Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz aelod #131250 üzenetére
Olyan orvos akit jól ismersz. Mondjuk pl. a körzetim simán felírja. majd kiveszed a patikában, természetesen ki kell fizetned a teljes árát. Az, hogy neked nincs ilyen lehetőséged, nem azt jelenti, hogy nincs!
Jó pár haverom így csinálta vagy csinálja! Ad a dokinak 40-50eu írja ki aztán csókolom!V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
carl18
addikt
Üdv! Érdeklődnék így edzések miatt pár kérdésben.
Szóval egy ideje elkezdtem itthon edzegetni a saját fitségem érdekében, stb.
Szóval a fekvőtámaszokkal kezdtem de hiába rakok súlyt a hátamra nem érzem hogy nagyon beduranna tőle a hátam. Van itthon súlyzóm is, 2X10 kg-val nyomtam tárogatást is folyik rólam a víz, de nem volt nehéz ekkora súlya tárogatni. Alkar edzést csináltam marokerősítőval attól bedurrant mind két alkarom.
Az volna kérdésem egy edzés akkor hatásos ha bedurannak tőle rendesen az izmaim? Ha a mellem nem durrant be mell gyakorlatoktol akkor nem volt elég kemény az edzés? Mi a hiba?Mikor 2 hónapja elkezdtem az edzéseket még volt izomlázam a fekvőtámasztól.
[ Szerkesztve ]
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
rwin5
őstag
válasz D3W1L3 #131241 üzenetére
Pont a héten beszéltem egy sráccal aki mondta, hogy heti 1000 mg-t tolt, de már akkor is mondtam neki, hogy fogalmam sincs a témáról. Az soknak számít? Annyit mondott, hogy kb 2 hét alatt jött rá 8 kg, meg ha csinált 10 karkörzést attól is úgy bedurrant, mint natúrban egy edzéstől
Ja meg, hogy a
pesti cutlerban elvileg olyan jó a cucc, hogy oda feljárnak innen vidékről szúratniez nem az én számból származik, csak leírtam amit hallottam egy másik univerzumban. -
whitezo88
nagyúr
válasz rwin5 #131256 üzenetére
Hobbikokszosnak nem kevés, de ugye x-edik kúránál mindenki megy felfelé. Mr Hammertime azt mesélte ő 20 évesen heti 150 propi + winstrollal kezdte és felkapott pikpak 10 kg-t.
btw itt írta valaki asszem (de lehet máshol?) hogy látta is hogy a Káttlerben az öltőzőben hogy Béci és Kornél egymásnak adta be a propit valamikor. De lehet csak álmodtam.
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
válasz whitezo88 #131257 üzenetére
És akkor mivan? Adják be, nincs azon semmi! Nekik ez a hobbijuk. Ahogy elkezded mindig több és többet akarsz, de több anyag nem hoz több izmot, max aromatizálódik ami nem éppen jó!
Sokan nyomnak cuccot, mert kevesebb idő alatt nagyobb eredmény van persze ha rendesen csinálják![ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Woodslave
félisten
válasz KAMELOT #131255 üzenetére
háziorvosod Magyarországon ezeket tuti nem írhatja fel. Tb-s urológián se hiszem hogy el tudod intézni, (amikor két asszisztens figyel..) talán teszto pótlásra elegendő pl proviront lehet "meg tudnád győzni" magánrendelésen. Nem tudom mennyit kéne szedni hogy koxként hasson.
Magyar gyógyszertárban tudomásom szerint nincs ampullás teszto, bár a gyógyszerkereső kiadja de korábban azt olvastam Németo-ból kell berendelni. A honlap szerint 1x4 ml 27k... Bayer testosterone undecanoat
Gyógyszertári deca 1 ml. 20ezer? Nem tudom mennyi az adagolása de elég drágának tűnik.
Tb egyiket se támogatja - legalábbis tudomásom szerint.
Legjobb lenne valami indiai gyógyszergyár termékeihez valami eus forrást találni
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Zola007
veterán
nem az a gyökér aki kokszol, hanem aki tagadja
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
whitezo88
nagyúr
válasz Zola007 #131260 üzenetére
Inkább az a kérdés, mikor szűnik meg a népek hülyének nézése. Tehát szedjél kreatingokszot meg fehérjét és akkora leszel mint Petar Klancir. Ha egy profitól megkérdik, úgyse sorolja fel a 8 féle kiegészítő mellé a kémiát. Sőt ugye le is tagadják mert illegális. Még a menszfizikesek is tele vannak. Egy ideig jó altatni, annak idején mikor elkezdtem és azt hittem ezek a nagy emberek naturálok, még Svarci is az volt közbe meg azok is tolják a kis helyi termekben akikbe bőven kár. Bódi filmben mesélte egyik szereplő (neve nem ugrik be), hogy teremben odajött hozzá egy arc, hogy csöcse nőtt a cucctól és mit csináljon... azt mondja menjen a dealeréhez, meg az urológiára őt meg hagyja békén nem tőle van a cucc... gondolom ezért is van ez, hogy a sok idióta ne kezdje el ész nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
válasz Woodslave #131259 üzenetére
Először is nem MO hanem SK-ról van szó ugyanis én itt élek.
Ezek mind gyógyszertári dolgok.
Undestor 120x 40mg/cps.........64eu
Susta 250 1ml........................7 eu
Agovirin depot 5x 2ml/50mg.....4,70 eu
DECA.12x1ml/50mg...............113 eu
Gyorsan kapásból amiket találtam és amint írtam természetesen te fizeted az egész összeget!Szerk: Akiknek van eszük azok rendesen csinálják és persze doki is be van vatva és nővérke szúrja nekik! Soknak fogalma sincs ezekről a dolgokról csak mert a Józsi is szedi a faluból ezért én is szedem. Utána meg orvosról orvosra jár.
(#131261) whitezo88: Ez így igaz! Ha már valaki elekzdi, jobb az orvosa tanácsát is megfogadni.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
troller
senior tag
Tren állatdokitól létezik itthon? Nem mintha ki akarnám próbálni.
Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
aelod
veterán
válasz KAMELOT #131262 üzenetére
Jaa, hogy nem itthon. Így már más. Mondjuk az is, hogy te is itthon vagy "Szlovákia"..
Szóval az anyaországban nincs orvos aki fel tudná írni és recepre amit ki is tudsz váltani. A cutlerbe amit felhoztál példának oda USA-ból hozzák az okosságot, és amikor jön az ember mindenki rohan hozzá mint a messiáshoz. Aztán vannak akik itthon kotyvasztanak. Az olyan is. Azt szúrják hobbi józsikáék.(#131259) Woodslave
Gyógyszertári deca 1 ml. 20ezer? Nem tudom mennyi az adagolása de elég drágának tűnik.
Dallas állítólag 5e-t tolt. Így talán van rálátásod, hogy igen ez nem az olcsó dolog. Speciel ismerek olyant aki ellátja itthon az egyik ismertebb testépítőt nála egy ampulla 20e.
(#131262) KAMELOT
Ez így igaz! Ha már valaki elekzdi, jobb az orvosa tanácsát is megfogadni.
Egyik csapattársam mesélte miket nyomott. 750 tren és társai. És sehogy nem nézett ki....hülyegyerek.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
D3W1L3
tag
válasz aelod #131265 üzenetére
Az csak a reklámszöveg, hogy az Usá-ból van meg patikai. Nem beszerezhető hivatalos úton ekkora mennyiség amit eladnak. És eleve rengeteget kell belőle szúrni mert alacsony a hatóanyag tartalma.
Amit itt irtak hogy patikai deca 12x 50mg annak be is kell menni a héten de abból is ilyen 1000ket használnak és akkor még hol van a tesztó. Amúgy meg aki használni akarja úgyis rájön mi az útja ennek . De egy biztos mindegy kitől vásárol az ember csak nála van eredeti meg patikai. -
whitezo88
nagyúr
válasz D3W1L3 #131267 üzenetére
Mindenkinek a saját cucca a legjobb. Olvastam olyat is, hogy ha gyullad a szuszta akkor jó mert eredeti
A nandrolone még mindig olyan jó mint pár évtizede? Amiket olvasok már vannak jobb cuccok bár mint írtam nem vagyok szaki. Meg sokaknak hatalmas zsíros pattanásokat csinált, de lehet csak túltolta.
btw ez is úgyis csak kapcsolaton múlik... én pl több embert ismertem akikhez lehetett fordulni pl marisért (igaz én nem éltem vele), de doppingos kapcsolatom nincs és nem is volt. Igaz egyelőre nincs is rá szükségem. Bár ha körbekérdeznék teremben biztos megoldható. Múltkor fél füllel hallottam hogy egy emberke a növijét akarta az ottani hűtőben tárolni...
-
D3W1L3
tag
válasz Zola007 #131270 üzenetére
azaz
(#131268) whitezo88
A nandrolone jó ha jó, de kell mellé valami. Én még annak idején nyomtam Retabolilt naposimmal na az brutál volt. 8 reta az 400mg meg 6 napo 30 mg. a maiakból jóval több kell, hogy hozd ugyanazt a hatást, de inkább azt mondom nem is hozza azt. Ezt csak azt tudja aki használt ezekből.Retabolil van a gyógyszertárban horror áron. persze vannak akik tudnak ilyet 1-2ezer forintért de az olyan is. logikusan belegondolva senki nem fogja olcsóbban adni mint amibe kerül. ellopni nem lehet nem esik le a kamionról stb. eléggé odafigyelnek rá igen komolyan el kell számolni vele.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz D3W1L3 #131271 üzenetére
Magyar patikás cuccok nagyon jó minőségűek világszinten, Tevas, Egises és Richteres ismerősök is megerősítik
Árazásuk szándékosan is ilyen eszetlen és szigorú számadásúak, hogy a gyógyszertári pultnál a sort ne felváltva alkossák a csontritkulásos 80 éves nénik és a 110 kilós 30 éves sportemberek.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
dark/night
csendes tag
Ha valakit érdekelnek a 6-Bromo hatásai, keressen privátban...
-
Deck
titán
-
celf
őstag
Érdekes.
Az abstractban egyébként azt írja, hogy azoknál, akik külön b-vitamint szednek, nem pedig multivitamint. -
KAMELOT
titán
válasz D3W1L3 #131271 üzenetére
Naposim akkor jó dolog volt csak vége lett!
(#131274) dekrer: Itt megint elfelejtették írni, hogy a nagy mennyiségben és hosszú időn keresztül fogyasztott B-vitaminról van szó. Ezért írták le régebben a profik, hogy az edzést szakaszokra kell szétbontani, tehát kell lenni egy ciklusnak. Ciklusok végén jó ha 1-2 hétre pihentetjük a szervezetet mint edzés terén mind kiegészítők terén. Manapság ez már nem divat sajnos! Mindenhol azt írják edzünk sokat, együnk rengeteget és nyomjuk tele magunkat 600 fajta kiegészítővel.
Egy normál edzésciklus 8 hét utána 1-2 hét pihenő. Így az izmok is tudnak kellőképpen regenerálódni.[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Fred23
nagyúr
válasz rwin5 #131286 üzenetére
Egy csomó minden. Mayweather egy valódi profi boxoló helyett miért választott egy MMA harcost magának?: szerintem könnyű úton be akarta húzni az ötvenedik gyűzelmet, ami egyáltalán nem biztos, hogy sikerült volna másként. Másrészt meg pénzért a saját sportágát nézte le. McGregor meg habzó szájjal ígéri, hogy darálni fog, offenzív lesz, erre számomra ez a harc inkább volt tőle védekező, és nem vállalt elég kockázatot a küzdelemben. Láthatta volna előre, tudhatta volna, hogy ez lesz, hogy a másiknak 1000x több tapasztalata van, vagyis ilyen szabályrendszer mellett nem kellett volna vállalnia a meccset! Persze a veresége pont azért elnézhetőbb -ezt ő is tudja, talán számolt is vele, és ezért fogadta el a $-t-, mert szinte semmi köze a boxhoz. De persze mivel valamennyire mindenki kíváncsi volt az eredményre, csináltak egy olyan összecsapást, ami csak arra volt jó, hogy kiderüljön: a boxoló jobban tud boxolni. MMA szabályok mellett lenne egy visszavágó, annak az eredménye is borítékolható lenne. Miért kell ez?! Mert én is megnéztem.
[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
válasz Fred23 #131288 üzenetére
Conor hívta ki, ő meg elfogadta látta benne a pénzt ezt már kb. az első ilyen beszélgetés alkalmával elmondta. Annyi zsét akasztottak le ezzel, mint szerintem amit mi 3 életünk alatt se keresünk össze, hülyék lettek volna kihagyni. Várható volt, hogy úgy sem győzi le, ettől független drukkoltam Conornak, szerintem nézhető volt, aki a hype miatt meg túl sokat várt az nyilván csalódhatott, ha racionálisan néztük ez volt a várható.
-
freaghill
őstag
Csak engem hagy hidegen ez a téma? Látom itt is ez megy, facebookon sem látni nagyon mást.
-
Zola007
veterán
válasz Fred23 #131288 üzenetére
Mayweather tudtommal nem mondta, hogy megverné a másikat MMA meccsen
Connor pattogott, ő hívta ki
Bebukta, beverték a képét, előfordul.
Mindenki focizzon a saját pályáján
Mindig van jobb, erősebb, ügyesebb, csak nem tudsz róla vagy nem látod az egódtól.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
wertigo1984
őstag
válasz freaghill #131291 üzenetére
Nyugi nem vagy egyedul. Reggel kolega kerdezte, hogy lattam e a meccset es hogy mi lett az eredmeny. Mondom neki, hogy engem sem a foci, sem az ilyen b.zisag amiben pufolik egymast, nem erdekel.
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
KAMELOT
titán
válasz wertigo1984 #131295 üzenetére
Azért még fizetnek is az emebrek, hogy két gilisztapásztor ütögeti egymást.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Zola007
veterán
válasz KAMELOT #131297 üzenetére
youtubeon megnéztem a highlights-ot, 5 perc, ingyen volt
de hogy ezért hajnalig fent maradjak, max. ha fizetnek érteMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
KAMELOT
titán
válasz wertigo1984 #131298 üzenetére
Ja nem rossz. Csak 1x kapsz xar ütést és ott maradsz. Aztán a milióiddal kitörölheted.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs