Új hozzászólás Aktív témák

  • kolosanyi

    veterán

    válasz Zola007 #111180 üzenetére

    Igen, és van akinek totál szar a genetikája és bármit csinál, nem, vagy alig reagál rá a teste. Nem magamról beszélek, én egy hegyijeti genetikát örököltem. Itt egy srác, személyi edző és eddig 3 versenyzezont csinált meg:

    Tudom, hogy rengeteg munkát beletett és bizony nem kevés cucc is van az eredményeiben, de ránézek madle fotóira és azt mondom, hogy b@szki, kicsit több ideje meg kedve lenne ezzel foglalkozni és sz@rrá verni a jelenlegi menszfizík mezőnyt naturálban. Ezért genetika párti Wood is, illetve ezért kezdem én is egyre jobban azt észrevenni magamon, hogy az vagyok.

    Egyébként meg nekem ennyit nem ér az egész, nem vagyok hajlandó heti 20 órákat meg havi százezreket beletenni ebbe. Hasznom nincs belőle, csak hobbi. Annyi célom van, hogy ne nézzek ki úgy, mint egy nem sportoló átlagember, meg a lehetőségeimhez képest a legerősebb legyek, azt' csókolom. De például ha a családunk úgy döntene, hogy a meglévő 12 ha földünket nem bérbe adjuk, hanem mellékesként mi termelünk rajta valamit, akkor örömmel hagynám a 3,14csába az egészet és tölteném a délutánjaimat a földön. Legalább abból pénzt is látnék, nem csak vinné azt a hobbi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák