- Free Play Days 2025 - 4. hét: For Honor, A Little to the Left, Train Sim World 5
- Sztori előzetest kapott az Assassin's Creed Shadows
- Ingyenes az Epic Store-ban a Behind the Frame: The Finest Scenery (PC)
- Brutális előzetesekkel robbant be a DOOM: The Dark Ages megjelenési dátuma
- Április végén érkezik a Clair Obscur: Expedition 33
Új hozzászólás Aktív témák
-
nanocry
tag
13:00-kor jön elvileg az 1.0 errefelé..
[ Szerkesztve ]
Édesapám, ég a Tisza, szalmával oltják..
-
himpike
aktív tag
Amikor játszottam még telt az idő akkor is ha nem futott a saját szerverem, mármint a questre küldött szolgák szempontjából. Máshogy nehezen tudnám elképzelni a dolgot egyébként, senki nem fogja futni hagyni a gépét ilyenért, és nem fognak low tier craft cuccokat farmolni sem. Némelyik bosstól kinyírt az ideg, érdemes már az elejétől gyakorolni a pajzs használatát mert úgy a sokkal erősebbeket is ki lehet idővel nyuvasztani. Multit soha nem indítottam, egyszerűen nem érdekel a PvP, de nem is tudnék olyan szinten játszani. Nyilván pár bossra érdemesebb lett volna összeállni másokkal PvE keretében de úgy meg valószínűleg túl könnyű lett volna az egész.
Sok időt beletoltam(ki is maxoltam akkor ami benne volt), végül a Last of Us szorította ki amiben összesen 21 órám lett, a V Risingben meg vagy 200 töredéke pénzért.
A legnagyobb fun az volt mikor denevérként repkedtem de sajnos nagyon későn jön meg a képesség rá. Még abba is belementem volna hogy csak bizonyos ideig működjön mert néha nagyokat kell kerülni a játékban. -
ProEvoFan
nagyúr
Remélem a magyar nyelv bentmarad a ps5 verzióban is.
-
Bad Pritt
félisten
válasz BrillBirdy #2 üzenetére
Nem gond, csak egy rövid pillanatra dobbant meg a szívem. Bent van már PS wishlisten, még Steamen Decken próbáltam, nagyon megnyerő volt már early access során is.
Amúgy Songs of Conquest tesztet nem terveztek? Szintén most lépett ki earlyből és nagyon jó Heroes pótlék lett, érdemes a figyelemre.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
A V Rising teljes hozzáférésben is Steamen (PC) és PlayStation 5 platformon elérhető 2024. május 8-tól.
Egy pillanatra megörültem, hogy PS-re is most jön végül, de aztán rákeresve továbbra is later in 2024 sajnos.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy ruhás topik
- Gyúrósok ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M715q MINI PC - AMD PRO A10-9700E R7, 8 GB DDR4
- GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC 8GB GDDR6 videokártya - Csomagküldési díj az árban!
- Eladó új Lenovo LOQ 15IRX9 83DV0059HV premium gamer laptop, 3 év garancia, csak kibontva volt
- Gorenje MO20A3B Mikrohullámú sütő
- Hitachi 50HK5601 127cm 4K UHD Smart LED TV - WiFi - Netflix - YouTube
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest