-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trak
addikt
válasz generic #8533 üzenetére
Igen, ezt én sem értem:
Kivitted (de hova?? szerintem inkább végigvitted) a játékot, lett mondjuk 70%, utána ugyanúgy játszhatsz tovább azokkal a mentésekkel, hogy elérd a 100%-ot, nem kell teljesen elölről kezdened.''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
negyven2
veterán
válasz generic #8533 üzenetére
Nos mivel Xbox360/PS3-on nem lehet trainert és egyéb hack-eket használni így nem tudom, hogy hogyan szeretnéd ezt kivitelezni. Természetesen, ha mégis meg tudod oldani ezt, akkor ahhoz lehetőleg ne itt keres segítséget. Vagy esetleg GTA IV PC-s kiadásról érdeklődsz ez ügyben? Mert akkor egyrészt rossz topic, másrészt meg szerintem az ilyen tett, rombolja a játékélményt, és amúgy is bármikor kivihető 100% a játék (tehát az előző mentésedel is).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest