Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz God Vazzeg #131453 üzenetére
Nem éppen. Stressz hormon. Dióhéjban mindenből energiát csinál. Izomból, zsírból. Nem hiába tekintenek rá a testépítők úgy mint az antikrisztusra.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Angel2014
addikt
válasz BÁ Nutrition #131437 üzenetére
Na várj egy picit az a kép mikori? Nem mostanában került fel FB re...
a mostani formát nem láttam és az lehet nyilván több....
de akkor arra adj választ azon a képen mennyi vagy ...mikor készült...és mennyi menne azon a képen fekve....
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Woodslave
félisten
válasz aelod #131454 üzenetére
csomóan meglovagolják ezt mindenféle jól hangzó elmélettel. Reggel ne egyél mert magas kortizol alacsony inzulinnal zsírt éget. ha eszel, akkor meg magas lesz az inzulin és izmot éget. Komolyan a faxom kivan megint ezzel az egésszel.. Amikor annyira még annyira se vagyok cél motivált akkor előjön belőlem ezeken a baromságokon agyalás hogy meghalunk-e a tojástól vagy nem
Hussarf: de előtte ki kell nyomtatni az a képet
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
aelod
veterán
válasz Woodslave #131458 üzenetére
Amit írtam nem jól hangzó elmélet. A kortizol valóban ezt csinálja.
De értem a mondandód lényegét, legalább is remélem
Agyon van variálva minden. Edz így-úgy, tudomány, okoskodás. A régi bevált dolgokon szerintem nem kell változtatni ha működik.[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Angel2014 #131456 üzenetére
nem tom melyik keprol van szo de kb 2-3 eves lehet es akkor is 120 kilo voltam
3 eve 190et nyomtam, 2 eve meg semennyit, jo mondjuk ilyen 120at. havi 1-2 edzes ment akkoriban asszemyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Woodslave
félisten
válasz BÁ Nutrition #131463 üzenetére
miafaxnak eszel 7x?
-
addikt
válasz headhunter #131467 üzenetére
Az a tökéletes. Ha 6x eszel, akkor Mr. Olympia is lehetsz, de ha csak 5x, akkor mindig csak egy kis beles girnyó maradsz. Ha 7x eszel, akkor max a Superbody-t nyerheted meg. Nem is értem, miért nincs ez még leírva az összefoglalóban.
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #131458 üzenetére
A kortizol az egyik legjobb evolúciós terméke az állati szervezetnek.
Testépítési szempontból nem előnyös, de ezt a természet magasról les***rja
A mellékvese kéregállományát nem érdekli, hogy te mennyire vagy izmos, csak az, hogy túléljen minden fizikai stresszt.Az állat csak annyit "dolgozik " (eszik, vadászik, verekszik), amennyi az életben maradáshoz szükséges.
Ha az emberiség is ezt tette volna és folyamatosan alacsonyan lett volna tartva az évezredek alatt a kortizol szintje, akkor nem tudta volna benépesíteni a Földet és kiemelkedni az állatvilágból
Ez tette lehetővé olyan fizikális és mentális stressz elviselését, amire az állat önszántából nem képes. Az ember sokkal többet csinált mindenből, harcolt, javakat termel, tanult, felfedezett, feltalált.A túlélés szempontjából az optimális kortizol szint előfeltétel. Lenkeit idézve "Akinek alacsony a kortizol szintje, az ha kap egy pofont, akkor szépen megköszöni. Akinek rendben van, az lendületből visszaadja."
Nem a kortizol szintet kell alacsonyan tartani étrenddel és egyebekkel, hanem a stressz faktorokat kiiktatni, de még egyúttal stressztűrővé is tenni a szervezetet a fejlődési szakaszban (0 - 18 év) történő rendszeres stresszel (mozgás, munka, fizikai behatások, tanulás, immunrendszer terhelése).
Ez marad ki manapság a mai ember fejlődéséből
Van facebook gyerekjáték helyett, anyuka fertőtleníti a cumit, régen meg a földes ujját szopogatta a gyerek.
A autóban punnyadás gyaloglás helyett, az irodai munka 30 fokban kapálás helyett. Ezért van annyi puhapöcs a mai társadalomban, mert nem lett időben hozzászoktatva a stresszhez
Aztán jön a mentális stressz (vizsgák, a munka, a család) és lenyomja szerencsétlen puhapöcsöt, mert nincs hozzászokva a stressz elviseléséhez.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Jim-X
őstag
válasz Zola007 #131471 üzenetére
Jeeeee, lattam a szerkesztes elottit, ereztem, hogy lesz modositas
Amugy meg: AMEN
Van facebook gyerekjáték helyett, anyuka fertőtleníti a cumit, régen meg a földes ujját szopogatta a gyerek.
Na ez az! Regen siman lezabaltuk a farol a gyumolcsot, a fuszalakat letepve a szankba vettuk es ugy menoztunk...
Manapsag meg anya a fertotlenito cuccot is kiforrazza, hogy nehogy valami legyen rajta![ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Zola007
veterán
-
Woodslave
félisten
válasz headhunter #131467 üzenetére
nem ezt mondtam. Csak kérdezem minek eszik 7x. Mondjuk ha diétázik és tudjuk hogy vén fax ráadásul nem is ektomorf, ezért legyen mondjuk egy alap testsúlyfont*12 kalóriás diétán ehet 3200 kalóriát, ezt elosztod 7-e kijön egy 450 kalóriás kaja, ha 7-ből 6-ot betart, aztán becsal akár csak egy kakaós csigával mint nem "tiszta" kajával 600 kalóriát akkor már lehet nem fog fogyni.
Nem hiszem hogy lenne optimális mert látunk szálkás fazonokat mindegyik végletből (böjt- 8 kaja) de szerintem egy aránylag elosztott fehérje nem hátrány, 4-5 óránként.
-
Zola007
veterán
válasz HussarF #131476 üzenetére
Megfogadtam a tanácsod, előfizettem egy prémiumra
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Woodslave #131478 üzenetére
Mondjuk eszel 4-5 ilyesmit csirkerizs, halrizs. Marhakrumli, tojas.
Lenyomsz egy turmixot edzes elott es utan es mar 7. Vagy eszel 2x almat. Minden alkalom amikor zabász valamit bele van szamolva. Es ja, nagyon figyelni kell a mennyisegekre mert hiaba eszel tisztan, konnyen atcsuszhatsz tomegnovelesbe vele. Akkor is ha a 40akarhany kajabol egyszer se csaltal. Es eleve nem szoktam(tavaly)
Ill legalabb ilyen fontos lenne a megfelelo alvas de mivel sokszor csak 6 ora jon ossze az tovabbi eselyt ad h zabally valamit. Foleg a 14 oras munkaido mellettyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
aelod
veterán
Ricspinája az edzéselöttit orrba tolta... Gyorsabban hatott. Mekkora ötlet, a kávét le sem főzöm és egyből mehet orrba az őrlemény.
-
aelod
veterán
válasz whitezo88 #131491 üzenetére
Rich megítélése mint sportoló tényleg nem ekvivalens Dallaséhoz mérten. Viszont azt nem lehet elvitatni Pinájától, hogy rengeteg követője volt a közösségi oldalakon. Az, hogy most ezt a drognyúl nem preferálja nem hiszem, hogy az 5%-os közösséget mélyen érintené.
(#131489) D3W1L3
Ott voltál mérleggel vagy mi?
[ Szerkesztve ]
-
MATEO6600
őstag
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #131493 üzenetére
Mindent a maga idejében.
Informatikát késöbb tanitanak az általános iskolában, mint irni-olvasni.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
marked one94
őstag
Régebben mintha itt olvastam volna egy műanyag rizsfőzőről amit mikróban is el lehetett készíteni. Valaki emlékszik a nevére? Vagy egy linket dobna? Előre is köszi
Lehet én vagyok a béna de a google nem dobja ki
You'll Never Walk Alone
-
aelod
veterán
válasz marked one94 #131496 üzenetére
Ezt keresed. Kicsit könnyebb vele a rizst megcsinálni.
(#131494) MATEO6600
Túlhypolt cucc. Nicoflexel jobban jársz. Olcsóbb is. Csak vigyázz mit fogsz meg vele
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest