-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz szimszonos #81873 üzenetére
Nem ez pont nem így van. Van ahol jogosan van ahol mér én is nézek, hogy hááát ez azé ge..ség.
Mert Oké átszínezek egy kocsit, vissza festeni megint pénz. De ha megveszek egy felnit és lecserélem, az előző nem tudom miért nem marad meg.
Egyedül egyszer sikerült nekik ezt jól megoldani, a fegyver "tuningok" megmaradnak ha megveszed és cserélgetheted. Pl a kifejlesztett tárak. Ha Tárat cserélsz a másikat vissza rakni már nem pénz ( Még szép , ha nem így lenne azé az is jó nagy.... lenne)
De ja járművön elvesznek a cuccok. ez ilyen| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Akkor alaposan tévedsz. Tuningnál sem marad semmi a tied. Megveszed, akkor utána megint ki kell fizetned, ha vissza akarod rakatni.
-
Plata
félisten
Szerintem minden felfegyverezhető járműnél így van.
Hiába veszel meg valamit a járgányodra,nem lehet őket ingyen cserélgetni,újra meg újra meg kell venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- PlayStation 5
- Linux haladóknak
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gyúrósok ide!
- Tesla topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest