Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
D3W1L3
tag
válasz God Vazzeg #131647 üzenetére
olvastam
-
Jim-X
őstag
-
Woodslave
félisten
válasz D3W1L3 #131652 üzenetére
ne kamuzz láttad is szúrtad is.
megint tiszteletlen leszek, de csak nekem furcsa hogy valaki egy fórumos "ismerőséről" tesz fel képet a saját facebook falára... Na mindegy. Több képet én biztos nem rakok ide
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
válasz D3W1L3 #131657 üzenetére
hülyéskedtem amúgy is írtad már. Én egyáltalán nem ítélem el ezt már írtam sokszor mindenkinek saját dolga. Valóban csak az az undorító amikor hamis képet meg lehetőséget fest valaki a cucc eltitkolásával. (nyilván nem anoním fórumra gondolva hanem ha árul valami "tudást" vagy indul naturál versenyen)
-
Zola007
veterán
válasz D3W1L3 #131660 üzenetére
"Edzés utáni kiegészítöm mindig a S*it*c Whey Pro csokis fehérje és ami mév nagyon fontos, a glutamin és a BCAA, ha ezek megvannak, akkor megtettünk mindent az izmok érdekében"
Mindent is."csak a Charolais marha a jó"
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
aelod
veterán
válasz Zola007 #131661 üzenetére
Persze mert nyomni kell Bunnyt, hogy meg tudjon élni valamiből.
Ott volt a Meccaban szombaton. Istenem az az ember. Zsírcsöcs, 6 számmal nagyobb pólóban. Elvileg ő lett volna a tolmács aki majd fordítja a Platz mondókáját de szerencsére nem ő pofázott hanem valami másik ismeretlen gyerek. Az sem kellett volna...Az előadás előtt körbejártuk a termet. Hát nekem tényleg a mecca volt. Ott kicsit változatosabban le lehet edzeni minden izomcsoportot. Fontolóra vettem, hogy átmegyek oda edzeni. Semmivel nem drágább mint a gilda, viszont a kettő színvonala összehasonlíthatatlan...
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
aelod
veterán
válasz BÁ Nutrition #131666 üzenetére
Napi jegy volt a beugró. Ha nem edzettél akkor csak egy ezres. Nekem megért ennyit találkozni egy ekkora legendával. Volt dedikálás is, elvileg 3e lett volna a kép amit szignózott volna de ingyen adta azt is. USA-ban ez így szokás szemináriumokon, hogy kérnek 10$-t a dedikált képért. Cutler is annyit kért. Csak akkor annyim sem volt. Igaz amit akkor mondott ott nekem többet jelentett mint egy dedikált kép róla, sosem felejtem el
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz BÁ Nutrition #131669 üzenetére
Igen.
(#131668) whitezo88
Jenővel egy bajom van. Ez a sok orbán ellenes hülye poszt. Minek nyomatja? Sportoljon inkább.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz BÁ Nutrition #131665 üzenetére
Őt is szeretjük
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Angel2014
addikt
válasz BÁ Nutrition #131669 üzenetére
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
aelod
veterán
válasz BÁ Nutrition #131673 üzenetére
Ha egy papírlapot élére forditasz vagy lapjára melyik tűnik vastagabbnak?
-
Woodslave
félisten
válasz BÁ Nutrition #131673 üzenetére
fotosopp
aelod: ha sokáig nem jelentkezel egyszer akkor először Angel pincéjében fogunk keresni nyugi
[ Szerkesztve ]
-
bigmasterg
addikt
-
aelod
veterán
-
Angel2014
addikt
-
Zola007
veterán
válasz Angel2014 #131683 üzenetére
azért 2-3-al még elbírsz,nem?
gondoltam, hogy vannak titkos oldalaid[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
Angel belekezdett a kifaggatásba
-
Zola007
veterán
válasz Angel2014 #131699 üzenetére
szép kutya
bár én a Nándi helyett inkább a Bruno nevet adtam volna nekiMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest