-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feherfy
tag
Utóbbi hozzászólásokból látom van itt pár PS4-es. Esetleg a crew-nak van aktív közössége azon a platformon is?
-
Feherfy
tag
válasz Anulu79 #50467 üzenetére
Irodából nem lehet heist-et indítani, erre csak az ilyen szobákkal rendelkező apartmanok képesek. Tudtommal irodába (lakni) spawnolni is csak akkor tudsz, ha veszel hozzá plusz pénzért apartman részt. De ez sem lesz heist szobás!
És csak hogy elkerüljük a félreértéseket:
Irodához 2 féle garázs tartozhat.- Az egyik a sima, ahol tárolod a megvásárolt járműveidet. Fixen abban az épületben lesz, ahol az irodád elhelyezkedik. Viszont ez nem jár az iroda mellé mint az apartmanoknál, minimum +1 millióba kerül a megvétele. Maximum 3 ilyen garázsod lehet, és összesen 60 autót tudsz tárolni. (1 garázs = 1 millió = 20 autó)
- A másik féle garázs a "vehicle warehouse". Ez egy "business". A város több pontján is vannak ilyen megvehető garázsok, tárolókapacitásukban nincs éltérés, helytől függően minimum 1,5 millióba kerül.
Itt nem tudod tárolni a saját járműveidet. Ez az ingatlan az import-export dlc része. Ide hozhatod be az ellopott autókat (amit csak az irodádból tudsz kezdeni), illetve innen tudod az eladásokat indítani.[ Szerkesztve ]
-
Feherfy
tag
válasz Anulu79 #50454 üzenetére
Legolcsóbb iroda ~1 millió, legolcsóbb garázs (vehicle warehouse) ~1,5 millió. Utóbbiból nincsenek különböző méretek. Ami még drágíthatja a dolgot, hogy hogyan néz ki az interior (belső berendezés). Ez semmit sem befolyásol, csak esztétika. Helyileg mind a kettő mindegy, hogy hol helyezkedik el.
-
Feherfy
tag
válasz prokxy #50438 üzenetére
Ha ennyire kell, keress modot egy szürkébb fórumon, és oldd meg magadnak. Ne más hímtagjával verjük már azt a bizonyos csalánt.
Ez a téma nem ide való, ütközik az oldal és a közösség elveivel is. Amennyiben ez neked nem tetszik, te állj odébb. Nehogy már egy egész topik alkalmazkodjon hozzád, hogy még mi ignoráljunk. -
Feherfy
tag
válasz po1son #49449 üzenetére
A bankszámlára cheatelt pénzt elvileg nem látja a Rockstar amíg nem mozgatod. Mindenesetre ne kezdj el kis szinten milliókat költeni.
Most készült. Akadnak még oldschool arcok is.
-
Feherfy
tag
válasz kirjak #47826 üzenetére
Én is kezdő vagyok, így nem biztos hogy a legjobban magyarázom, de úgy látom még nincs rá válasz.
Session = lobby.
Gondolom már észrevetted, hogy a mapon nincs több tízezer játékos amikor a városban mászkálsz pedig játszanak vele annyian egy időben. Azért van így, hogy ne legyen zavaró és leterhelő számunkra és a szerverre egyaránt. Ehelyett kisebb csoportokat dob össze egy lobbyba, ők a mapon egymást látják, tudnak találkozni, közös akciókat indítani.
Bármikor lehet új sesssiont keresni ha valamiért nem tetszene az adott (cheater van, állandóan DM megy, stb.). Illetve van kifejezetten arra készült opció is, hogy a crew társakkal legyél egy lobbyban. Ezeket az ESC gomb megnyomása után az Online fül alatt a "Find new session" és "Join crew members" lehetőségekkel éred el. -
Feherfy
tag
Ugyan az mint itt.
De már bent is vagyok, köszönöm a felvételt! -
Feherfy
tag
válasz #81556480 #47707 üzenetére
Jelenleg 17-es a karakterem. (Tudom nem sok, de még most kezdtem.) Késő esténként tudok játszani munkámból adódóan, remélhetően egy héten minél több napon.
Még erősen ismerkedem az online rendszerrel, de próbáltam már mission-t/heist-et és ez a része jobban bejön mint az agyatlanDM. Ehhez keresek magyar nyelvű, értelmes társaságot. -
Feherfy
tag
Üdv.
Pár napja kezdtem az online-t. Még csak ismerkedek a rendszerrel, de jelentkeztem a ph crew-ba. Remélem hogy tudtok fogadni.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Star Trek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mobil flották
- Nyomtató topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Napelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest