Új hozzászólás Aktív témák

  • szuszinho

    őstag

    A tejnek és a tejtermékek többségének rendkívül MAGAS az inzulinigényük.
    Sokkal magasabb, mint amennyit a szénhidráttartalmuk indokolna.

    Majdnem olyan magas, mint a fehér kenyéré.

    Nézzétek a diagramokat.
    A vércukorra mért hatás közel sem olyan durva, mint az inzulinreakció.

    Ez azt jelenti, hogy a hasnyálmirigy indokolatlanul sok inzulint dob be a vérbe a tej, joghurt, sajtok, túró, TEJSAVÓ, tejföl és egyebek elfogyasztásakor.

    Más baj is van a tejtermékekkel, de most ezt emelném ki.
    Azt majd a készülő letölthetős anyagban.

    Magyar oldalakon mély hallgatás van erről, de angolul sok infó megtalálható a témáról.
    Ha valaki intulinrezisztens, érdemes ezt alaposan figyelembe vennie.

    www.bocsiviki.hu

    (diagramok: www.weightology.net)

Új hozzászólás Aktív témák