhedző tökű generációnak Kornél tevékenysége példaértékű lehet.
Nem általánosítanék, hogy minden gyúrós agyhalott és az sem érdekelné őket, ha szabadidejében macskákat enne élve, de akadhatnak olyanok akik most csalódtak egy olyan "ikonban", akit Bunny annyiszor bemutatott.
Persze tisztában vagyok vele, hogy a többség leszarja mit csinált, vagy csinálna, szűk az a réteg akiben ez törést okozhat, okozhatott.
Pláne nem példaértékű számomra sem ő, sem maga a jelenség. Én már régen túl vagyok azon a korszakomon, hogy akár egy testépítőt is példaképnek tekintsek. Miért? Mert emeli a vasat? Tolja a szurit?
Nálam nem ez a teljesítmény, akkor inkább megnézek egy box meccset, erőemelő versenyt, atlétikai számot, ahol a számok döntenek.
A szubjektív véleményem az, hogy aki a fax rossz végén helyezkedik el az szopni fog, akár azért is, mert szteroidokkal kereskedik, c'est la vie.
Nem nagyon szoktam kaparni a falat, hogy a a bb tv és rádiót megnézhessem, de most kíváncsi vagyok, hogy ez borsóagyú Bunny miként fogja kommentálni a történteket.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
medica
senior tag
válasz Radnix #132831 üzenetére
Kevés a szakember a dopping okozta következmények kezelésére.
A társadalom jelentős része elítéli.
Több dopping-betegnek ki fizeti a kezelését? Ha a TB akkor a nem doppingolók mit szólnak hozzá hogy ők állják a számlát? Emelt TB kokszosoknak? Volt ilyen ötlet már, tudjuk mi lett belőle...(fizessen többet aki egészségtelenül él, ha valaki emlékszik még rá).
Az egészséges életmóddal ellentétes. A dopping káros az egészségre ez tudományos tény.
A doppingolók sokkal ritkábban ismerik be a használatot mint szinte bármilyen más függőségben szenvedők, így nem garantált hogy legalizálás esetén orvoshoz fordulnának.
Legalizálás esetén mit nyer az egyén? Újabb sportrekordokat további egészségügyi kockázatok árán (egó)? Megszűnne a kokszosok előnye a és lenne igazi versenyhelyzet (ami jelenleg nincs), a tömegsportban viszont káros mert sérül a sportról kialakított általános kép.Két pont között legrövidebb út ha el sem indulsz
-
aelod
veterán
válasz BÁ Nutrition #132836 üzenetére
Ez már egy kicsit változott. Pontverseny van amit kvalifikációs versenyekkel lehet szerezni. Prága Pro stb. Kérdés, hogy most, hogy az IFBB külön vált két részre ez az itthoni amatőröknek, hogy fog sikerülni az IFBB ELITE PRO szövetségnél. Ugyanis az NPC külön vált és megnyitotta azoknak a versenyzőknek is az utat az IFBB pro státusz előtt akik nem az IFBB-nél versenyeznek. Pl. WBPF.
(#132837) God Vazzeg
Ugyan ezt csinálták Kai-al is. Előtte ilyen-olyan grapefruit b*szó volt és amikor eljött a Cutlerbe szétnyalták a seggét. Akkor írtam fb-n a bejegyzéshez és tiltott a drognyúl.
(#132841) S e t h
Arra én is kíváncsi leszek, hogy a Bunnyék ezt egyáltalán közölni fogják e valamilyen szinten vagy foglalkozni a BB rádióban a témával.
A példaképre meg annyit, hogy addig lehet egy ember példakép amíg nem ismered személyesen. Ez a drogterjesztés nem új keletű dolog. Amerikában is volt pár eset a profik között akiket le is csuktak emiatt. Aztán most megint ott vannak az élmezőnyben.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz BÁ Nutrition #132835 üzenetére
Tényleg. Akkor durva hogy ez történt egy példaképpel nyilván nem ő volt a kedvenc natural testépítőm de maga a hír hogy nem mittomen G. József vagy akárki. De egy harcos ezért kibirja
-
Angel2014
addikt
Kiss Jenő új videója megy lábazni és mondja mit evett mit szedett be....ráírtam a Guggolásról tegyen be videót vagy képet...
Nem akartam megszégyeníteni,hogy reggel 6 kor éhgyomorra 180 kilóval guggoltam szériát...mélységre figyeltem...
Utána fekvő hiost ingás lábtoló
Lábfeszítő
Lábhajlítás ülve
Lábhajlítás fekve..
Merevlábas
szamárvádli
állóvádli..
kifelétárogatás ülve
és befelétárogatás ülve.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs